Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:23:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da se redovno sluzenje vojnog roka u Srbiji ukine?
Da
44%  (114)
Ne
52.1%  (135)
Nemam stav
3.9%  (10)
Ukupno glasova: 259
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukidanje vojske u Srbiji [anketa]  (Pročitano 78291 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
To danas ne izvlaci, postali su tolerantni, moze jos da bude prednost i da ga predstavljaju na TV-u  Smile

Inace sta je cak u bivsoj strogoj JNA palilo, je da povuces liniju spida i puknes sakom nekog podoficira kad te tera da namestas krevet. Znam jednog tipa koga su tako pustili (mada da se ja pitam, posto ga bolje znam ne bih ni ja voleo da mu daju oruzje posto nije bas u nekim momentima uracunjljiv). Al taj tip se kasnije zezno, posto su mu uzeli vozacku u vojsci pa kad su ga izbacili posle desetak dana kao "nesposobnog" nisu mu vratili vozacku pa je ovaj otisao u muriju po duplikat. E, sada ga pitaju u muriji da li je izgubio dozvolu ovaj isprica sta je bilo, istinu naravno, i murovi razmisle i ne dobije tip novu dozvolu. A zavrsio saobracajnu skolu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla Gecko)
mob
Apple iPhone7
... taj ne bi trebalo ni trotinet da vozi ...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
No brain no pain  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Jesam za ukidanje ali samo iz jedog razloga. Nije rec o ljudskim pravima, slobodi izbora bla bla...vec nema smisla sluziti vojsku u sribiji jer se time uopste ne doprinosi bezbednosti drzave.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Jesam za ukidanje ali samo iz jedog razloga. Nije rec o ljudskim pravima, slobodi izbora bla bla...vec nema smisla sluziti vojsku u sribiji jer se time uopste ne doprinosi bezbednosti drzave.
Ja sam lično za ukidanje vojske u Izraelu, jer nema smisla služiti vojsku, koja vrši teror nad braćom Arapima. Smile
Ti si izgleda sertor provokator, kakneš povremeno da bi pustio nekom krv na forumu, pa se onda zabavljaš. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Па морам признати да ни мени врховна команда не улијева нимало повјерења али "војска Србије" треба
да постоји,у нади да ће некада на чело доћи људи којима је интерес јачање а не уништавање исте.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Mozilla (lucid)
mob
Apple iPhone7
... 14 godina sam nosio uniformu, 10 sam radio u trupi kao profi , i to u oklopnim jedinicama ... jedino pitanje koje se namece, i koje je jos ostalo - za sta nam treba Vojska , i protiv koga cemo da ratujemo? Ratovi se vise nece voditi puskama vec ce glavno oruzije biti tastatura, a ovo puskaranje koje prikazuju na TV je samo reklama za neke druge stvari, i za to postoje veoma adekvatna imena ... nesto tipa "sukobi niskog intenziteta", "gerila", "pokret otpora" i slicno ... sve su ovo scenariji u banana republikama i zemljama treceg sveta ... ovde , sada, u srcu Evrope, nece dozvoliti nista slicno '41. ili bilo st a tog tipa ... jednostavno, svet postaje jedno veliko obdaniste, i tu nema vise mesta udaranju packi ... doduse, s'obzirom ko je vaspitacica, nista me ne bi cudilo ...
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
... 14 godina sam nosio uniformu, 10 sam radio u trupi kao profi , i to u oklopnim jedinicama ... jedino pitanje koje se namece, i koje je jos ostalo - za sta nam treba Vojska , i protiv koga cemo da ratujemo? Ratovi se vise nece voditi puskama vec ce glavno oruzije biti tastatura, a ovo puskaranje koje prikazuju na TV je samo reklama za neke druge stvari, i za to postoje veoma adekvatna imena ... nesto tipa "sukobi niskog intenziteta", "gerila", "pokret otpora" i slicno ... sve su ovo scenariji u banana republikama i zemljama treceg sveta ... ovde , sada, u srcu Evrope, nece dozvoliti nista slicno '41. ili bilo st a tog tipa ... jednostavno, svet postaje jedno veliko obdaniste, i tu nema vise mesta udaranju packi ... doduse, s'obzirom ko je vaspitacica, nista me ne bi cudilo ...
16 година сам носио униформу,12 сам радио у дивизиону (тако се каже за артиљерцеијско оклопне јединице) и за ових својих 40-так година нисам упознао хомогенију,јединственију скупину морално јаких људи (за по двије више).
Драги наш "професионалче" те које спомињеш као некога ко неће дозволити сукоб као 1941 су управо
ти који су и 1914 и 1941 и 1995 и 1999 започели сукобе.
Србија са војском не гарантује сигурност а камо ли без војске. Smile
П.С
За број година сам слагао али барем признам за разлику од неких. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Baš tužno, tolike godine si protraćio , a ništa nisi naučio. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Izvinjavam se sto vadim temu koja nije aktivna vise od mesec dana ali moram da pitam nesto.
Takodje, znam da ce biti ljudi koji ce da me napadnu jer ne bih u vojksu ali jbg...

Ja sam se preselio u Beograd jos kada sam zavrsio gimnaziju na Ubu, 2002. godine ali sam namerno vojnu knjizicu ostavio tamo.
Faks sam zavrsio pre godinu dana, pre mesec dana sam napunio 27, i pre dva sata su me iz vojnog odseka sa Uba zvali i rekli mi da moram da se odjavim odande i prijavim u vojni odsek na Vozdovcu gde sada zivim. Rece mi covek, da je slao pozive na staru adresu na Ubu, a da mu se pisma vracaju i da se pod hitno javim sledece nedelje u vozdovacki vojni odsek i trazim prebacaj dokumenata jer sam kriticno godiste i morao bih u septembru na odsluzenje da ne bih imao kasnije problema oko ovoga.
Uopste ne znam sta sada da radim. Plasi me to sto kaze da je slao pozive jer to znaci da ako se ne javim poslace mi vojnu policiju na kucu. Moracu da odem u ponedeljak u vojni odsek i da zatrazim prebacaj dokumenata. E sad, ne znam da li ce oni kada im stgnu dokumenta sa Uba ponovo da mi salju poziv, koji bih mozda mogao nekako da iskuliram, ili ce odmah da me zovu. Mnogo sam se iznervirao jer sam mislio da cu uspeti da izbegnem ceo taj cirkus ali mi se ne da izgleda.

земљак...нема више војске....зар не читаш вести? Smile
да ли ће можда још једна или две класе да иде на редовно одслужење и то је то...направи се болестан,мало цмиздри и пиздурирај...реци да не можеш да се одвојиш од мајке или да си једноставно педер и да се плашиш да ће тамо да те растуре Smile  ...одуговлачи још неколико месеци и то је то
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:23:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.