Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ulični nemiri u londonskom predgrađu Totenhem  (Pročitano 30190 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Trebamo da najostrije osudimo divljanje britanskih policajaca i hapsenja omladine sakom i kapom.

Cuo sam da ce desnicari engleske da krenu na crnce, zato sto su im panduri neverovatno glupi.  Smile

Што рече Лука, ови наши би их омлатили и стигли би да обезбеде дерби...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
LG g5
Ne znam da li je neko objavio ovo

Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Mi smo za njih bastina bontona i djentlemenstva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 
Ne znam da li je neko objavio ovo

Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia ????
Ovo kod njih je cisto izivljavanje i lecenje licnih frustracija, kod nas je razlog ipak "malo" ocigledniji.

Samo me interesuje gde su sad nasi dezurni evropejci sysy, kokota i onaj derpe maslinazelena iliti Klico, da sad pricaju kako su Srbi stoka i da samo mi divljamo...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Štap ili šargarepa pitanje je sada. Mere koje za sebe traži premijer dale bi policiji odrešene ruke da na demonstrantima primenjuje plastične metke, vodene topove i suzavac bez posebnog odobrenja. Takođe premijer traži od parlamenta da se svim porodicama kojima je makar i jedan član domaćinstva učestvovao u neredima ukinu sva socijalna davanja. Do sada je identifikovano i uhapšeno preko 1600 ljudi a optuženo je pola od tog broja. Očekuje se još mnogo hapšenja i optužbi.

Opozicione partije strahuju da bi te drakonske mere vlade dovele do još žešćih nemira jer bi inače siromašnim porodicama pretežno obojenih doseljenika sa puno dece bio uskraćen pristojan život. Opozicija se zato zalaže za mere kojima bi se smanjila mogućnost nove pobune i politiku koja bi manje frustrirala siromašne. Opozicija je još odavno optuživala vladu da vlada po vlastitim samovoljnim agendama a ne po programu kojim su pobedili na izborima i da su birači frustrirani time spremni na neposlušnost i nasilje.

Ispovest Srbina čije dete je u Londonu
Sine vrati se iz pakla!

(6) Send to friend Print Subota, 13. Avgust, 2011.| Autor: KATARINA MARTIĆ
Ostao je u Engleskoj da bi spremao ispite. Pokušao sam da stupim u vezu s njim, ali nije mi se javio od izbijanja nereda, uplašeno za Kurir priča otac 22-godišnjeg Miloša, Božidar Krstić

BEOGRAD - Sine, javi mi se!
Božidar Krstić (48), Srbin koji je 1991. u potrazi za boljim životom otišao u London, kaže da je bilo pitanje dana kada će se haos u Velikoj Britaniji dogoditi. Međutim, nije ni slutio da će u trenutku kad je otišao na odmor u Beograd, pre 10 dana, u Londonu zavladati anarhija, a njegov sin ostati sam.

- Ostao je u Engleskoj da bi spremao ispite. Nekoliko puta sam pokušao da stupim u vezu s njim, ali mi se nije javio. Valjda je sve u redu - priča Krstić, koji s porodicom živi u blizini aerodroma „Hitrou“. Najviše ga brine to što mu sin ima mnogo drugova crnaca i Indijaca, koji su, kako kaže, trenutno na meti vlasti.

- Supruga mi se uspaničila. Za dva dana idemo nazad - priča Božidar i dodaje da je u Engleskoj zavladala diktatura.
- Narodu je muka od špijuniranja... Kulminiralo je uvođenjem akcije „Stop end serč“, kojom su specijalcima omogućili da mogu da zaustave bilo koga i da se prema svima ponašaju kao prema kriminalcima - objašnjava Krstić. Kaže da je mnogo razloga za nezadovoljstvo.

- Hrana je u poslednje tri godine poskupela za 100 odsto, a gas i struja za 200 odsto. U toku je novi talas otpuštanja radnika, a Britanci se na sve načine trude da potisnu strance. Naročito se protiv muslimana i crnaca vodi propagandni rat. Mene su čak pojedini prijatelji pitali da li su Srbi muslimani. Kad sam im rekao da nismo, nije im bilo jasno zašto su nas bombardovali 1999 - kaže Krstić, koji je tek 2004. dobio britanske dokumente.

