Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Шта је за вас, генерал Владимир Трифуновић?
издајник
29.6%  (16)
херој
33.3%  (18)
ни једно,ни друго
16.7%  (9)
не знам/немам одговор
20.4%  (11)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Укинута пресуда генералу Трифуновићу  (Pročitano 41252 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
ne seri "cale" nego pusti ljude koji su sve to prosli da pricaju a idi truj ljude na neki drugi forum

a jeste kopi-pejst , napisao sam to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
На овом форуму се мора под хитно "организовати" тема гдје ћемо моћи истресати шта
нам падне напамет без страха  Smile по бан.
Стварно је жалосно да сам полупао двије тастатуре и четири миша и то од женину
главу,а за ЛЦД и да не говорим колико ме је коштао нови. Smile
Дај модови једну тему гдје можемо онако домаћински да псујемо,пљујемо,уједамо и
размјењујемо текућине да се не банује.
Молим да се размотри приједлог (ако треба и петицију ћемо потписати). Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Знаш у једном тренутку помислим да ти је немогуће наћи гору квалификацију нечега о чему
причаш и онда схватим да сам блентав када мислим да сте ви само људи са другачијим
м ишљењем.Изгледа да си гледала Шиндлерову листу па би вољела да те неко запамти као
господина Шиндлера.Да те одмах обавијести да је Шиндлер на почетку другог свјетског
рата био велики присталица Њемачког рајха.
Није мени проблем твоје мишљење већ твоје извртање чињеница.
Ти да знаш шта је Сребреница не би је поменула.С обзиром да помињеш теме које те нису
додиривале онда је то патолошка мржња коју си најбоље оквалификовала за владавину
брачног пара Милошевић-Марковић за које вјероватно имаш сазнања да су заратовали у
Словенији.
Јеботе знаш л(...........)и ти о каквим временским дистанцама говориш када помињеш Словенију и
Сребреницу?Знаш ли ти да је од Словеније до Сребренице дошло до оцјепљења четири
републике.Знаш ли ти да су у Сребреници стрељани злочинци који су 3,5 године клали
дјецу (буквално од 1-10 година) по српским селима око Сребренице и Жепе.
Знаш ли ти да у тој Сребреници нема гробова погинулих бораца АБиХ као да нису
ратовали 3,5 године прије Сребреничког стрељања.Ти чеш ми причати о нацизму.
Јели ти пало икада на памет да лупаш глупости које немају везе са стварношћу и запитала
се да тобом неко манипулише.Ако ти то вјерујеш шта причаш онда је то страшно колико
не познајеш материју о којој говориш.
Ја те молим да не говориш о стварима које ниси доживјела и о којима не знаш ништа осим
из туђих уста.Немој да ме називаш нацистом јер знам враћати и више него што можеш
замислити.
(..........)
meni je najsmesnije sto ti tvrdis da milosevic nije imao veze sa sukobom u sloveniji. pa jel ti mislis da je neko naivan ili stvarno verujes u to da milosevic zaista nije imao veze sa tim? taj sukob su iscenirali on kadijevic i jovic.
milosevic se dogovorio sa Kucanom o izlasku slovenije iz SFRJ a sukob je isceniran da bi se stvorio privid da JNA brani SFRJ i to je cela prica

e sada sto se tice srebrenice i tih imena, to sto navodis je potpuno netacno ili nevazno. ja bih mogao da idem od jedne do druge teze, ali ajde ovako: to sto su streljani neki borci nije vazno jer su streljani kao zarobljenici. takodje mnogi koji su ubijeni na drugim lokacijama su takodje srebrenicke zrtve, recimo slucaj skorpioni i kada je prikazan snimak streljanja. namerno su odvodjeni sa te lokacije da bi se prikrio zlocin.

zavrsavam raspravu do sutra  Smile

@maslinazelena
Obrati paznju na ophodjenje prema drugima.

obrati ti paznju na ophodjenje prema meni. sta to znaci da u moru ostrih reci ovde izdvojis samo moje?

