Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Шта је за вас, генерал Владимир Трифуновић?
издајник
29.6%  (16)
херој
33.3%  (18)
ни једно,ни друго
16.7%  (9)
не знам/немам одговор
20.4%  (11)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Укинута пресуда генералу Трифуновићу  (Pročitano 41248 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Radi se o najbolje opemljenom korpusu JNA , zato sto je po ratnim planovima za odbranu drzave taj korpus bio predvidjen da bude osnova odbrane SFRJ od eventualnog napada NATO ..... Ta kukavica j sve predala Hrvatima i zato je zasluzio 500000 godina robije .... A koliko je zamerio Hrvatima dovoljno govori cinjenica da je sacuvao stan u Zagrebu , i da mu cerka tamo zivi kao punopravna Hrvatica ....   Smile
@ yetyou ... Tudjman je rekao hrvatskim majkama da je pre ulaska u rat proracunao da ce zrtve od nekih 25 .000 ljudi biti male iu odnosu na velicinu cilja koji su zajedno zacrtali .... I pobrao simpatije hrvatskih majki ....  Smile..  Malo je parafrazirao Cercila , ali tamo nije bilo  ,,Zena u crnom ,, .

Da se zapalio bio bi heroj. Da nije i Miloševič za tebe heroj?Ajde šta se stalno duvate i puvate i prodajete neko junaštvo, u raspadnutoj državi gde se JNa našla odjednom na neprijateljskoj teritoriji. To što se desilo u otcepljenim repubilkama nema veze sa vojnom strategijom koju su učili oficiri JNA. Zamisli probudiš se , a narod koji si do juče štitio postao neprijateljski. Uostalom ne vredi pričati sa vama herojima. Puna je Srbija ratnih profitera, lopova i bitangi, oni vam ne smetaju. Kažeš ćerka ima stan u Hrvatskoj. Naše izbeglice su nakon dolaska u Srbiju, uzimale domovnicu i švercovali automobile u Srbiju. Onda im Hrvatski pasoš nije smrdio kada je služio da se nešto mazne, niti je šahovnica smetala. Manite se čistote, herojstva i junaštva, koji važe samo druge.

Перуђи.Знаш ли ти да управо говориш да је један командант био у безизлазној ситуацији док
је истовремено шака људи са калашима пружала отпор специјалним јединицама МУП-а
Републике Хрватске.Знаш ли ти да је 20.000 крајишких срба 4 године давало отпор све док
нису продани у интересу "виших" (јебем ли их који су) циљева.
Хајде молим те да знаш о каквој сили говориш као да је у питању 15 момака са танџарама
не би причао.Друга оклопна бригада је имала мање борбене технике у четири године
него што је он имао на једном мјесту.
Пријатељу ја се не курчима али само да знаш да су усташе те тенкове употребили на мене
и то у тренутку када ми нисмо имали војску већ смо на добровољној основи са калашима
и зољама од марта до почетка јуна 1992 држали те тенкове на 11 км. од града.
Знаш ли да су ти тенкови употребљени за пресијецање срба из БиХ на два дијела и да
смо били у тоталном окружењу 42 дана и да нико у том тренутку није тако резоновао
као он.Да би спречили пробој Армија РБиХ је ангажовале 16 бригада: пет моторизованих и једанаест лаких пјешадијских. Моторизоване бригаде чинили су припадници регуларне Војске Хрватске: Прва ЗНГ из Загреба, Друга и 108. ЗНГ из Славонског Брода, трећа ЗНГ из Осијека и 153. ЗНГ из Велике Горице. Од лаких пјешадијских бригада биле су ангажовене 101. ХВО из Босанског Брода, 102. из Оџака, 103. из Дервенте, 104. из Босанског Шамца - Домаљеваца, 105. из Модриче, 107. из Градачца, 110. из Усоре, 111. из Жепча, те бригаде Армије БиХ, 207. из Тешња, 201. из Маглаја и 109. из Грачанице.
Горе маркиране јединице су наоружане тим тешким наоружањем које је "херој" предао без метка
испаљеног.
Није то курчење већ чињеница.
Што се срба из српске крајине тиче:шта су они од тебе или мене имали да не раде како су радили?
Њих је Перуђи Милошевић продао да би себе приказао фацом која је у стању зауставити рат,а ти
очекујеш да након напуштања својих домаћинстава и смјештања по контејнерима и буђацима
Републике Српске и Србије они не прихвате могућност преласка граница без вађења виза.
Боље се питај како то да хрвати имају безвизни режим читаво вријеме када будеш гласао за
улазак Србије у ЕУ или НАТО ако то дозволе.Исто важи и за мене.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ako je Trifunović heroj,pa šta je onda ovaj čovek  Smile

