Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Улични хуманитарци или најобичнија превара  (Pročitano 3222 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Lupanje na vrata, saletanje na ulici, saplitanje nogu kad izlazis iz radnje\kafane\restorana... iiii... nista strano...

Mislim da je najefektniji odgovor  - Nemam...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 1100
Тачно се види какве личности овде остављају коментаре,и није ни чудо што су такви,онај најпаметнији међу најпаметнијима (Кокота) се налупао за медаљу,ја продајем часопис "Косовски божур" на улици или дајем црквама,наравно знам још пуно људи који то раде и нисам имао случај са лоповима,али мене само занима једно питање,ако ти ја већ нешто нудим зашто се ствара сумња,например ако ја нудим квалитетан Православан часопис,који кошта само 80 динара(мање него једна паклица цигара) не знам зашто би ја размишљао да ли те паре иду неком,па се он од тих смешних(100,200 кинте)пара обогатио,једноставно за уложен новац добијеш нешто што кошта толико,исто например када се купи неки часопис који кошта обично 100,120 динара или неки дечији часопис хуманитарни(за незбринуту децу)који исто кошта око 150,мислим ви овдео тим људима који чине једну од главних заповести Православља(а и немора да има везе са вером чиста љутскa солидарност према онима којима треба помоћ)аа то је чинити милосрђе свакодневно.Ви овде пишете глупости,а немате везе о томе,да ли сте упознали људе који то продају,да ли их знате?Срамота је тако да причате а немате везе о томе.

Занимљиво је да увек једни те исти коментаришу ствари о којима немају појма...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Отприлике се зна ко стварно помаже и на које се начине то може учинити, а какве пропаганде су само превара зарад личне зараде... Помоћи није тешко ако се жели, а оне који те јуре по улицама ја лично што је чешће могуће одјебем... јер нисам сигуран да је то све регуларно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
например ако ја нудим квалитетан Православан часопис,који кошта само 80 динара(мање него једна паклица цигара)

мислим да је квалитетније узети цигарете него тај часопис....мање отрова има у цигаретама Smile

Smile

уопште не разумеш...нико овде не оспорава људе који се баве хуманитарним радом...проблем су они који хоће да се представе као хуманитарци а у ствари су обичне лопине
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 1100
Citat
мислим да је квалитетније узети цигарете него тај часопис....мање отрова има у цигаретама
Бог ће да суди твојим речима.Уосталом зато и не можемо да саградимо народне кухиње на КиМ,зато што се мисли да је превара са оним порукама,када би у све сумњали не би нико ни из куће изашао...
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 21:48:26 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Бог ће да суди твојим речима

ма супер...треба ли ми адвокат? Smile

ето колики је диктатор тај бог....једино он и суд у хагу суде за вербални деликт Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 21:58:15 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 1100
Citat
Бог ће да суди твојим речима

ма супер...треба ли ми адвокат? Smile

ето колики је диктатор тај бог....једино он и суд у хагу суде за вербални деликт Smile

Бог није диктатор,јер да је диктатор ти не би имао слободну вољу да пишеш овакве глупости,самим тим што ти имаш слободну вољу,и што можеш да радиш шта хоћеш са својим животом,долазимо до закључка да Бог није диктатор,односно ако хоћеш да ти народски речено кажем "Сам си свој газда" ,зато ћемо сви пред суд Божији једног дана одговарати за своје поступке...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
зато ћемо сви пред суд Божији једног дана одговарати за своје поступке...

Ако одговарају и лажни хуманитарци чини ми се да ћемо сви бити задовољни  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony xperia tipo
Да ли они добијају паре за тај рад?  Smile
Пошто ми је неко једном рекао да добијају (то се односило на оне који продају бојанке у центру Новог Сада).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 6300
Mislim da ti što prodaju te magazine, bojanke, čestitke i sl. treba da imaju pečat od MUP-a da to rade legalno, tj. da se ne radi o prevari, mada sam čak mi je i jedna prosjakinja kucala na vrata i pokazala potvrdu od MUP-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.