Маслина:
Видиш код мене је годину дана провела једна хрватска породица док нису нашли модус да изађу
из ратног града и да понесу колико толико имовине.
То за Милошевића вјеруј да лупаш.Прво Милошевић није био ништа утицајнији у ЈНА током
Словеначке сецесије од пет других чланова предсједника предсједништва.Вјероватно је имао
утицај на црногорце али на Туђмана,Тупурковског,Алију и Кучана није имао никаквог утицаја.
Није могао прегласати.Е сада за ЈНА.Знаш ли ти уопште ко је сачињавао Генерал штаб у то вријеме.
Знаш ли ти ко су били Адмирали морнарице,Командант ратног ваздухопловства и ко су били
Генерали који су сачињавали Генерал штаб ЈНА и коме су они подлијегали,односно од кога су
примали наређења?
Ја те опет молим причај о темама за које сигурно знаш.Немој о претпоставкама причати јер
то једноставно није истина,а не моје мишљење.
Што се тиче Сребренице све је битно.И колико је људи на правди бога побијено и колико
је људи погинуло у борби током 3,5 година као и у данима пробијања према Тузли.
Што се тиче Шкорпиона не да их правдам али они нису моји представници.
Међутим морам ти рећи да су исти такви па чак и монструознији злочини рађени према
србима у БиХ али ти њих не помињеш.

ti prosto sada pocinjes da negiras neke osnovne cinjenice. mi vise nismo na detaljima oko kojih moze da se pogresi, vec ti dovodis opste poznate stvari u pitanje i teras me da se sa tobom raspravljam da li postoji sunce ili da li je sada mrak

milosevic je upravo zbog toga i odustao od Slovenije da bi tako dobio prevlast u predsednistvu. naravno celu pricu oko preuzimanja JNA i ostalog je vodio zajedno sa jovicem i kadijevicem. pa ko je organizovao "miting istine" u ljubljani?  Smile

uostalom - gde je odluka predsednistva da se upotrebi JNA?  Smile Smile

sto se tice srebrenice i skorpiona - nije problem u njima da su oni jedini lako bi mi - osudili bi ih, doneli bi rezoluciju, platila bi se steta porodicama i ne verujem da bi iko bio protiv toga. ali posto takvih skorpiona ima puno i puno vise zrtava, kao i da iza toga stoji i neka politika i mnogo sta - zato je danas srebrenica i problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Можда зато што Србија није крива за рат?

Tako je. Kriva je baba Vida. I Dusko Dugousko. Ah da, Srbi su nebeski narod. I mnogo miroljubiv narod.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 08:23:19 od ncwetkovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
Знаш у једном тренутку помислим да ти је немогуће наћи гору квалификацију нечега о чему
причаш и онда схватим да сам блентав када мислим да сте ви само људи са другачијим
м ишљењем.Изгледа да си гледала Шиндлерову листу па би вољела да те неко запамти као
господина Шиндлера.Да те одмах обавијести да је Шиндлер на почетку другог свјетског
рата био велики присталица Њемачког рајха.
Није мени проблем твоје мишљење већ твоје извртање чињеница.
Ти да знаш шта је Сребреница не би је поменула.С обзиром да помињеш теме које те нису
додиривале онда је то патолошка мржња коју си најбоље оквалификовала за владавину
брачног пара Милошевић-Марковић за које вјероватно имаш сазнања да су заратовали у
Словенији.
Јеботе знаш л(...........)и ти о каквим временским дистанцама говориш када помињеш Словенију и
Сребреницу?Знаш ли ти да је од Словеније до Сребренице дошло до оцјепљења четири
републике.Знаш ли ти да су у Сребреници стрељани злочинци који су 3,5 године клали
дјецу (буквално од 1-10 година) по српским селима око Сребренице и Жепе.
Знаш ли ти да у тој Сребреници нема гробова погинулих бораца АБиХ као да нису
ратовали 3,5 године прије Сребреничког стрељања.Ти чеш ми причати о нацизму.
Јели ти пало икада на памет да лупаш глупости које немају везе са стварношћу и запитала
се да тобом неко манипулише.Ако ти то вјерујеш шта причаш онда је то страшно колико
не познајеш материју о којој говориш.
Ја те молим да не говориш о стварима које ниси доживјела и о којима не знаш ништа осим
из туђих уста.Немој да ме називаш нацистом јер знам враћати и више него што можеш
замислити.
(..........)
meni je najsmesnije sto ti tvrdis da milosevic nije imao veze sa sukobom u sloveniji. pa jel ti mislis da je neko naivan ili stvarno verujes u to da milosevic zaista nije imao veze sa tim? taj sukob su iscenirali on kadijevic i jovic.
milosevic se dogovorio sa Kucanom o izlasku slovenije iz SFRJ a sukob je isceniran da bi se stvorio privid da JNA brani SFRJ i to je cela prica

e sada sto se tice srebrenice i tih imena, to sto navodis je potpuno netacno ili nevazno. ja bih mogao da idem od jedne do druge teze, ali ajde ovako: to sto su streljani neki borci nije vazno jer su streljani kao zarobljenici. takodje mnogi koji su ubijeni na drugim lokacijama su takodje srebrenicke zrtve, recimo slucaj skorpioni i kada je prikazan snimak streljanja. namerno su odvodjeni sa te lokacije da bi se prikrio zlocin.

zavrsavam raspravu do sutra  Smile

@maslinazelena
Obrati paznju na ophodjenje prema drugima.

obrati ti paznju na ophodjenje prema meni. sta to znaci da u moru ostrih reci ovde izdvojis samo moje?