Милан Тепић

Једанпут људи дају реч,она остаје или се погази.Ја сам дао ријеч да ћу да браним ову земљу,ако јој буде тешко.

(1957 - 29. септембар 1991), мајор ЈНА, из поткозарског села Комленица.

Јула месеца 1991. мајор Тепић се нашао у централном складишту убојних средстава у селу Беденику у близини Бјеловара. Током повлачења ЈНА из Бјеловара, што је био договор ЈНА, Унпрофора и хрватских власти, евакуација касарне и других војних објеката требала се десити 1.октобра 1991. Пребег из ЈНА потпуковник Јосип Томшић, који је у међувремену постао командант одбране Бјеловара је на своју руку припремио напад на касарну у којој су се налазили преостали војници, официри и њихови чланови фамилија који нису пребегли на другу страну. Касарна у којој данима није било воде и струје је нападнута са 2000 војника и после не малих борби заузета.

Тепић је био приморан да се са својим војницима повуче у складиште и организује одбрану од хрватских паравојих формација које су опколиле објекат. Двадесет и деветог септембра 1991. не желећи да препусти непријатељу оружје којим би убијао његове војнике, мајор Милан Тепић дигао је у ваздух војно складиште и себе, и тако се придружио свом давном сународнику ресавском војводи Стевану Синђелићу.

Приликом покушаја заузимања складишта муниције мајор Тепић је складиште дигао у ваздух и при томе је према званичним подацима, поред њега, погинуло 11, а према незваничним преко 200 нападача који су се касније водили као "нестали". У одређеном часу војницима је наређено да се повуку од главног објекта - на безбедну раздаљину. Ово наређење мајора Тепића није послушао војник на одслужењу војног рока, Стојадин Мирковић, који је из оклопног транспортера дејствовао по непријатељу све док није био погођен противоклопним пројектилом. У знак одмазде стрељан је заробљеник - командир страже Ранко Стефановић.

Мајор Милан Тепић је проглашен народним херојем.Њему у почаст,Војска Републике српске издала је орден за заслуге у рату у БиХ
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 20:08:56 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Znači oružje koje je Trifunović predao je bilo presudno za naoružavanje Hrvatske vojske i da nije bilo te predaje Hrvati danas ne bi imali nezavisnu državu.
Momci ja neću glasati ni za ulazak Srbije u Eu niti Nato. Ako nemate neke druge argumente svoje frustracije lečite na neki drugi način ,  a ne da meni trpate ono za čega nisam. General Trifunović  je izdat od vrhovne komande, ostavljen i napušten. Da li bi da se on zajedno zapalio sa svim naoružanjem i ljudima Hrvatska izgubila rat?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MRA
ako je Trifunović heroj,pa šta je onda ovaj čovek  Smile

Милан Тепић

Једанпут људи дају реч,она остаје или се погази.Ја сам дао ријеч да ћу да браним ову земљу,ако јој буде тешко.

(1957 - 29. септембар 1991), мајор ЈНА, из поткозарског села Комленица.

