Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:52:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukida se pretplata za RTS  (Pročitano 18655 puta)
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3
9 od 10 domacinstava gleda rts jer nema sta drugo.
Nemaju svi kablovske, satelitske i ostale pickematerine.

I ja sam pretplatnik sbb usluga jer zivim u kuci - ruralno - ljakse, pa niko drugi nije provukao kablazu da mogu da imam izbor.
Ja sam odabrao da placam SBB, jer gledam njihov program i koristim njihov net, a drzava te tera da platis pretplatu RTS-u koristio njihove usluge (u vidu drkanja na Nadu Vasiljevic) ili ne.

Ali drzava, to je sistem, a u sistem smo ti tato, ti bato i ja ... i ima mehanizme da te jebe i kad se nisi namazao!
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
LG Nexus 5
Vau,od poziva na štednju, masovna otpuštanja i skresavanja troškova dođosmo do iznenadne brige zbog 2000 radnika...

Zabole mene za tih 2000, kao sto bi me zabolelo i za 10 000 otpustenih iz zeleznica i prepolovljavanje broja zaposlenih u drzavnoj upravi. Ne bih ni trepnuo. Problem je sto to ne dobija izbore.Mnogo sigurnih glasova niko nije lud da baci u reku.

Богами, ХРТ је продукцијски миљама испред РТС-а. Кад је РТС пуштао Игру пријестола?  Smile

Iz pogresnog ugla gledas. Igre prijestola ne menjaju utisak da su i hrt 1 i hrt 2 tesko sranje od televizije. Da Zeljko Mitrovic uglavi igru prijestola izmedju Farme i Nakuse da li bi ti to promenilo pogled na taj kanal?

rts je nekad imao donekle ok program sto se tice naucnih i obrazovnih emisija pa i sporta,sad nema nista

Ostavljeno im je u amanet nekoliko hiljada zaposlenih, a politicka ekipa ista kao pre dvadeset godina. I svi bi da se jebu ali da im ne udje.

Ako treba da placam da rade "MirJam", neke nove Sekuline vragolije tipa "Selo gori..." i "Eurosong" onda necu da placam kao sto i do sada nisam.  Smile

Nacionalna televizija treba da pusta domaci sadrzaj, dakle, domaci folklor, narodne izvorne pesme, naucni program, neko "poznavanje prirode i drustva" i slicno. To sto ti hoces tudorove i big wet butts na nacionalnoj televiziji, to je druga stvar. Bas iz slicne zelje sam sebi omogucio club xXx i HBO paket. Nema potrebe pravdati se za neplacanje pretplate zbog toga. Kada bi pitali 2 miliona neplatisa sta bi hteli na nacionalnoj televiziji da gledaju, to bi bio "show". Bas iz tog razloga se ne pitaju ni platise, kao ni ovi ostali. Wink

Ja sam odabrao da placam SBB, jer gledam njihov program i koristim njihov net, a drzava te tera da platis pretplatu RTS-u koristio njihove usluge (u vidu drkanja na Nadu Vasiljevic) ili ne.

Ovo je sustina problema, zato bi bilo najbolje resenje da se uredi zakonom da RTS od operatera zahteva odredjenu kolicinu novca po korisniku, pa neka operateri regulisu mesecnu pretplatu sa korisnicima, mada je to samo davanje vruceg krompira privatniku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3
Ovo je sustina problema, zato bi bilo najbolje resenje da se uredi zakonom da RTS od operatera zahteva odredjenu kolicinu novca po korisniku, pa neka operateri regulisu mesecnu pretplatu sa korisnicima, mada je to samo davanje vruceg krompira privatniku.

