Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ulični nemiri u londonskom predgrađu Totenhem  (Pročitano 30382 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Nokia 
Могуће је да није тачан.Нема га Џејмс Бонд .   Smile
Џејмс Бонд је (био) Србин.

13.45 - У британским затворима 2.275 "слободних места".

13.01 - Либија и Иран позвали међународну заједницу да се ангажује у Британији, јер је премијер Камерон "изгубио легитимитет и мора да оде са власти". Триполи захтева од света да "не затвара очи пред агресијом против права британског народа".

12.27 - Премијер Дејвид Камерон најавио да су, од сада, полицији за разбијање немира, на располагању водени топови.

11.29 - Три особе погинуле када је на њих налетео аутомобил у Бирмингему. Они су били део локалне страже организоване како би се спречило дивљање хулигана. Догађај изазвао гнев локалне заједнице.

http://www.rts.rs
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 
──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀​▀▌
───▄▄██▌█ ░░░░░░Помоћ СРБСКОГ народа
▄▄▄▌▐██▌█ ░░Енглеској - 100 тона бензина
███████▌█ да лепше и лакше гори !!!
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄​▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(​@)▀▘
« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 15:16:10 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
него...да направи госн аткинсон неки скеч на ову тему Smile

Inace vrlo strogi Profesor drame i glume Roy Atkinson ili Crna Guja ima svojih problema naime prekjuce je sleteo sa puta i skrsio se u drvo i kompletno je slupao svoj privatni formula 1 Mclaren automobil od skoro pola miliona funti al na srecu uspeo je da izadje iz kola bez nekih povreda i sacekao je policiju da dodje. Ni policija ne moze da veruje sta ovih dana vozi Mr.Bean.

Sto se tice huligana nasim ulicama su patrorilale sinoc druge grupe "desnice"ljudi poput nacionalistickih BNP i EDL nije bilo siromasnih africkih emigranata a ni drugih huligana nigde na vidiku .
Vlada se plasi klasnog nereda ali uhvate li bilo kog crnju nocas presudice mu na licu mesta ,
Ovo je moja malo starija generacija u 40-tim i mi smo bili huligani pre 20 godina skin heads i punks a sad smo porodicni ljudi koji pokusavaju da zastite svoj komsiluk ,kakva ironija .
Takodje je velika grupa Indijskih Hindu sika po ulicama a i oni su prilicno veliki i jaki momci .
Policija je sad vise zabrinuta za ove mlade huligane i africke emigrante nego za druge stanovnike grada ,
i zbog toga su opet razvuceni maksimalno jer moraju da paze da ne dodje do sukoba i krvoprolica .
Crnci su ovde pretrazivani deset puta vise nego beli ljudi,Nikada nece dobiti poslove cak i ako vise od pola njih ima zavrsene fakultete ,cak ni proste poslove im niko ne zeli da ,jer nemaju tu karizmu i osmeh i otvorenost kao beli ljudi .U svakom slucaju u ovim siromasnim delovima grada gde su stacionirani po tim opstinskim stanovima ,
ukoliko zele da prezive moraju da se pridruze nekoj bandi jednostavno da bi mogli da prodju od kuce do skole ili prodavnice a cim si clan jedne grupe onda si neprijatelj drugih tako da te love kad i gde stignu .
To su uglavnom zlocini Crni na Crne i zbog toga je Trident i stvoren .
Juce su kad sam izasao sa bazena sve prodavnice su bile zatvorene u 16:00 kompletno nepotrebno ,
Svi mi ovde zelimo jace kazne za kriminalce i bolju kontrolu oko emigranata iz Afrike i Srednjeg istoka .
Velika Britanija je bila druga najveca imperija na svetu i na zalost svojim kolonijama dozvoljava kretanje
a sto se tice ovih drugih jos uvek radi po starom sistemu ;
Na granicama nema vojnika sa oruzijem i ako uspes da udjes u zemlju i nekako predjes carinsku kontrolu ,
onda imas pravo da ostanes u ovoj zemlji i dokazao si se da zasluzujes sansu ,onda se registrujes seda primis smestaj i novcanu pomoc za klopu ,dok se ne racisti razlog za tvoj dolazak ,poput ugrozavanja tvojih ljudskih prava u zemlji iz koje dolazis.
Tako da imas Afrikance koji su kasapljeni ,izgladneli dosli ovde bez icega da pobegnu od ratova i bede ali su se njihova deca sad osilila i pobesnela ,uglavnom su zatrovani americkom pop gansterskom kulturom .
Iskreno ima lokacija u Londonu gde ne bi sam trebao da ides.
Uglanom sto se samih Engleza tice oni su ovde u Londonu u manjini ,uglavnom vecina zivi po manjim gradovima i selima .
Moram priznati da se danas oseca netrepeljivost ali mislim da je to samo zbog ekonomske krize ,
Iskreno nedostaje mi bezbriznost 80-tih ili mi se samo mozda cini da je bilo lepse jer sam tada bio mladji .
Iskreno mislim da evropa treba da bude sa prioritetom za evropljane
Mada znam da isti kurac ceka Srbiju za jedno 15 godina ili pre ako je luda da se pridruzi EU .
Sta ljudi u Srbiji ne shvataju je da 80% ljudi u svetu je siromasnije od njih ,
Covek u Sri Lanci sa dvoje dece radi za 10 evra mesecno ,Srbija ce njemu ciniti kao zemlja blagostanja,
i postace prelazna tacka stajalista izmedju siromasnih zemalja istoka poput Afganistana i bogatih poput Nemacke .
Kod nas u Srbiji je situacija da svemu sto se smejemo danas zadesi nas sutra pa se posle neki k...cudimo .
 Smile,

« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 15:50:16 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia krntija
Ja da se plašim!? Ma dajte, molim vas. Kakav strah? Ne bojim se ničega. Pa dolazim iz Beograda, imam i iskustva u svakakvim nevoljama. Bar nama Srbima sve ovo nije strano, prolazili smo kroz 100 puta gore situacije.

I tako eto srpska fudbalska perjanica, rođeni Beograđanin iz Bačke Topole, predstavlja Srbiju u svijetu.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Idiote nisu delovi citavo drustvo Vam je bolesno

Dejvid Kameron: Delovi našeg društva su bolesni

Policija je danas saopštila da je od početka nemira širom zemlje uhapšeno skoro 1.200 izgrednika, a premijer Velike Britanije Dejvid Kameron saopštio je da je u toku velika operacija otkrivanja i hapšenja svih koji su učestvovali u neredima.

Obraćajući se danas naciji, Kameron je rekao da Britanija nikada neće dozvoliti da na ulicama zavlada kultura straha i dodao da policija planira da upotrebi vodeni topove, ukoliko to bude neophodno.

“Preduzećemo apsolutno sve što bude neophodno da bismo na ulice u Velikoj Britaniji vratili mir”, poručio je Kameron. “Sasvim je jasno da imamo veliki problem s bandama u našoj zemlji. Predugo smo prenebregavali problem, a te grupe huligana pokazuju totalno odsustvo poštovanja. Siguran sam da oni ni na koji način ne predstavljaju ogromnu većinu mladih ljudi u našoj zemlji, koji ih preziru kao i većina nas.

Ali postoje džepovi našeg društva koji nisu samo poniženi, nego su, iskreno rečeno, i bolesni. Kad vidimo decu od svega 12 ili 13 godina kako pljačkaju i smeju se, kad gledamo užasan prizor ranjenog mladića opkoljenog ljudima koji se pretvaraju da mu pomažu a zapravo ga pljačkaju, jasno je da su neke stvari u našem društvu veoma pogrešne.

Većina Britanaca za vodene topove

Anketa “JuGov”, internet firma za istraživanje tržišta, pokazala je da bi britanski građani podržali primenu bojeve municije za suzbijanje nereda:
90 odsto ispitanika smatra da policija treba da koristi vodene topove protiv izgrednika;
33 odsto kaže da policija treba da upotrebi vatreno oružje i bojevu municiju;
77 odsto zalaže se za izlazak vojske na ulice;
57 odsto smatra da Dejvid Kameron neadekvatno rešava krizu;
85 odsto veruje da većina izglednika neće biti kažnjena.

Za mene je osnovni uzrok ove bezočne sebičnosti potpuno odsustvo odgovornosti u nekim delovima našeg društva. Ljudi smatraju da im svet nešto duguje, da su njihova prava iznad njihove odgovornosti i da njihovi postupci nemaju posledice. E pa, posledice postoje”, poručio je britanski premijer.

“Moramo da imamo jasniji kodeks vrednosti i merila koje ljudi moraju da poštuju i veće kazne ako pređu dozvoljenu granicu. Čvrsto sam rešen da vratim jači osećaj odgovornosti u celom društvu u svakom gradu, u svakoj ulici, u svakoj zajednici”, rekao je na kraju Kameron.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.19
Могуће је да није тачан.Нема га Џејмс Бонд .   Smile
Џејмс Бонд је (био) Србин.

Како год.Мислим на ону виртуелну холивудску креатуру која уводи демократију "нецивилизованом" свету и брани интересе њих "цивилизованих".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.19
[youtube][/youtube]http://youtu.be/xJmouowPH5k

Џонија Трулог за новог краља Мале Британије  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.19
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.