Јула месеца 1991. мајор Тепић се нашао у централном складишту убојних средстава у селу Беденику у близини Бјеловара. Током повлачења ЈНА из Бјеловара, што је био договор ЈНА, Унпрофора и хрватских власти, евакуација касарне и других војних објеката требала се десити 1.октобра 1991. Пребег из ЈНА потпуковник Јосип Томшић, који је у међувремену постао командант одбране Бјеловара је на своју руку припремио напад на касарну у којој су се налазили преостали војници, официри и њихови чланови фамилија који нису пребегли на другу страну. Касарна у којој данима није било воде и струје је нападнута са 2000 војника и после не малих борби заузета.

Тепић је био приморан да се са својим војницима повуче у складиште и организује одбрану од хрватских паравојих формација које су опколиле објекат. Двадесет и деветог септембра 1991. не желећи да препусти непријатељу оружје којим би убијао његове војнике, мајор Милан Тепић дигао је у ваздух војно складиште и себе, и тако се придружио свом давном сународнику ресавском војводи Стевану Синђелићу.

Приликом покушаја заузимања складишта муниције мајор Тепић је складиште дигао у ваздух и при томе је према званичним подацима, поред њега, погинуло 11, а према незваничним преко 200 нападача који су се касније водили као "нестали". У одређеном часу војницима је наређено да се повуку од главног објекта - на безбедну раздаљину. Ово наређење мајора Тепића није послушао војник на одслужењу војног рока, Стојадин Мирковић, који је из оклопног транспортера дејствовао по непријатељу све док није био погођен противоклопним пројектилом. У знак одмазде стрељан је заробљеник - командир страже Ранко Стефановић.

Мајор Милан Тепић је проглашен народним херојем.Њему у почаст,Војска Републике српске издала је орден за заслуге у рату у БиХ

Хвала за овај пост.
Нема се шта рећи о издајнику и кукавици него да је издајник и кукавица. Такве неће памтити наша деца и потомци наше деце, али зато јунаке као Мајора Тепића никада нећемо заборавити - и због тога не смемо кукавице изједначавати са херојима - то је најмање што ми можемо да учинимо за једног таквог човека. Нека му је вечна слава и хвала.
IP sačuvana
social share
"Одбијам да бивам међу курјацима и нељудима" - Марина Цветајева
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Znači oružje koje je Trifunović predao je bilo presudno za naoružavanje Hrvatske vojske i da nije bilo te predaje Hrvati danas ne bi imali nezavisnu državu.
Momci ja neću glasati ni za ulazak Srbije u Eu niti Nato. Ako nemate neke druge argumente svoje frustracije lečite na neki drugi način ,  a ne da meni trpate ono za čega nisam. General Trifunović  je izdat od vrhovne komande, ostavljen i napušten. Da li bi da se on zajedno zapalio sa svim naoružanjem i ljudima Hrvatska izgubila rat?

