Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đukanović će sutra podneti ostavku na mesto premijera  (Pročitano 7857 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
 ...gresi onaj koji misli,da je ovo kraj Mila,a ne njegove bande.
bas naprotiv.Milo se BAS povlaci,ima veoma dobar dogovor sa svojim mentorima,koji su mu i odredili politicki kurs i opciju od 1993 godine pa do danas.imunitet,koji je isposlovao je garancija,da nikad nece odgovarati za sve ono sto mu se stavlja na dusu.u paketu sa sobom,dogovorio je i aranzman za brata,kao i za sveukupno bogatstvo,koje su ¨stvorili¨ tokom Milove vladavine.nesto slicno je uradio i Sveto kumrovacki djak,i nekada pumpadzija na Jugopetrolovoj pumpi u Budvi,kojem je misaona imenica bila, reno 5,jer je vozio i sebicno cuvao porodicni reno 4.isto je i Sveto uradio,samo sto nije isposlovao nikakav imunitet,jer se protiv njega ne vodi nikakav sudski proces,pred inostranim sudovima.infrastruktura,koju je Sveto unazad deset godina brizljivo gradio u jednoj evropskoj prestonici,obezbedice mu vise nego pristojan zivot njemu i njegovoj porodici u egzilu,cega je Sveto svestan.jer ce po povlacenju Mila,u naredne tri godine doci do velikih drustvenih i politickih potresa u crnogorskoj drzavi.EU je resila da stavi region Kosova i Crne Gore pod kontrolu i da se obracuna sa recidivima proslih vremena.u Rozajima jedna veoma mocna porodica je bila prosle nedelje kod prjesednika na razgovoru.ta porodica je za ljubav DPS-a i Mila,drzala pod kontrolom muslimanski zivalj na liniji pozicije,finansirala izborne kampanje,servisirala bitne podgoricke politicare i njihove porodice po Evropi.istoj toj porodici,Milo i DPS su kroz prste gledali sve subaktivnosti kojima se ona primarno bavila,normalno za odredjeni procenat.u hotelu ¨Splemdid¨ preocigledna je nervoza splendidskog najpoznatijeg gosta,koji svoje paranoje i strahove vise ne moze da sakrije.neki od ¨drzavnih¨ biznismena,koji su i za evropske prilike prebogati,unazad godinu dana,prodaju svoje biznise stranim investitorima,koji se vise nego femkaju.drzava Crna Gora morace da se obracuna sama sa sobom,da bi je bilo ko u svetu svatao i gledao za ozbiljno.pocece sa kriminalnim obracunima,ubistvima po Crnoj gori,Srbiji,Kosovu......
sve sto se desava pod pritiskom same EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
nije kraj,naravno Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Крај Мила можда, крај његове банде свакако не.

Опозиција тамо има тек мало веће шансе него она у Белорусији.

korekcija , opozicija je tamo deo iste bande .  Smile dodushe i za "opoziciju" kod nas se to isto moze reci   Smile
tacno.  Smile

mada,njima nije ni bitno.ko sto rekoh-oni sada imaju svoju kandidaturu za EU,ne izlaze iz zapadnjackih dupeta,Rusima su rasprodali zemljiste,pokupili parice,tokom leta pokupe jos(posebno od nas,koje obicno docekuju kao i vide samo kao vrece novca,i onda se posle pitaju sto ih mrzimo...),tamo vamo poneka trgovina,poneke zajebancije,i to je to.  Smile
njima dovoljno.  Smile
sede po ceo dan,mrse muda,smisljaju nova slova i jezike,pJevaju o ovome,onome... i taman im je.  Smile

kazem vam,ista ona dvojca iz "Kad porastem bicu kengur".  Smile

kad ga pita ovaj(Kicic ga glumi) sto nema posao,sto ne radi.
i ovaj lepo kaze "batice,meni ne treba poosooo.Ja imam svoje cigarice,svoj keksic,svoju lezaljku,svoj krov,i ne treba mi nista vise.kapiras?ja nemam prihode,ali nemam ni rashodeee..."

e,tako i oni.mali prihodi,ali mali i rashodi.lade jaja po ceo dan,tokom leta se natove parama,i furaju tako.  Smile
jos kad ih zapad nakljuka parama,a NATO bazama(po fiiiinoj ceni)...uf,ma divota.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...batice,para u Crnoj Gori odavno vise nema.
sverc cigareta je skoro zamro.ima,radi se jos.postoje dva tri punkta Bioce,Mojkovac i Podgorica.
pare koje su namlatili,prodavajuci Rusima i Ircima zemlju,potrosebe su odavno,u razne propale investicije.svi su pod kreditima kako velikim,tako i onim malim,a skoro da nema crnogorca i crnogorke,koji nisu ziranti.ozbiljni inoinvestitori ili su se povukli ili zamrzli ulaganja do daljnjeg.
jednom reciju crnje da crnje ,mozda ne moze biti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Crna Gora.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Gru ti nisi normalan, jao baš si šašav

