Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Шта је за вас, генерал Владимир Трифуновић?
издајник
29.6%  (16)
херој
33.3%  (18)
ни једно,ни друго
16.7%  (9)
не знам/немам одговор
20.4%  (11)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Укинута пресуда генералу Трифуновићу  (Pročitano 41236 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6300
Боже мој, у рату су сви купили неке ратне трофеје. Ево баш сам пре неколико дана гледао на једном хрватском форуму, каче слике својих колекција униформи које су користили крајишки срби, и опис како су их у којимборбама једноставно паковали у ранчеве.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

Tvoj je Alan Ford, a drugima avioni, kamioni sl.
Citat

Ма то сам ја један за поњети да у предаху мало опустим мисли.
Пријатељу свако своју част има и гради у животу.
Мене они не интересују нити сам због њих био у рату као и остали који су свој посао
одрађивали људски колико се у рату може бити човјек.

Citat

Skidam ti kapu. Long live Alan Ford. Mir, mir brate mir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Боже мој, у рату су сви купили неке ратне трофеје. Ево баш сам пре неколико дана гледао на једном хрватском форуму, каче слике својих колекција униформи које су користили крајишки срби, и опис како су их у којимборбама једноставно паковали у ранчеве.

Uniforme ? Koliko imas godina ? Mislis da se Arkan usrao od para od uniformi, ili od svega sto mu je doslo pod ruku. On je samo najizvikaniji, ni slucajno jedini.

издајник               31.6%  (6)  MALO VAS JE
херој                         36.8%  (7)
ни једно,ни друго      5.3%  (1)
не знам/немам одговор   26.3%  (5)
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 00:52:16 od ncwetkovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Знаш у једном тренутку помислим да ти је немогуће наћи гору квалификацију нечега о чему
причаш и онда схватим да сам блентав када мислим да сте ви само људи са другачијим
м ишљењем.Изгледа да си гледала Шиндлерову листу па би вољела да те неко запамти као
господина Шиндлера.Да те одмах обавијести да је Шиндлер на почетку другог свјетског
рата био велики присталица Њемачког рајха.
Није мени проблем твоје мишљење већ твоје извртање чињеница.
Ти да знаш шта је Сребреница не би је поменула.С обзиром да помињеш теме које те нису
додиривале онда је то патолошка мржња коју си најбоље оквалификовала за владавину
брачног пара Милошевић-Марковић за које вјероватно имаш сазнања да су заратовали у
Словенији.
Јеботе знаш ли ти о каквим временским дистанцама говориш када помињеш Словенију и
Сребреницу?Знаш ли ти да је од Словеније до Сребренице дошло до оцјепљења четири
републике.Знаш ли ти да су у Сребреници стрељани злочинци који су 3,5 године клали
дјецу (буквално од 1-10 година) по српским селима око Сребренице и Жепе.
Знаш ли ти да у тој Сребреници нема гробова погинулих бораца АБиХ као да нису
ратовали 3,5 године прије Сребреничког стрељања.Ти чеш ми причати о нацизму.
Јели ти пало икада на памет да лупаш глупости које немају везе са стварношћу и запитала
се да тобом неко манипулише.Ако ти то вјерујеш шта причаш онда је то страшно колико
не познајеш материју о којој говориш.
Ја те молим да не говориш о стварима које ниси доживјела и о којима не знаш ништа осим
из туђих уста.Немој да ме називаш нацистом јер знам враћати и више него што можеш
замислити.

pre svega ja sve i da hocu ne mogu da budem sindler, jer je on postao ono sto jeste zbog onoga sto je uradio za vreme rata, a ne posle rata. koliko znam mi nismo u ratu a i ja nemam fabriku. medjutim ono sto ti ocigledno ne znas je to da je bilo i za vreme rata raznih "sindlera". ti ljudi su spasili nekom zivot

meni je najsmesnije sto ti tvrdis da milosevic nije imao veze sa sukobom u sloveniji. pa jel ti mislis da je neko naivan ili stvarno verujes u to da milosevic zaista nije imao veze sa tim? taj sukob su iscenirali on kadijevic i jovic.
milosevic se dogovorio sa Kucanom o izlasku slovenije iz SFRJ a sukob je isceniran da bi se stvorio privid da JNA brani SFRJ i to je cela prica

e sada sto se tice srebrenice i tih imena, to sto navodis je potpuno netacno ili nevazno. ja bih mogao da idem od jedne do druge teze, ali ajde ovako: to sto su streljani neki borci nije vazno jer su streljani kao zarobljenici. takodje mnogi koji su ubijeni na drugim lokacijama su takodje srebrenicke zrtve, recimo slucaj skorpioni i kada je prikazan snimak streljanja. namerno su odvodjeni sa te lokacije da bi se prikrio zlocin.

zavrsavam raspravu do sutra  Smile

@maslinazelena
Obrati paznju na ophodjenje prema drugima.

obrati ti paznju na ophodjenje prema meni. sta to znaci da u moru ostrih reci ovde izdvojis samo moje?