Не оно није одлучило рат.Рат је одлучила политика првенствено Њемачке,Аустрије и утицај
Ватикана на друге земље као и Милошевићева издаја крајишких срба,а оружје које је
Трифуновић предао је помогло Хрватској да у веома кратком року нападне  Републику
Српску са двије стране као и гранатирање градова по Републици Српској Крајини.
Врховна команда је њему повјерила технику и нико му није наредио предају,а могао се
предати само у ситуацији када је одбрана била бесмислена.Да би то сазнао морао је
прво пружити отпор који није ни покушао.
Нисам ја теби ништа пребацивао за НАТО или ЕУ.Ја сам тим илустровао какву је ко
помоћ имао у рату у Хрватској.
Није се Трифуновић требао запалити,а најбоље ћеш то видјети погледавши карту Хрватске
на којој можеш видјети да је био удаљен 50 километара од српских положаја,а са техником
којом је располагао могао је тај пут прећи за три сата под борбом у коју би били укључени
и други родови ЈНА који су се ту налазили.Српски положаји су били под Билогором,а одатле је већ
Папук.Није моја фрустрација када човјек 30 година ужива све бенефиције у животу,а онда
када треба да примјени за шта је читав живот уживао као паразит и не покуша.
Није у питању да ли је могао или не већ да није ни пробао,а то је понашање својствено
само малим или никаквим људима и из тог разлога за њега нећу и не могу рећи да је човјек.
Ти немаш потребе да се љутиш на мене јер ја то не говорим за тебе већ за њега,а ти си
особа са којом водим отворени разговор који је везан за њега и ја у том не видим ништа лоше.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Radi se o najbolje opemljenom korpusu JNA , zato sto je po ratnim planovima za odbranu drzave taj korpus bio predvidjen da bude osnova odbrane SFRJ od eventualnog napada NATO ..... Ta kukavica j sve predala Hrvatima i zato je zasluzio 500000 godina robije .... A koliko je zamerio Hrvatima dovoljno govori cinjenica da je sacuvao stan u Zagrebu , i da mu cerka tamo zivi kao punopravna Hrvatica ....   Smile
@ yetyou ... Tudjman je rekao hrvatskim majkama da je pre ulaska u rat proracunao da ce zrtve od nekih 25 .000 ljudi biti male iu odnosu na velicinu cilja koji su zajedno zacrtali .... I pobrao simpatije hrvatskih majki ....  Smile..  Malo je parafrazirao Cercila , ali tamo nije bilo  ,,Zena u crnom ,, .

Da se zapalio bio bi heroj. Da nije i Miloševič za tebe heroj?Ajde šta se stalno duvate i puvate i prodajete neko junaštvo, u raspadnutoj državi gde se JNa našla odjednom na neprijateljskoj teritoriji. To što se desilo u otcepljenim repubilkama nema veze sa vojnom strategijom koju su učili oficiri JNA. Zamisli probudiš se , a narod koji si do juče štitio postao neprijateljski. Uostalom ne vredi pričati sa vama herojima. Puna je Srbija ratnih profitera, lopova i bitangi, oni vam ne smetaju. Kažeš ćerka ima stan u Hrvatskoj. Naše izbeglice su nakon dolaska u Srbiju, uzimale domovnicu i švercovali automobile u Srbiju. Onda im Hrvatski pasoš nije smrdio kada je služio da se nešto mazne, niti je šahovnica smetala. Manite se čistote, herojstva i junaštva, koji važe samo druge.

Da se zapalio ??? O tome nisam razmisljao , ali bio bi heroj .

Ja sam vec pisao o izjavi Radimira Cacica , datoj na HRT u povodom 10 godina od zauzimanja varazdinske kasarne .. Nisi je ni pogledao a delis lekcije , lepis etikete ....

1. Radimir Cacic je SEPTEMBRA 91 komandovao napadom na varazdinski korpus .

2. General Trifunovic ( i svi ostali oficiri koliko ih je bilo tada , ma gde da se nalazili ) nisu bili na nepijateljskoj teritoriji nego na teritoriji svoje drzave . Zna se kako castan vojnik ili oficir brani svoju drzavu

3. Za tebe i tebi slicne ,,eksperte ,, informacija da je Hrvatska postala medjunarodno priznata mnogo posle ovih dogadjaja o kojima pricamo ui u  kojima je ovaj kukavac imao veliku ulogu u naoruzavanju tadasnje hrvatske paravojske . To su istakli sami Hrvati , priredili cak i proslavu desetogodisnjice , kako su rekli , ,,dogadjaja koji je izmenio tok rata ,, .... Tako je glasio naziv emisije . A pricalo se nekoliko sati , mogu ja jos o tome ...  Smile

4. Ne vidim bas nikakvu potrebu da mimimiziras ovaj dogadjaj i njegove posledice  u pogledu naoruzavanja Hrvata najsavremenijim oruzjem , kad ga oni sami isticu !!!!! .. Koristeci ovo oruzje pobijene su na hiljade Srba i vojnika JNA ( narocito na potezu Papuk - Okucani ) , a kasnije Srba iz RSK i RS .... Dakle , to oruzje je sejalo smrt medju Srbima ...

