Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:17:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukida se pretplata za RTS  (Pročitano 19007 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0

Procitaj Markov odgovor.
I lepo ti kazem nacizam je zavrsen (barem u obliku koji je postojao tada) davno davno.
Ti,Pera,Mitar i jos vas 2 000 000 zelite RTS ? Zelite da placate ? Nemam nista protiv..ja sam parlamentaran covek.Mi ostali necemo i to je to.

О каквом нацизму ти причаш?  Smile

Можда ја, Пера, Митар и још нас 2000000 не желимо да плаћамо порезе којим се финансира корумпирана полиција, неспособна војска и лења администрација...па ко нас шта пита...

Сад је проблем телевизија и њен ''режимски'' програм а све ово на шта оде 99% пореза је у реду и људи се све ударају петама у гузицу да плате...иди бегај... Smile

Neka skrešu broj kanala na dva komada, RTS i RTV ili kako god već žele... i imaće sasvim dovoljno materijala da ih oba ispune dobrim ili barem solidnim programom.

A ne da im plaćam godišnje 6000 + izdaci od Vlade koji dolaze iz naših džepova... da bih trpeo reklame svakih 20 minuta i gledao Otpisane po 5435235235235. put. Ili Trezor. Čuveni Trezor. Jebe mi se za Trezor i za sav taj sadržaj iz doba Informbiroa.

Uostalom... što se mene tiče, nek ukinu RTS skroz. Ja ionako dnevno provedem ukupno 5 minuta na domaćim kanalima. Tako da mi taj smešni RTS ništa ne znači. Nego ajde kapiram da svaka država mora da ima svoj javni servis, pa kao ajde neka ih. Ali što se mene tiče... sutra da crknu, ko što je crkla ona Grčka... ne bih patio ni sekund.

Ето на пример та чешка телевизија коју си навео има 6 канала и 3 ХД верзије. Smile

А издаци не би долазили од Владе да људи редовно плаћају претплату. И као код Чеха...рекламе + претплата...као што рекох, само да се сведе број запослених на њихов број.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ето на пример та чешка телевизија коју си навео има 6 канала и 3 ХД верзије. Smile

A duplo manje zaposlenih! Znači,moguće je. Samo oni neće. Epa,ako neće, neka crknu. Što lepo reče Mićko pre godinu dana - ili pretplata ili reklame. I jedno i drugo ne može.

E oni očigledno ne da neće da se potrude nego čak teraju inat celoj zemlji. E onda i treba da crknu.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2014, 00:05:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Ту се слажем да су стока и да имају брдо запослених то стоји...

А и даље не разумем зашто не може и рекламе и претплата...па већина земаља у Европи има тај систем...неке имају и из буџета и претплата и рекламе...

Ако мислиш да ће их имање само реклама или само претплата натерати да имају реалан број запослених ја мислим да ће највише настрадати квалитет програма.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ima reklama,ali ne ovoliko. I program im je sto puta bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Citat
О каквом нацизму ти причаш?  Smile

Можда ја, Пера, Митар и још нас 2000000 не желимо да плаћамо порезе којим се финансира корумпирана полиција, неспособна војска и лења администрација...па ко нас шта пита...

Сад је проблем телевизија и њен ''режимски'' програм а све ово на шта оде 99% пореза је у реду и људи се све ударају петама у гузицу да плате...иди бегај...

AMA covece ja im ne branim da oni sebe finansiraju iz poreza  Smile
ALi necu ponasosb jos devet poreza da im dajem , to je nacizam o kom pricam

Ajde da uvedemo placanje Kurira,ko nece da plati da mu dignemo imovinu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
A i što kažu neki drugi ljudi - Prvo... ja kad plaćam kablovsku, ja time plaćam i za RTS. Šta ima opet da im plaćam pretplatu? Što je RTS posebniji od bilo kog drugog kanala sa kablovske?

I drugo - ako možeš da se odjaviš za korišćenje struje, grejanja, mobilnog... svega... što ne možeš da se odjaviš i za korišćenje RTSa? Šta sam ja dužan da na papiru koristim i plaćam RTS?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0

AMA covece ja im ne branim da oni sebe finansiraju iz poreza  Smile
ALi necu ponasosb jos devet poreza da im dajem , to je nacizam o kom pricam

Ajde da uvedemo placanje Kurira,ko nece da plati da mu dignemo imovinu  Smile

Ја сам рекао лепо на почетку...нек се тих 500 дин месечно по домаћинству лепо даје из буџета...у оба случаја ће народ плаћати само што преко буџета те нико ни не пита да ли хоћеш да плаћаш за РТС или не него само узму...

Сад да ли ће +500 дин. да се плати преко претплате или пореза је свеједно...

Али имајући у виду наплативост преко претплате ту се слажем, преко пореза је боље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Prvo, a zašto bi iko pa plaćao išta za njih? Šta plaćamo? I šta ako neko ne želi da gleda taj RTS? Kao što rekoh, ako možeš da se odjaviš od telefona,da budeš potpuno bez komunikacija... zašto ne bi mogao da se odjaviš i od gledanja RTSa?

I drugo, zašto 500 dinara? Zašto da 100 kanala kod kablovskih operatera košta 1100 mesečno, a tri nazovi kanala RTSa 500 dinara? Šta se dobija s tih 500 dinara, u čemu to RTS prednjači u odnosu na druge? Šta je to što, osim tona praistorijskog izbledelog đubreta, tri-četiri kanala RTSa imaju što ostalih 100 nemaju?
« Poslednja izmena: 15. Jun 2014, 00:30:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
HJK ... Oni RTS furaju pricom da je to javni servis..da je to objektivan prenosnik informacija..Da nije u rukama rezima i da kad ga placa narod da mu je on jedini gazda.
To je cela mudrologija zasto RTS treba opstane.

Citat
Ја сам рекао лепо на почетку...нек се тих 500 дин месечно по домаћинству лепо даје из буџета...у оба случаја ће народ плаћати само што преко буџета те нико ни не пита да ли хоћеш да плаћаш за РТС или не него само узму...

A ti verovatno zamisljas budzet kao rupu bez dna  Smile

RTS i jeste procentom finansirao iz budzeta ali nedovoljno za raspalu televiziju.

Inace slazem se zelim da se finansiranje za Kurir uvede u porez i da te ne pitaju zelis ili nego da ti naplate 1000 dinara.Ne vidim sto je tvoj predlog za RTS gori od mog.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
HJK ... Oni RTS furaju pricom da je to javni servis..da je to objektivan prenosnik informacija..Da nije u rukama rezima

hehehehehe,to to.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:17:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.