Hranili se kostima

Prve tri godine u Engleskoj porodica Krstić živela je u bedi.
- Najgore mi je bilo kad sam sa suprugom skupljao trulo povrće s pijace da bismo spremili bećarac. Nekad sam sa svojim profesorom engleskog jezika išao iza mesara koji su pre zatvaranja radnji izbacivali koske. Bukvalno smo se otimali s psima za kosti, koje smo stavljali u pasulj - priseća se teškog života Božidar, koji je u Engleskoj posle nekoliko godina ugnjetavanja doživeo nervni slom. Zbog loše ishrane njegove supruge Ljiljane tokom trudnoće, njihova 18-godišnja ćerka boluje od artritisa i ima oštećen vid.

Tužio Blera

Zbog višegodišnje torture koju su u Engleskoj pretrpeli on i njegova porodica, Božidar je dva puta tužio Tonija Blera. Međutim, posle drugog pokušaja, rečeno mu je da to više ne radi i da će ga, u suprotnom, uhapsiti.

- Tražio sam radnu dozvolu na osnovu obrazovanja i stečenog radnog iskustva, ali nisu hteli da mi je daju, već su napisali da sam azilant iako azil nikada nisam tražio - ogorčeno priča Krstić.

Ambasadorka Olimpijade iza rešetaka

Čelsa Ajvs (18), ambasadorka londonske Olimpijade, uhvaćena je dok je razbijala policijski automobil. Tinejdžerka, koja je trebalo da predstavlja ponos Britanije na sledećim Olimpijskim igrama, našla se iza rešetaka nakon što su je roditelji videli na televiziji kako na ulici razbija policijski automobil.
Prijavila ju je njena majka Adrijana (43) i rekla da „ne oseća kajanje i da bi to uradila ponovo, jer voli svoju ćerku“.

Kurir
« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 13:26:20 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Citat
Hrana je u poslednje tri godine poskupela za 100 odsto, a gas i struja za 200 odsto. U toku je novi talas otpuštanja radnika, a Britanci se na sve načine trude da potisnu strance. Naročito se protiv muslimana i crnaca vodi propagandni rat. Mene su čak pojedini prijatelji pitali da li su Srbi muslimani. Kad sam im rekao da nismo, nije im bilo jasno zašto su nas bombardovali 1999 - kaže Krstić, koji je tek 2004. dobio britanske dokumente.

зато што су стока

Citat
- Najgore mi je bilo kad sam sa suprugom skupljao trulo povrće s pijace da bismo spremili bećarac. Nekad sam sa svojim profesorom engleskog jezika išao iza mesara koji su pre zatvaranja radnji izbacivali koske. Bukvalno smo se otimali s psima za kosti, koje smo stavljali u pasulj - priseća se teškog života Božidar, koji je u Engleskoj posle nekoliko godina ugnjetavanja doživeo nervni slom. Zbog loše ishrane njegove supruge Ljiljane tokom trudnoće, njihova 18-godišnja ćerka boluje od artritisa i ima oštećen vid.

јебала те енглеска,шта сад треба да те жалимо

Citat
Tužio Blera

Zbog višegodišnje torture koju su u Engleskoj pretrpeli on i njegova porodica, Božidar je dva puta tužio Tonija Blera. Međutim, posle drugog pokušaja,  rečeno mu je da to više ne radi i da će ga, u suprotnom, uhapsiti.

- Tražio sam radnu dozvolu na osnovu obrazovanja i stečenog radnog iskustva, ali nisu hteli da mi je daju, već su napisali da sam azilant iako azil nikada nisam tražio - ogorčeno priča Krstić

Smile

« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 14:53:57 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Siromasni ljudi svuda postoje ,otimacina je cudna stvar zamisli da krene pola Afrike u Evropu jer nema tamo hrane a ni vode ,naravno da ih nebi pustili ,bili smo tamo uzeli smo njihovo zlato i njihove dijamante ubijali smo njihove ljude i jebali njihove zene napravili smo koloniju i naucili ih religiji ,fotbalu i jeziku a onda kad smo ih skroz opljackali i naubijali se slonova ,lavova i tigrova onda smo im dali kredit u banci nezavisnost drzavi i sad sami jebu majku jedno drugom .Dal su pravoslavni etiopljani ,Muslimanski Somalijanci ili katolicki Dezmond Tutu sve su to tiganjasi a Engleska ,Francuska i Nemacka su po broju na samom vrhu.
Ne bi trebao da pricam ovako poznajem dva Srbina koji su se ozenili sa crnkinjama ,zajebana je to kombinacija.