5 Naravno da mi smetaju ratni profiteri , lopovi i bitange , gde sam ih to branio ??

p.s. kao mlad rezervni oficir JNA ,  ucestvovao sam u redovima JNA u borbama protiv ustasa u Hrvatskoj , Bosni , kao i u ratu protiv NATO , od 24 marta do 20 juna 99 godine .... Zato me ne uci vojnickoj casti ... 
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 20:57:52 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
pogledajte od 7:55 gde se kaže kakav je značaj imao Varaždinski korpus

« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 21:48:45 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Gledaj Perudji ....  i ispravi onaj glas da je Trifunovic bio heroj ......  Smile .. on je bio heroj za Incka, Crnulegiju .. ovu zelenu maslinu - beretku  .....i par frikova i shabana kojima je ispan mozak ...  nije tebi mesto u tom drustvu ....
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 22:59:51 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
Људи, па ниеј он био комадант тамо неке мале касарне са једном четом-батаљоном која није могла никако да се извуче из опсаде, он је командовао читавим корпусом, однос у људству хрватске паравојске и  корпуса је можда био једнак, али је техничка надмоћ уз подршку авијације била на страни корпуса.

ma da mogao je da pokori hrvatsku, ajde ne preteruj, bilo je jasno da je hrvatska vojska daleko nadmocnija u tom momentu
Citat
Кад већ убацујеш накнадно ред би био да обавјестиш јер имам одговор. Smile
Рекао бих им да су им дјеца били људи за разлику од твојих пацифиста.
Ти се радије брини шта би Туђман рекао мајкама усташа које би војска прегазила да није за
команданта имала пичкицу већ да је за команданта на примјер имала Ратка Младића мудоњу.

mudonja koji je pobio 8000 ljudi - zarobljenika  Smile  idem sada da isprebijam nekog vezanog na ulici pa cu sutra biti junak  Smile

za tebe su junaci oni koji ubijaju zarobljenike, proteruju civile, salju mlade ljude u smrt - sva sreca pa se nekima bar od takvih i sudi od haskog suda do bg-a. naravno neko ce reci da to nije dovoljno i ja se slazem

Сaмо је у вашим искомплексираним главама (и то не у свим) стрељано 8.000 невиних цивила или
ратних заробљеника.Ја сам од 1996-2000 са тога списка нашао око 1.300 који нису стрељани,а
неки су и данас живи,неки су изгинули у борби,неки су изгинули пробијајући српске
положаје,а неки и дан данас спремају клање срба.Ти са својим резоном не можеш ни ону
ствар обрисати или подапрати док ти неко други не каже да је то у реду.
Што се тиче суђења признајем да сте највећи фалсификатори ствари.Додуше никада својом
памећу то не бисте успјели да се нису НАТО интереси умијешали.У сваком случају нема шта
за манипулације и лаж сте рођени.Ваљда кућни одгој диктира све па и то.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

14..jpeg
(4.24 KB, 135x97)
24..jpeg
(4.11 KB, 111x80)
21..jpeg
(3.91 KB, 124x98)
19..jpeg
(2.97 KB, 114x84)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Gledaj Perudji ....  i ispravi onaj glas da je Trifunovic bio heroj ......  Smile .. on je bio heroj za Incka, Crnulegiju .. ovu zelenu maslinu .....i par frikova i shabana kojima je ispan mozak ...  nije tebi mesto u tom drustvu ....
Ja misam napisao da je Trifunović bio heroj, ali nije ni izdajnik. Mislim da je bio nesretnik, na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Što god da uradio neko bi po njemu pljuvao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.261 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.