Маслина:
Видиш код мене је годину дана провела једна хрватска породица док нису нашли модус да изађу
из ратног града и да понесу колико толико имовине.
То за Милошевића вјеруј да лупаш.Прво Милошевић није био ништа утицајнији у ЈНА током
Словеначке сецесије од пет других чланова предсједника предсједништва.Вјероватно је имао
утицај на црногорце али на Туђмана,Тупурковског,Алију и Кучана није имао никаквог утицаја.
Није могао прегласати.Е сада за ЈНА.Знаш ли ти уопште ко је сачињавао Генерал штаб у то вријеме.
Знаш ли ти ко су били Адмирали морнарице,Командант ратног ваздухопловства и ко су били
Генерали који су сачињавали Генерал штаб ЈНА и коме су они подлијегали,односно од кога су
примали наређења?
Ја те опет молим причај о темама за које сигурно знаш.Немој о претпоставкама причати јер
то једноставно није истина,а не моје мишљење.
Што се тиче Сребренице све је битно.И колико је људи на правди бога побијено и колико
је људи погинуло у борби током 3,5 година као и у данима пробијања према Тузли.
Што се тиче Шкорпиона не да их правдам али они нису моји представници.
Међутим морам ти рећи да су исти такви па чак и монструознији злочини рађени према
србима у БиХ али ти њих не помињеш.

ti prosto sada pocinjes da negiras neke osnovne cinjenice. mi vise nismo na detaljima oko kojih moze da se pogresi, vec ti dovodis opste poznate stvari u pitanje i teras me da se sa tobom raspravljam da li postoji sunce ili da li je sada mrak

milosevic je upravo zbog toga i odustao od Slovenije da bi tako dobio prevlast u predsednistvu. naravno celu pricu oko preuzimanja JNA i ostalog je vodio zajedno sa jovicem i kadijevicem. pa ko je organizovao "miting istine" u ljubljani?  Smile

uostalom - gde je odluka predsednistva da se upotrebi JNA?  Smile Smile

sto se tice srebrenice i skorpiona - nije problem u njima da su oni jedini lako bi mi - osudili bi ih, doneli bi rezoluciju, platila bi se steta porodicama i ne verujem da bi iko bio protiv toga. ali posto takvih skorpiona ima puno i puno vise zrtava, kao i da iza toga stoji i neka politika i mnogo sta - zato je danas srebrenica i problem.

Хвала на питању,одлично се осјећам!
Како си ти шта кажу доктори за тебе,колико је то опасно?

Tako je. Kriva je baba Vida. I Dusko Dugousko. Ah da, Srbi su nebeski narod. I mnogo miroljubiv narod.