Маслина:
Видиш код мене је годину дана провела једна хрватска породица док нису нашли модус да изађу
из ратног града и да понесу колико толико имовине.
То за Милошевића вјеруј да лупаш.Прво Милошевић није био ништа утицајнији у ЈНА током
Словеначке сецесије од пет других чланова предсједника предсједништва.Вјероватно је имао
утицај на црногорце али на Туђмана,Тупурковског,Алију и Кучана није имао никаквог утицаја.
Није могао прегласати.Е сада за ЈНА.Знаш ли ти уопште ко је сачињавао Генерал штаб у то вријеме.
Знаш ли ти ко су били Адмирали морнарице,Командант ратног ваздухопловства и ко су били
Генерали који су сачињавали Генерал штаб ЈНА и коме су они подлијегали,односно од кога су
примали наређења?
Ја те опет молим причај о темама за које сигурно знаш.Немој о претпоставкама причати јер
то једноставно није истина,а не моје мишљење.
Што се тиче Сребренице све је битно.И колико је људи на правди бога побијено и колико
је људи погинуло у борби током 3,5 година као и у данима пробијања према Тузли.
Што се тиче Шкорпиона не да их правдам али они нису моји представници.
Међутим морам ти рећи да су исти такви па чак и монструознији злочини рађени према
србима у БиХ али ти њих не помињеш.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

images.jpg
(4.03 KB, 124x91)
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6300
То је крива слика коју желе да пласирају све сецесионистичке снаге бивше СФРЈ, САД и неки у Србији попут ЛДП, Б92 и сл. да је рат започео Милошевић, да је ЈНА била под Милошевићем, тј. његовом командом и сл. Чињенице су да Милошевић чак није ни наредио да се истерају тенкови на улице Београда 9. марта.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
То је крива слика коју желе да пласирају све сецесионистичке снаге бивше СФРЈ, САД и неки у Србији попут ЛДП, Б92 и сл. да је рат започео Милошевић, да је ЈНА била под Милошевићем, тј. његовом командом и сл. Чињенице су да Милошевић чак није ни наредио да се истерају тенкови на улице Београда 9. марта.

Fin covek bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Fin covek bio.

Далеко од финог али није једини.(момак мисли на кле Словенци нам отпухајо)
Има ту материјала од Вардара па до Триглава. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
daj covece odjebi sa tim upadicama i prozivkama,ako nemas sta pametno da kazes onda cuti
niko nigde nije napisao da je Milosevic bio fin...ovim oslobadjanjem ovog posredno priznajemo da smo mi krivi za sve sto se desilo...
ovaj se izvinjuje hrvatima,rezolucija o srebrenici...pocnimo da cenimo sebe ... dokle vise ovako
ko bi se secao Tepica da je postupio kao ovaj "general"?

plus samo jedan komentar sa pressa ...

