Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:23:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da se redovno sluzenje vojnog roka u Srbiji ukine?
Da
44%  (114)
Ne
52.1%  (135)
Nemam stav
3.9%  (10)
Ukupno glasova: 259
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukidanje vojske u Srbiji [anketa]  (Pročitano 78365 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Prvo uopste nije rec o patriotizmu svi ce braniti svoju kucu i svoju zemlju ukoliko do toga dodje
i postoji milion nacina da se to izvede.

Ishod svakog sukoba ne odlucuje vise samo broj ljudi nego precizna i dobra oprema i orudje.
Na primer UK koja ima 64 miliona ljudi ima samo oko 120 hiljada profesionalnih komandosa koji samo treniraju za borbu i to zele sada da smanje na 88 hiljada. Ali zato ulazu u raketni sistem koji kosta 35 milijardi funti.

Ja mislim da bi Nacionalno sluzenje Armije trebalo trajati tacno 100 intenzivnih dana sto je sasvim dovoljno za grupnu i specijaliziranu obuku i ucenju nekog reda i discipline za neprofesionalne vojnike.
Zasto je Armija potrebna mladima ,osecaj pripadnosti,jednakosti ,discipline i osnovnog fundametalnog znanja o oruzuju.Duze od toga je iskreno gubljenje vremena.
A sto se tice profesionalaca 15 meseci na svim terenima i svom opremom poput legije stranaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Ishod svakog sukoba ne odlucuje vise samo broj ljudi nego precizna i dobra oprema i orudje.
==================================================
оружана борба је само најупечатљивија компонента рата, а ти вероватно циљаш на ватрену моћ армије, коју чини људи, средства и организација свега тога, да кажем што једноставније, тако да ко нема привреду и/или добре везе са стратешким партнером нема ни пара да плаћа професионалце као ни модерну опрему да би са манје људи остварио велику ватрену моћ. Тада се ватрена моћ остварује омасовљавањем.
Такође нешто стално превиђамо - Срби 90зих нису губили ратове због лоше војске, већ због лоших или јалових политичара који су је доводили у незавидне положаје. Медијска, дипломатска и стратешка компонента рата нам "није ишла".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Istina,nije bilo jasne objektive
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sve je ionako pod Slobom bilo cisto subjektivno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Samsung S4
Izvinjavam se sto vadim temu koja nije aktivna vise od mesec dana ali moram da pitam nesto.
Takodje, znam da ce biti ljudi koji ce da me napadnu jer ne bih u vojksu ali jbg...

Ja sam se preselio u Beograd jos kada sam zavrsio gimnaziju na Ubu, 2002. godine ali sam namerno vojnu knjizicu ostavio tamo.
Faks sam zavrsio pre godinu dana, pre mesec dana sam napunio 27, i pre dva sata su me iz vojnog odseka sa Uba zvali i rekli mi da moram da se odjavim odande i prijavim u vojni odsek na Vozdovcu gde sada zivim. Rece mi covek, da je slao pozive na staru adresu na Ubu, a da mu se pisma vracaju i da se pod hitno javim sledece nedelje u vozdovacki vojni odsek i trazim prebacaj dokumenata jer sam kriticno godiste i morao bih u septembru na odsluzenje da ne bih imao kasnije problema oko ovoga.
Uopste ne znam sta sada da radim. Plasi me to sto kaze da je slao pozive jer to znaci da ako se ne javim poslace mi vojnu policiju na kucu. Moracu da odem u ponedeljak u vojni odsek i da zatrazim prebacaj dokumenata. E sad, ne znam da li ce oni kada im stgnu dokumenta sa Uba ponovo da mi salju poziv, koji bih mozda mogao nekako da iskuliram, ili ce odmah da me zovu. Mnogo sam se iznervirao jer sam mislio da cu uspeti da izbegnem ceo taj cirkus ali mi se ne da izgleda.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Izvinjavam se sto vadim temu koja nije aktivna vise od mesec dana ali moram da pitam nesto.
Takodje, znam da ce biti ljudi koji ce da me napadnu jer ne bih u vojksu ali jbg...

Ja sam se preselio u Beograd jos kada sam zavrsio gimnaziju na Ubu, 2002. godine ali sam namerno vojnu knjizicu ostavio tamo.
Faks sam zavrsio pre godinu dana, pre mesec dana sam napunio 27, i pre dva sata su me iz vojnog odseka sa Uba zvali i rekli mi da moram da se odjavim odande i prijavim u vojni odsek na Vozdovcu gde sada zivim. Rece mi covek, da je slao pozive na staru adresu na Ubu, a da mu se pisma vracaju i da se pod hitno javim sledece nedelje u vozdovacki vojni odsek i trazim prebacaj dokumenata jer sam kriticno godiste i morao bih u septembru na odsluzenje da ne bih imao kasnije problema oko ovoga.
Uopste ne znam sta sada da radim. Plasi me to sto kaze da je slao pozive jer to znaci da ako se ne javim poslace mi vojnu policiju na kucu. Moracu da odem u ponedeljak u vojni odsek i da zatrazim prebacaj dokumenata. E sad, ne znam da li ce oni kada im stgnu dokumenta sa Uba ponovo da mi salju poziv, koji bih mozda mogao nekako da iskuliram, ili ce odmah da me zovu. Mnogo sam se iznervirao jer sam mislio da cu uspeti da izbegnem ceo taj cirkus ali mi se ne da izgleda.
Иди код Бојовића да те сакрије код хијена док тај ЦИРКУС не прође. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Hebi ga, umesto da pomognete decku vi ga zezate, stvarno nije fer  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Hebi ga, umesto da pomognete decku vi ga zezate, stvarno nije fer  Smile
Јбг. лик бјежи од циркуса па ко велим можда ће тамо бити камуфлиран Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
 Smile

Hebi ga, nek se sakriva il nek uzme civilno, druge nema, il emigracija  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Smile

Hebi ga, nek se sakriva il nek uzme civilno, druge nema, il emigracija  Smile
Ја сам већ једном давао "савјет" и рекао сам сличном" лику да се изјасни као педер. Smile
Мош' мислит' био је увријеђен. Smile
Па шта хоће у пи*ку материну,да се понаша ненормално али да буде нормалан. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:23:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.