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
danas je moj dan, kakve dve lepe vesti danas 
prva: jutros sam konačno završio zub koji me je jebo još od jula meseca zbog gangrene   i plus nisam morao da ga vadim iako mi je sve do juče bilo neizvesno dali ću ga morati vaditi
 druga: u 2 sata konačno odlazi ova lopovčina zauvek iz politike pa ga nećemo morati ni gledati ni slušati više, a nadam se da će posle njegovog odlaska doći bolji dani za svu braću Srbe u Srpskoj Crnoj Gori
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 12:13:34 od DŽanki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
GDE ODLAZI CRNOGORSKI PREMIJER
Đukanović ostaje vladar, ali iz senke

E. B.    | 21. 12. 2010. - 00:02h | Foto: O. Bunić    | Komentara: 40
PODGORICA - Vladavina Mila Đukanovića u Crnoj Gori neće prestati danas kad podnese ostavku na funkciju premijera, kako je juče najavio na popodnevnoj sednici Glavnog odbora Demokratske partije socijalista. Đukanović će još najmanje dve godine ostati šef vladajuće stranke, što suštinski znači da će biti nadređen i budućem premijeru koji će doći iz redova vladajuće DPS.

Naslednik Đukanovića na premijerskoj funkciji biće najverovatnije sadašnji potpredsednik Vlade i ministar finansija Igor Lukšić, dok bi nova vlada mogla biti, u nepromenjenom sastavu, izabrana do kraja godine. Đukanović je javno svoje povlačenje obrazložio željom da omogući „institucijama da se razvijaju, a ne da stalno budu u senci moćnog premijera koji uvek rešava probleme“, da želi da pruži prostora mlađim kadrovima i da hoće da se odmori jer je njegov privatni život trpeo poslednjih 20 godina.

- Đukanović se povlači u momentu kada EU i SAD od Crne Gore traže vidljive i merljive rezultate u borbi protiv kriminala i korupcije. Može se naslutiti da zapravo ne želi da bude premijer dok se hapse ljudi sa kojima se vrlo moguće poznaje jer nije tajna da je ostvario poznanstva sa ljudima koji se ili nazivaju kontroverznim ili pripadnicima podzemlja i da sa nekima od njih ima i prijateljske relacije - objašnjava za „Blic“ prave motive Đukanovićeve odluke Neđeljko Rudović, urednik podgoričkih „Vijesti“.

Takođe, dodaje Rudović, neki nosioci javnih funkcija će takođe verovatno biti predmet istraga, a na funkcije su postavljeni zahvaljujući Đukanoviću, za koga važi da mu je prijateljstvo veći „zakon“ od zakona.

- Nova vlada na čelu sa Lukšićem ima mnogo veće šanse da ispuni sedam kriterijuma Brisela za početak pristupnih pregovora sa EU, a samim tim i DPS ima mnogo veće šanse da sačuva vlast. Jedino u tim okolnostima Đukanović može biti spokojan da se neko iz policije i tužilaštva ko ne pati od “autocenzure” neće zainteresovati i za neke njegove poteze, plus što će na taj način i njegov privatni biznis moći da računa na dalju podršku Vlade - naglašava Rudović.

S druge strane, on je svestan da više ne može izbegavati zahteve Vašingtona i Brisela i da više nema prostora za simulaciju reformi jer sada, nakon dobijanja statusa kandidata, napredak ka EU zavisi od konkretnih rezultata na polju vladavine prava.

Đukanović je šest puta bio na državničkim funkcijama - pet puta premijer i jednom predsednik Crne Gore.

Već se povlačio iz vlasti
Na izborima održanim 10. septembra 2006. godine Koalicija za evropsku Crnu Goru osvojila je apsolutnu pobedu, a Đukanović početkom oktobra te godine donosi odluku da se povuče sa najviših državnih funkcija i da se posveti biznisu. Bio je poslanik u Skupštini Crne Gore od oktobra 2006. godine do 28. februara 2008. godine.
Za predsednika Vlade ponovo je izabran 29. februara 2008. godine.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Đukanović ostaje vladar, ali iz senke

Svaka cast, tako se radi posao  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
iz sjenke,da. i Sanader se povukao,pa vidi ga sad
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
danas je moj dan, kakve dve lepe vesti danas 
prva: jutros sam konačno završio zub koji me je jebo još od jula meseca zbog gangrene   i plus nisam morao da ga vadim iako mi je sve do juče bilo neizvesno dali ću ga morati vaditi
 druga: u 2 sata konačno odlazi ova lopovčina zauvek iz politike pa ga nećemo morati ni gledati ni slušati više, a nadam se da će posle njegovog odlaska doći bolji dani za svu braću Srbe u Srpskoj Crnoj Gori
hahahahaaa!!!!  Smile Smile Smile Smile

do jaja post!!!  Smile Smile Smile Smile

i,zaista,hvala Bogu da je djubre napokon otislo...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.