И шта вели твој Месић хоћете ли напасти ако се ми у Републици Српској покушамо оцјепити?
Ах да,усташе су много мирољубљив народ који су иначе партизани.
[b][/b]
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 11:28:26 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
На основу чега градиш теорију да је Србија крива за рат у СФРЈ? Најклакше је скривати се иза (неуспеле) ироније. Али, вероватно ти је драже да прихватиш непријатељску пропаганду (да, пропаганду) и нагрђујеш сопствену земљу и народ без озбиљног основа, него да покушаш самостално да тумачиш чињенице. Нико не каже да су Срби били цвећке. Злочина је било на свим странама. Али, не постоји ни један једини аргумент који би потврдио да је Србија започела рат у бившој СФРЈ. Рат у Словенији је започела СФРЈ, без српског утицаја. У Боровом Селу први војни покрет извршили су (увелико наоружани и организовани) Хрвати, који су, на крају, успешно довршили етничко чишћење Срба, започето геноцидом у Другом светском рату. У Босни су побијени српски сватови и тако је отпочео рат. Такође, код неких уврежена тврдња да су ратоборни Срби ратовали "са свима", просто не стоји. Мање-више су сви имали по неколико оружаних сукоба. Током распада земље Срби су ратовали са Хрватима и муслиманима (тај рат се, иначе одвијао по принципу свако са сваким). Након тога, избила је оружана шиптарска побуна (као и у Македонији). Затим, НАТО је напао СЦГ, и то након лажи о масакру у Рачку, а не СЦГ НАТО.
----------------------------------------------------------
Јетју,
свака част на потанко објашњеним сребреничким догађајима!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
На основу чега градиш теорију да је Србија крива за рат у СФРЈ? Најклакше је скривати се иза (неуспеле) ироније. Али, вероватно ти је драже да прихватиш непријатељску пропаганду (да, пропаганду) и нагрђујеш сопствену земљу и народ без озбиљног основа, него да покушаш самостално да тумачиш чињенице. Нико не каже да су Срби били цвећке. Злочина је било на свим странама. Али, не постоји ни један једини аргумент који би потврдио да је Србија започела рат у бившој СФРЈ. Рат у Словенији је започела СФРЈ, без српског утицаја. У Боровом Селу први војни покрет извршили су (увелико наоружани и организовани) Хрвати, који су, на крају, успешно довршили етничко чишћење Срба, започето геноцидом у Другом светском рату. У Босни су побијени српски сватови и тако је отпочео рат. Такође, код неких уврежена тврдња да су ратоборни Срби ратовали "са свима", просто не стоји. Мање-више су сви имали по неколико оружаних сукоба. Током распада земље Срби су ратовали са Хрватима и муслиманима (тај рат се, иначе одвијао по принципу свако са сваким). Након тога, избила је оружана шиптарска побуна (као и у Македонији). Затим, НАТО је напао СЦГ, и то након лажи о масакру у Рачку, а не СЦГ НАТО.
Јетју,

Панини извини за корекцију твога поста али ниси једну ствар написао исправно.
Није у БиХ први оружани сукоб почео на Башчаршији када је убијен Никола Гаровић.
У Сијековцу 26.03.1992.године (БиХ призната 06.04.1992.) регуларна војска РХ и ХВО са
муслиманским снагама "патриотска лига" , "зелене беретке" и ТО БиХ су упадом преко
ријеке Саве убиле 72 српска цивила и окупирале општину тадашњу Босански Брод.
Ради оријентације о којем се времену ради ми смо 03/04.маја.1992. године заузели
Добој,а регуларна хрватска војска је била на 11 км од Добоја у селу Јоховац,а ако онај
господин жели ја ћу му тачно по јединицама из Хрватске написати имена и градове одакле
су дошли.Уколико је заинтересован могу му рећи и локацију гдје и данас лежи 100-тињак
зенги које Хрватска неће да преузме јер би тиме прихватила да је била агресор.

Иначе хрватова мирољубљивост датира од раније па ево неколико изјава хрватских првака:

1. У случају сукоба са Србијом након анексије БиХ србе треба масакрирати и протјерати из
    Хрватске (Јосип Франк);
2.Срби у Хрватској су цигани,власи и бог зна што,који су с турског коца утекли нама.Срби су
   дакле влашки накот зрио за сикиру (Стјепан Радић);
3.Туђманов циљ је био рат по сваку цијену.По том његовом концепту требало је да срби
   нестану из Хрватске (Јосип Бољковац,бивши министар полиције Хрватске)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Јетју,
Исправка прихваћена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Јетју,

Svi su krivi, pa i mi. S tim sto smo mi najgore prosli. A krivicu tesko da mozemo da izmerimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Јетју,

Svi su krivi, pa i mi. S tim sto smo mi najgore prosli. A krivicu tesko da mozemo da izmerimo.

Е то је већ прихватљив тон и на тим основама се дискусија почиње,а не одмах срби су
за све криви,Милошевић и велико-српска политика.
Сви су имали своје политике и своје разлоге,а једино су шиптари своје циљеве остварили
или су пред остварењем и то није могао промјенити ни Худини ,а камоли Милошевић који
је иначе по мом личном увјерењу велики мегаломан као и Алија или Туђман.
Једини чист од шесторице који су владали СФРЈ је Васил Тупурковски,а сви остали су имали
удјела у рату који се дешавао од 1990-1995,односно до дејтона.
На крају крајева када би се тражили узроци свега морало би се кренути од тренутка када ни
Милошевићев дјед није био зачет јер на овим просторима се одувијек ратује па чак и стране
које су из истог националног корпуса.Глупа је нечија идеја (свјесно се пласира) да је све
почело 1990 сецесијом Словеније.
Ало људи овдје су државе у садашњем облику настале након 1918,а не од памтивјека.
Али то нема везе са Трифуновићем и мојим "негирањем" како вели госпођица упућена у
политичку ситуацију у Словенији 1990.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.