Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 08:43:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukida se pretplata za RTS  (Pročitano 18845 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Pa nije mu super i ne placa se ni njemu nista vise nego tebi i meni, ali lepo ti je objasnio. Taksa je porezna kategorija, tu ne mozes tako lako da se izvuces kao sa ovim kada ti se TV pretplata dodaje na racun za struju ali cak i da ne platis sta ima veze jer struju nece da ti seku zbog duga za TV pretplatu vec ti se tu vodi kao i porez pa se ne prasta tako lako...

Doduse, ovo je Srbija pa porez mozes i da ne platis pa ce ti kroz godinu ili dve ponuditi da platis isti ali sa 50-60% manje nego sto bi trebao da platis ako si placao na vreme pa ce opet neplatise moci da se izvuku i proci ce bolje kao i uvek ali opet nije tako lako kao sada sa TV pretplatom.  Smile

Eto i on ti odgovorio.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
Meni ne treba Kanada da bih lepo ziveo a zivecu jos lepse kada vam lepo naplate sve sto niste platili. Tek ce da se naplacuju stvari, ali sve u skladu sa EU propisima, onako demokratski i sa EU mehanizmima naplate koji su veoma efikasni.  Smile

Elem, cigani mi nisu problem jer vecina stvarno nema, a s obzirom gde i kako zive, oni definitivno ne zavise od TV-a... gori su mi ovi beli cigani, po opredeljenju i mentalitetu.  Smile

P.S. Bice da tebi smeta sto ne placaju pa bi da se poistovetis u pravima.  Smile Ne brini, i njih ce jednom dovesti u red, EU mehanizmi nisu humani i ne prastaju... stalno kukate da ne valja a radili bi mimo sveta... hteli ste EU, doci ce vam na naplatu.

ja sam hteo eu da vidim u vatri i oblaku dima samo to.

i sto se ljutis  Smile

a bolje ziveti neces , nece niko od nas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
HTC One
Ko radi i zna uvek ce i svuda dobro ziveti.

A sto se tice EU, od 2000. do danas sve jaca podrska, od poslednjih izbora ni jedna stranka koja je protiv EU ili umerena nije u Parlamentu. O tome govorim. Tako da ce ta podrska nasim politickim vodjima da dodje na naplatu samo u finom, civilizovanom EU ruhu a sve mehanizmima naplate i privatnim cika-izvrsiteljima koje smo vec uveli.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung 111111
Inace mi nismo deo EU.Bogu hvala necemo biti ni jos 5 godina gotovo sigurno.A i posle je pitanje da li cemo da budemo deo iste jer postoji referendum.

Tako da me za principe,delovanja,mehanizme i ostalo EU savrseno ne interesuje.
Kad budemo njen deo,pozivajte se na isstu.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
HTC One
Lalalalalla, to sto nismo nikako ne sprecava vlast da ih uvodi... a ako ne vidis, mada ne znam kako je to moguce, vec uveliko to rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
Ko radi i zna uvek ce i svuda dobro ziveti.

A sto se tice EU, od 2000. do danas sve jaca podrska, od poslednjih izbora ni jedna stranka koja je protiv EU ili umerena nije u Parlamentu. O tome govorim. Tako da ce ta podrska nasim politickim vodjima da dodje na naplatu samo u finom, civilizovanom EU ruhu a sve mehanizmima naplate i privatnim cika-izvrsiteljima koje smo vec uveli.  Smile

e ti privatni izvrsitelji su mi omiljena stavka  Smile

pa sto se tice posla u srbiji retko ko moze da se pohvali da lepo zivi od svoga posla, svaka cast vama kojima ide od ruke.

a sto se tice izbora  Smile e i sloba je osvojio 150 % na izborima pa su ga skenjali, videcemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung 111111
Pff rade kao sto rade naplatu za RTS.

Aj zakone,nekgo i gomile standarda iz raznih oblasti koristimo iz osamdesetih i devedesetih.

Mi sa EU imamo veze toliko tanke,da je samo pitanje kad ce da se iste raskinu.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
pa cim nas rusi prime u federaciju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung 
Све је то лепо да само онај ко гледа он плаћа само што такво финансирање јавних телевизија нигде не функционише. Smile

pa sta, RTS je drzavna televizija pa neka je onda drzava i finansira a ako ne moze onda katanac na radnju toliko su firmi upropastili od kojih smo bar imali nekih koristi sto ne bi i taj RTS zakatancili ne bi bilo nikakva steta ali nece jer nece imati gde naivnom narodu da ispiraju mozak

Kad čujem ono ''predlažem trojno finansiranje - i reklame i pretplatu i budžet...''... Jeeebote bre!!!  Smile  Da nećete možda i kredit da dignemo? Da potonemo još malo u dugove, samo da bi izdržavali te majmune?  Smile

za sad se rts finansira od reklama , pretplate , iz budzeta i od kablovskih operatera jer svi kablovski operateri su duzni da reemituju RTSove kanale i da im za to placaju nadoknadu . ako ne mogu sa tim da se snadju neka onda menjaju profesiju

Da vise ne gubim svoje vreme, doci ce taksa i placacete i pitati jel ima jos.  Smile

ma evo trcim ko i do sad  Smile

Samo su dali grace period do 2016. da se malo proluftirate a oni smisle efikasan nacin naplate.

nismo ni ni glupi i mi cemo za to vreme da smislimo nacin prevare  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
HTC One
Tamo gde treba da se uzmu pare bice efikasni. Meni je samo zao sto vi ne shvatate put za koji smo se odlucili i da tu nema vrdanja.

Pa ovaj zakon o radu vam je odlican primer... samo idu po principu zaba u vodu... sad su ublazili najvise moguce, kad se narod navikne ide novo poostravanje, i sve tako. Niko se nece buniti jer ce se prethodno navici na novo stanje pa promena nece delovati toliko strasno.

Ali dobro, imate svu slobodu da se nadate i pricate ono sto mislite... samo sto ce vas realnost demantovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 08:43:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.