Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ujedinjenje katoličke i pravoslavne crkve !?  (Pročitano 26723 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
1. Gledam na HRT1 prilog o Aramejcima, narod između Turske i sirije, i da se čovjek naježi koliko teško žive, u tom mjestu ima ih oko 600 porodica! Muslimani ih maltretiraju i proganjaju. Nad njima je takođe počinjen genocid 1915. od strane turaka! Po načinu Bogosluženja nisu ni katolici ni pravoslavci, ali imaju slikovne biblijske motive! Jednostavno nevjerovatno! Način pojanja im je sličan sa pravoslavnim i mantije  su im slične! A crkve imaju kružni oblik! Eto ko bi rekao da ćemo poslije rasprave na forumu gledati tu kratku priču o njima! 1500 godina na isit način se mole!

2. To je moja fobija, unijaćenje Srba u Dalmaciji, Krajini, dešavala se pod blagoslovom Papa to mi Srbi ne smijemo zaboraviti. I to nije jednostavan proces! Da se mi ujedinimo ne pitajući pravoslavce iz Azije i afrike, to bi bilo zabijanje noža u leđa tim ljudima! I podijelili bi sve njihove grjehove, inkviziciju i krstške ratove! Zato Srbi, pravoslavci širom svijeta i nekatolici hrišćani  širom svijeta nemojte da nas naši mrtvi preci kunu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
То су Јермени (Армени).

Арамејци су као што је већ речено, различит народ.

Јермени су кавкаски народ, а Арамејци су Семити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Pa znam ja sam gledao prilog o aramejcima koje su Turci ubijali zajedno sa Jermenima! Bilo je par ljudi koji su pričali o "velikoj ljubavi turaka i Armejaca i Jermena" Do 1915. tako tvrde u turskoj je bilo oko 40% hrišćanskog življa, poslije toga ostalo ih je oko 6%!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Aramejci su danas vrlo mala zajednica. Nekad je ovaj narod bio veliki, naseljavao je Siriju i njihov jezik je bio popularan kao unuverzalni jezik sporazumevanja u čitavom Sredozemlju i istočno do Persije. Kao danas Engleski tako je Aramejski bio poznat praktično svim trgovcima i putnicima. To je jezik na kome je propovedao Isus Hrist želeći da bude razumljiv svima, a ne samo Jevrejima. Inače bio je u upotrebi do daleko u srednjem veku, recimo pominjanje Aramejskog imamo u pesmi Banović Strahinja. Pobedom dervišizma u Turskoj započeli su genocidi nad svim narodima koji bi se pobunili protiv vlasti. U tim genocidima stradali su najviše Aramejci, Kopti, Jermeni i Srbi. Poznato je recimo da je Sinan paša, islamizirani Albanac i derviš, izvršio genocid nad hrušćanima u Iraku, Koptima u Egiptu i Srbima na Kosovu, Raškoj i Pomoravlju.

Katolikos znači saborni, to je epitet mnogih hrišćanskih zajednica i njihovih patrijarha koju je na neki način uzurpirala rimokatolička crkva.
« Poslednja izmena: 17. Nov 2007, 18:52:07 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Ne znam sto se ne lockuje ova tema jer mi se cini da vec postoji.
http://forum.burek.com/index.php/topic,246589.0.html
« Poslednja izmena: 18. Nov 2007, 17:20:43 od stevo123 »
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Zato Srbi, pravoslavci širom svijeta i nekatolici hrišćani  širom svijeta nemojte da nas naši mrtvi preci kunu
fino ti to rece nema sta  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
ma mozemo mi da se ujedinimo ali cisto protiv uroka da na celo te hriscanske crkve bude neki pravoslavni patrijarh za pocetak  Smile bas me zanima da li bi onda katolici bili za ujedinjenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ima jedan Hrvat nema ga sad ne znam sta mu je zabrino sam se on ce ti najbolje reci onako pojednostavljeno sta on o tome misli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
kad ste se odvojili bili ste ujedinjeni ali ste se vrlo brzo počeli razjedinjavati i tako svaka pravoslavna nacija ima svoju crkvu (što je bezveze)

ujedinjavanjem nećete podijeliti naše grijehe, grijeh se ne dijeli, grijeh je isključivo od onog koji ga čini

vama nije do ostvarenja isusovog nauma o jednoj crkvi i jednoj kršćanskoj vjeri, vi gledate svoje prizemne ciljeve (kao i uvijek - sebično)

panini: ako ne znaš engleski onda si prevedi od riječi do riječi:

nfallibility is not attributed to every doctrinal act of the pope, but only to his ex cathedra teaching; and the conditions required for ex cathedra teaching are mentioned in the Vatican decree:
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Гледам јуче ХРТ. (Умоболно са моје стране, шта ћете...) Јуче је опет био неки дан Вуковара, један од стопедесет у току сваке године. Господа Хрвати су на ХРТ2 пустили пропагандно антисрпско смеће од филма, неко америчко сочиненије о спашавању пилота авиона срушеног усред шпијунске мисије у Босни. Наравно, то су урадили гадни Срби.

Како ви мислите да се са било ким уједињујете, кад властиту , на жалост само националну мањину, мрзите ко ђавола?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.