Slazem se, ali onda bi operateri morali da podignu pretplatu za taj iznos koji bi davali RTS-u pa opet dodjemo na isto.
Ja hocu da platim, ali za te pare hocu i da vidim nesto, a ne jebene reprize, Ziku seljaka i ostale budalastine.
Hocu ligu sampiona i utorkom i sredom, hocu nove filmove, nove serije, neki obrazovni program ...
Mnogo je 500 dinara za 2 programa koji ne pruzaju apsolutno nista u odnosu na 1000 (nemam pojma koliko je tacno sbb) za skoro 70 kanala.
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Pa da , to je ta logika. Drzavni budzet je ogranicen, i zato jebemo penzionere i studente, ali je zato kucni budzet neogranicen i moze se opterecivati beskonacno mnogo. Ako su vec resili da nas zajasu sa novih 500 dinara dazbina, bolje da se te pare preusmere na nesto bitnije. To je ogroman novac i na nivou opstine, da se npr taj novac ulaze u zdravstvo, aparate, infrastrukturu itd, ... ne, bitnija je Mir Jam i Bosiljcic, sto rece neko ... Srecno sa naplatom  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125

Nacionalna televizija treba da pusta domaci sadrzaj, dakle, domaci folklor, narodne izvorne pesme, naucni program, neko "poznavanje prirode i drustva" i slicno. To sto ti hoces tudorove i big wet butts na nacionalnoj televiziji, to je druga stvar. Bas iz slicne zelje sam sebi omogucio club xXx i HBO paket. Nema potrebe pravdati se za neplacanje pretplate zbog toga. Kada bi pitali 2 miliona neplatisa sta bi hteli na nacionalnoj televiziji da gledaju, to bi bio "show". Bas iz tog razloga se ne pitaju ni platise, kao ni ovi ostali. Wink

Nacionalna televizija treba da ima kvalitetan domaci program. Ako ne umeju da ga naprave slobodno mogu i da ga uvezu npr u vidu nekih BBC emisija. Kada su poceli sa naplatom pretplate jedna od glavnih emisija na tom istom RTS-u je bio rijaliti "Jednostavan Zivot". To ti je ono gde su one dve voditeljke Ana i Marijana izigravale Paris Hilton i drugaricu i isle po selu i blesavile se. Ako ti je to taj domaci folklor o kome pricas i kome je RTS tezio godinama onda stvarno bolje i da kupuju "Big Wet Butts" i pustaju kasno uvece jer bi im donelo istu i vecu gledanost i bilo im isplativije nego da trose pare na 2 Attention Whora koja ce da idu kroz neko selo uz sve skupu produkciju iste emisije...

Tj. meni nije problem sto necu da gledam "Igru Prestola"(za tu seriju skidam svaku epizodu cim izadje pa mi i ne treba RTS da mi pusta istu) vec sto cak i te pare koje imaju trose na gluposti tipa latinoamericke sapunice MirJam, Sekuline vragolije, repriziranje Boljeg Zivota i Srecnih Ljudi po 20-ti put(inace, svaki put kada repriziraju iste placaju Pavicu i ostalima lepe pare za reprizu tako da ni to nije besplatno) i Ziku Seljaka koji dovodi brata Marine Abramovic da prica o Tesinom tajnom oruzju i HARP-u.  Smile

Inace, nisam nesto lud ni za Tudorovima ni za tim delom sajta "Brazzers".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Nacionalna televizija treba da pusta domaci sadrzaj, dakle, domaci folklor, narodne izvorne pesme, naucni program, neko "poznavanje prirode i drustva" i slicno.

I Partizan sa Farskih ostrva, Jadransku ligu i Jelen super ligu. Ili recimo Srbija - Bugarska. Evroligu ili ULEB kup, mozda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Svako ce naci manu u programu, i u startu kazem da je nemoguce da RTS napravi program koji ce vecini gradjana vredeti tih 500 dinara mesecno. Jedino resenje je da smanje na neku razumnu cifru, 50,100 dinara, imace vise novca od naplate nego do sada, sigurno.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Big wet butts победио.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Највредније емисије на РТС-у су Квадратура круга, Сасвим природно и САТ уз Слагалицу наравно.
Све остало је го кривак...
Национална телевизија је кренула странпутицом појавом разних Пинкова и осталих пичка материна са неким идиотским лајв шоуима који су доконом народу веома занимљиви и секу вене ако прескоче неки апдејт случајно.
Друго кабловски оператери достављају Хистори, Дискавери, Експлорер, Анимал Планет, Национална Географија која има спектар научно-историјских-документарно-образованих емисија да РТС може само да сања неки сличан програм тако да им остаје жика сељак и слање људи по бањама.
Чак су и једна жеља једна песма отерали са РТС на факинг Хепи ТВ.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Citat
слање људи по бањама
Produzeni vikend fak jea !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:52:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.