Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 18:56:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukida se pretplata za RTS  (Pročitano 18685 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
i gde mozes izraziti svoju zelju za nekoriscenjem usluge ali te to nece osloboditi placanja.

Pa da, ko kad bi te neko prisiljavao da svakog meseca kupuješ 20 kila đubriva. S kojim ne možeš ništa da radiš, čak ni da ga preprodaš.  Smile

To je potpuno normalno, pošteno i logično.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ja cu da se nadovezem na sez-a ako ima nekog da zaista zna pravilo, propis

Negde sam nesto pre nekog vremena citala da moze da se uvazi neplacanje samo ako nemas TV aparat. Ali mislim da sa ovim da se placa svako ko ima brojilo ne vazi.

E sad, pitanje, za onog ko zaista zna, ako nemas TV i dokazes to, da li si i dalje u obavezi da placas?

Za grejanje valjda mozes i negde da budes skinut, ali svejedno placas valjda 25% tako nesto
« Poslednja izmena: 31. Jul 2014, 15:24:55 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
HTC One
@hkj, nigde od pocetka ove teme nisam pisao o pravicnosti.  Smile

A ono sto je sez pitao za npr. prodaju tv-a - onda moras da se obratis RRA od koje ces dobiti gomilu papira i zahteva koje treba da popunis i prilozis zajedno sa uzorkom krvi i urina... pa ce u neko doba sazvati konzilijum da donese odluku o tome da li cete osloboditi placanja ili ne.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ok,niti sam ja rekao da si ti kriv za to (o čemu pričam). Samo kažem koliko debilno zvuči kad čovek razmisli o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Зашто не оставе могућност да онај ко не жели јебани РТС да гледа лепо и одјебе тај смрдљиви РТС.

Zato sto ne postoji nacin da ti ga iskljuci osim da nemas televizor. Pretpostavka je da cim imas tv, bez obzira na kablovsku, ti mozes uhvatiti RTS koji ima nacionalnu frekvenciju.

Banalizujem posto nije isto, ali je otprilike na foru grejanja u zgradama. Cak i da odlucis da neces vise da koristis njihove usluge ne mozes se iskljucit sa mreze jer bi to znacilo da moraju da zavrnu ventile u tvom stanu, sto dalje znaci da tim postupkom zaustavljaju protok grejanja za ostale koji se nadovezuju na tvoje cevi. A posto ne mogu da te iskljuce sa mreze to automatski znaci da ti se grejanje isporucuje... pa samim tim moras da platis.  Smile

Eto, sasvim neplanirano dodjoh do jos jednog primera gde nisi potpisao ugovor i gde mozes izraziti svoju zelju za nekoriscenjem usluge ali te to nece osloboditi placanja.

Ovo nije baš u potpunosti tačno, jer znam ljude koji su odjavili grejanje u zgradi, došli su iz toplane, isekli im ulaze u radijatore (neposredno ispred ventila) i zavarili, tako da ostali stanovi nemaju nikakve smetnje...

Za grejanje valjda mozes i negde da budes skinut, ali svejedno placas valjda 25% tako nesto

Da 25 ili 30% ne sećam se, neko "pasivno grejanje" kao, prolazi toplota od komšija (što i jeste tačno)...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2014, 15:38:40 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung 111111
Citat
i gde mozes izraziti svoju zelju za nekoriscenjem usluge ali te to nece osloboditi placanja.
Pa da, ko kad bi te neko prisiljavao da svakog meseca kupuješ 20 kila đubriva. S kojim ne možeš ništa da radiš, čak ni da ga preprodaš.  Smile
To je potpuno normalno, pošteno i logično.

Odlican primer koji u potpunosti opisuje situaciju.
RTS ne moze da obezbedi svoju egzistenciju i treba da se ugasi.Kao i svako preduzece koje ne moze da funkiconise.

I ja mogu da vodim RTS da mi dajete pare za takse,da mi daju iz budzeta da mi da je ko stigne.
Takodje sam u potpunosti sposoban da vodim drzavu na zajmove i kredite.Uvecavam budzet skresavanjem plata,dodavanjem taksi.
U stanju sam i da dizem mostove i obdanista na tudji racun i kredit.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Evo za grejanje

http://www.politika.rs/rubrike/potrosac/Da-li-je-moguce-iskljuciti-se-sa-mreze.sr.html

ali nigde ne mogu da nadjem a znam da je bila vest da se svejedno i dalje placa neki % cene grejanja na racunu za infostan (kao sto rekoh mislim da je u pitanju 25%)

Evo i tribiani se seca Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2014, 15:40:37 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Pa realno mislim plaćaš nešto s čime ne možeš ama baš ništa da radiš.  Smile Sve i da pretpostavimo da postoji budala koja bi odlučila da ''iskoristi'' sve što ''dobija'' za tih 500 dinara mesečno. Šta bi to on dobio? Pet serija, 10 emisija, prosečni informativni program i reprize koncerata...  Smile

Inače,evo još jedan primer - Poljska nacionalna televizija :

Opslužuje 40 miliona ljudi, 4 puta veću površinu od Srbije.
Broj zaposlenih : 3.600
Broj kanala : 17
Cena pretplate : na godišnjem nivou 45 evra, mesečno izađe 3,75 evra.
Dakle,cena ista kao i u Srbiji,samo što plate i standard nisu baš isti... A o programu da ni ne pričamo...
Pretplata može da se plaća mesečno, kvartalno ili na godinu dana.
Zabranjeno je prekidanje programa zbog reklama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung 111111
To je druga tema..

RTS kad bi imao prihoda,verovatno bi imali devet puta bolji program.Kapiram da bi otkupljivali prava i za utakmice,serije i ostalo.Oni bi bili full kanal.

Ali fora je u tome sto Srbija ne moze da ima takav kanal jer to kosta.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Citat
RTS kad bi imao prihoda,verovatno bi imali devet puta bolji program.Kapiram da bi otkupljivali prava i za utakmice,serije i ostalo.Oni bi bili full kanal.

sto se para i leva ruka desni dzep tice nebo je granica

imali su u nekom trenutku dobru naplatu, prihode od reklama i opet cabar  Smile

hocu reci, nisu pare ovde numero uno problem
« Poslednja izmena: 31. Jul 2014, 16:05:14 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 18:56:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.