Diskutovati o ratu sa ljudima koji rat nisu vidjeli,i osjetili na vlastitoj kozi,je promasena tema.Nisam sluzio vojsku.Bio sam kuci,kada su komsije muslimani dosli i pokupili nas,ukupno u kraju oko 800 srba,i odveli u zatvor,koji je u stvari bio Austro-ugarski silos za zito.Mogu vam ispricati svaki detalj tamnovanja dugog 6 mjeseci,a mnogi su ostali i citav rat,pocevsi od batina,spavanja na betonu pokraj kante u kojoj je vrsena nuzda,pa jednog komadica hljeba,velicine kao kada bi hljeb od 750 grama isjekli na 10-tak dijelova uz nekoliko kasika necega sto bi trebalo da bude supa,i sve to jednom dnevno.54 covjeka u prostoru od 50 kvadrata.Mogao bih vam pricati o detaljima koje ne vidjate ni u filmovima.Mogao bih vam pricati da poslije razmjene uzmes pusku u ruke,bez ikakve obuke i odes u rov,pa kasnije budes ranjen dva puta.Mogao bih vam pricati o mojoj generaciji,koja nije znala sta je mrznje ali je ostala da brani kuce i porodice,pa je u jeku najzescih napada pjevala i pucala,9 jun 1995.Mogao bih vam pricati i o onim koji su se izvlacili,svercovali,izlezavali na Adi Ciganliji,dok rat nije dosao i na Kosovo.Mogao bih vam reci kako smo i na Kosovo isli dobrovoljno,jer nama je bilo svejedno gdje srbi zive,a nismo isli sto mrzimo albance vec sto volimo srbe i Srbiju.Mogao bih vam reci o par rodjaka 19-naestogodisnjaka koji poginuse u tom ratu,a nisu morali ni da budu tamo gdje se ratovalo.Mogao bih mnogo toga da ispricam,iako znam da ce mi neki reci da ne s....,ali jedno cu vam reci i to je istina.Oni koji su se najvise borili,nisu se borili sto mrze ikoga,vec zato sto postuju svoje,i nedaju da ih iko gazi.Borili su se zbog sopstvenog obraza i casti,ali oni ni danas ne mrze nikoga.Nije moje bilo da se svetim sto mi dedu ubise u Jasenovcu,nije moje bilo da mrzim nekoga sto je druge vjere,ali ako neko drugi napadne moj narod moje je da se branim.Tesko je to objasniti ljudima,poput ovoga sto mu smeta sto ovaj gopodin napisa knjigu na cirilici,ali mu ne smeta 6 sluzbenih jezika sto u svijetu ne postoji nigdje.tesko je to objasniti onima koje b92 skoluje.Tesko je to objasniti onima koji u ime neke nepostojece demokratije,kakva nigdje u svijetu ne postoji a nama se servira,vjeruju u sve sto vide,a ne pitaju se sta je sa drugom stranom.Kako da objasnim nekome kome je plac za drugim jaci od placa sopstvenih majki?Kako obajsniti nekome ko gleda "srpske zlocine"na ""öbjektivnim"medijima prikazujuci srpska sela zapaljena i majke u crnini kada se zna da to muslimanke ne nose.Tesko je objasniti nekome da granata od 120 mm minobacacka ne moze fizicki da ubije 70 ljudi,a rani par stotina,kao sto rekose da se desilo na pijaci Markale,a da pri tome sve rane budu po nogama.Tesko je objasniti nekome kome NATO bomba nije pala u blizini da u Milosrdnom andjelu nije bilo niceg milosrdnog.Tesko je obajsniti nekome da i kada se dokaze istina,zar ne rekose 100000 mrtvih na Kosovu a na kraju 2500 na sve strane,da treba da bude covjek i kaze da je pogresio,da je vjerovao u laz,a ne da nastavlja da je i dalje siri na ovim sajtovima.Teko je ubjediti nekoga zadojenim nebuloznom krilaticom,u duhu najboljih komunistickih,da evropa nema alternativu,pravdajuci sve i svasta Milosevicem,protiv koga samm i ja bio,zaboravljajuci da se sve pocelo desavati mnogo prije njega.Tesko je to obajsniti nekome ko je za rezoluciju o Srebrenici,i pored odluke suda u Hagu da Srbija nije kriva,a pogotovo sto ""mrtvi"ljudi iz Srebrenice i dan danas glasaju.Tesko je to objasniti nekome ko glasa za covjeka ko je iz starki usao u armani odjelo,pa preselio tamo gdje jeste,placajuci vilu vise no sto su mu prihodi koje prikazuje.Tesko je danas biti normalan srbin,pa povuci granicu do koje se smije popustati.Nazalost nama vladaju oni koji tu granicu nemaju.Samo zar je tesko prvo postovati sebe,pa onda drugoga.Prvo postovati svoj narod pa ostale?!Zar je to zlocin??Ispricah ja vise no sto htjedoh,nisam mislio ali neka,ako se samo jedan srbin zamisli nad ovim vredelo je.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 01:33:40 od Mental Mike »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
"Niko nigde nije napisao da je Milosevic bio fin". Ja jesam - IRONIJA.

"...ovim oslobadjanjem ovog posredno priznajemo da smo mi krivi za sve sto se desilo..." Decace ili idi igraj klikere ili idi u skupstinu .. Ustvari idi igraj klikere, nije prica za tebe.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 01:46:20 od ncwetkovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
"Niko nigde nije napisao da je Milosevic bio fin". Ja jesam - IRONIJA.

"...ovim oslobadjanjem ovog posredno priznajemo da smo mi krivi za sve sto se desilo..." Decace ili idi igraj klikere ili idi u skupstinu .. Ustvari idi igraj klikere, nije prica za tebe.

Па добро та реченица и није баш формулисана како би требала да буде,али у сваком случају
у наставку има материјала који је за респект,под условом да није копи-пасте.
Пардон.Управо сам видио да је коментар прењет са пресс-а.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 02:01:21 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.