Sto se tice london grada eto bila je mala guzva jedan dan ,novi policijski poslovi su osigurani ,osiguranja su priznala vecinu stete ,Vecini ljudi je drago sto se ovo dogodilo  jer sad nece smanjiti prisustvo i broj policije kao pre sto je super .Solidarnost sugradjana se pokazala dan kasnije ,tesko da ce se ovo ikada ponovo dogoditi.
Ovo je bio dobar trenutak za profesionalne kriminalce koji su pljackali iskljucivo zlatare i koji su bili dobro maskirani,
Sve ovo drugo je bila samo kamuflaza ,svi ovi klinci i klinceze su pohvatani jer su glupi ,bice kaznjeni ,vecina njih sto je razbijala izloge nije cak ni siromasno a ni bez posla od ucitelja do balerine ,bilo je tu ljudi sa razlicitim motivima .Cene fakultetskih nastava i troskova otisla je na 10 hiljada godisnje .
Eto ,polude malo grad na jedan dan al sad je mnogo lepse i kao da se nista nije ni dogodilo .

Hteo bih da dodam da Nema jeftinije klope i odece u Evropi nego u Velikoj Britaniji ,

u Tk Maxu imas Ralph Luren pulover za £10 & Levis 501 za £15 ,French connection kosulja £20
Nike duboke patike £40 ,Kozni football 2 lopte za £5 ,Adidas kofer 50L £13 ,Converse All Star skinut je sa £39 na svega £8 funti.

Ovde su non stop masivne rasprodaje .
A tek za zene,mislim ima maksimalnog izbora ,ovde su sve cene masivno bolje od bilo kog mesta u Evropi
iz prostog razloga jer roba odavde nikuda vise ne ide ,ovo je zadnja luka tako da se sve mora rasproda .

Za £7 za rucak mozes da biras restoran Kineski ,Idijski ,Pizza Hot ili Cosmo gde mozes da jedes koliko god zelis .

Morisson supermarket  je najjeftiniji sto se tice mesa ,Tesco i Sainsbury su jeftiniji od pijace.

Svi su muzeji besplatni , 80% umetnickih galerija je besplatno ,

Jedino sto je skupo u Britaniji su Cigarete i Alkohol i Gorivo. 

« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 16:55:46 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Citat
Jedino sto je skupo u Britaniji su Cigarete i Alkohol i Gorivo. 

одма ти јасно да то није земља за нас  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1

- Supruga mi se uspaničila. Za dva dana idemo nazad - priča Božidar i dodaje da je u Engleskoj zavladala diktatura.
- Narodu je muka od špijuniranja... Kulminiralo je uvođenjem akcije „Stop end serč“, kojom su specijalcima omogućili da mogu da zaustave bilo koga i da se prema svima ponašaju kao prema kriminalcima - objašnjava Krstić. Kaže da je mnogo razloga za nezadovoljstvo.

Hehehe, sad su ucutkali "demokrate" i progurali pendrek na ulicu, sad ko je garav, nek kupi nesto za belenje koze  Smile

Hranili se kostima

Al ga ovaj baronise, prica da je ziveo ko u Somaliji  Smile

Tužio Blera

Zbog višegodišnje torture koju su u Engleskoj pretrpeli on i njegova porodica, Božidar je dva puta tužio Tonija Blera. Međutim, posle drugog pokušaja, rečeno mu je da to više ne radi i da će ga, u suprotnom, uhapsiti.

- Tražio sam radnu dozvolu na osnovu obrazovanja i stečenog radnog iskustva, ali nisu hteli da mi je daju, već su napisali da sam azilant iako azil nikada nisam tražio - ogorčeno priča Krstić.

Sto ce ga neko apsiti ako tuzi Blera, mada, sta ce mu Bler, nije mu on kriv sto je covek glup. Inace, Poljaci se dobro omastili zadnjih godina u Engleskoj al hebi ga, ljudi rade  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.