Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:49:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukida se pretplata za RTS  (Pročitano 18926 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Nije mi malo, samo mi ide na kurac ta priča ''a ne smeta ti ono,a smeta ti ovo?'' Ko kad policija uhapsi nekog što lomi po ulici a onda on kaže ''a ne smetaju vam Šiptari što maltretiraju Srbe na Kosovu,a smetam vam ja,a?''

E  to isto radiš i ti sad. Drugi porezi pa drugi porezi. Boli me bre dupe za druge poreze. Na te druge poreze mi ne možemo da utičemo. Na plaćanje pretplate možemo. I u slučaju da nisi znao, tih 500 dinara mesečno, koji su možda tebi ništa... su 10% onoga što ostane čoveku s prosečnom platom kada pootplaćuje sve druge račune i ovo sranje koje nazivamo hranom a košta ko zlato. Posebno će biti veselo sad za par meseci kada kopilad iz EPSa i InfosRana povećaju cene kobajagi zbog troškova nastalih u toku poplava. I kako će onda ljudi uglavljivati sve to u mesečni budžet od bednih 35.000.

Tako da kao što rekoh, tebi ako je tih 500 dinara mesečno malo, slobodno ih šalji meni.  Svakog meseca.

apropo edb-a

danas stigo racun 500KW 3000dinara

pre par godina 1500kw je kostalo toliko,a zvanicno od tada struja poskupela 30%

i da kaze akoplatim 8000 i nesto dinara imacu popust na rts pretplatu 50 dinara Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Све се ја ту слажем...и све ће се то наставити без РТС или са РТС-ом...неће се ништа променити ама баш ништа гашењем РТС-а...

Ako ne racunas da ce mi ostati 6000 din.godisnje u dzepu...Ako mene pitas, GASI!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.3
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Apple 15
PODSETNIK: Dan kad je Vučić slagao da će ukinuti TV pretplatu  2
OBJAVLJENO: 14/06/2014 · POLITIKOVANJE
Zadovoljstvo nam je da pronalazimo stare izjave Aleksandra Vučića i da ih kontrastiramo sa sadašnjom situacijom. Opšte je poznato da Vučić slaže čim otvori usta. Tačnije, čim udahne vazduh vi već znate da je slagao. Podsetimo se maja te davne 2013. godine kada se Vučić kleo da će ukinuti TV pretplatu.

vucic pretplata fejsbuk teleprompter

Dok se mediji bave otkrivanjem istine oko plenidbe imovine zbog neplaćanja pretplate, mi se osvrćemo na tešku laž iz 2013. godine kada je Vučić obećao da će ukinuti TV pretplatu.

Šta je Vučić izjavio 23. maja 2013. godine?

TV pretplata, kao što sam i obećao građanima Srbije, biće ukinuta, jer ja ne pripadam onom tipu ljudi koji je 12 godina obmanjivao građane Srbije i bavio se samo marketinškim trikovima. To je naša obaveza od koje nećemo odustati, napisao je juče Vučić na Fejsbuku.

“Ne pripadam onom tipu ljudi”? Ne, ne pripadaš “onom” tipu ljudi jer si ti još gori od “onog” tipa ljudi.

Međutim, kada bude suočen sa pitanjima u vezi sa ovom laži, Aleksandar Vučić će obavezno reći da se izvinjava.

Kao što se izvinio za kriminalna dela iz devedesetih godina i pokušao sa sebe da skine odgovornost, uvereni smo da će se situacije ponoviti.

“Svi mi grešimo i ljudski je grešiti. Važno je priznati da ste pogrešili”, glasiće Vučićevo izvinjenje.

Postavimo se kao Aleksandar Vučić. Kada vam na vrata dođu izvršitelji da vam plene imovinu zbog neplaćanja pretplate, vi samo recite: “Izvinjavam se. Ljudski je grešiti i važno je samo priznati da sam pogrešio” i izvršitelji će uzeti vaše izvinjenje i sa njime finansirati RTS.

Takođe, ako se desi da ne platite porez, bez brige, vi se samo izvinite, pozivite se na našeg Aleksandra Vučića i niko vam neće praviti probleme.

Neka se državni budžet puni izvinjenjima i neka se izvinjenjima finansira Vučićeva Radio-televizija Srbije.

Osvestite se! Zašto bismo plaćali pretplatu za Vučićevu propagandnu mašinu za manipulaciju? Setite se urednika Večernih novosti koji je po hitnom postupku smenjen nakon što je na RTS-u izneo kritike na račun rada vlade i Aleksandra Vučića.

Da li smo mi dužni da finansiramo takvu televiziju? Ne!

RTS veliki deo prihoda ostvaruje od oglašivača. Takođe, tokom političke kampanje najviše novca je potrošeno na televizijsko oglašavanje. Vučić je prednjačio po bacanju novca na televizijske reklame, naročito na RTS-u.

Ne brinemo se mi za RTS.

Izvor: Teleprompter
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
pa kada se izracuna koliko je to para na mesecnom nivou, tesko da bi bilo koji lopov tome odoleo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
написао вучић на фејсбуку  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Баш Smile

Телепромптер Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung SGH-E590
Dobili su grand, sad mogu da se finansiraju bez pretplate. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.153
konačno    Smile 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Da li je iko od vas i ovih sto ostavljaju komentare na blicu uopste procitao tekst? Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2014, 17:40:42 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:49:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.