Ja sam uzela prosle godine... kvalitet je ... ocajan... Mozda jedino za plazu ili tako nesto... onaj najgori moguci pamuk...
A baletankica imas po gradu ... more... samo sto je cena oko 1500 dinara... i pored masnice imaju i neke cvetice i sta ti ja znam... (prodavnica preko puta DM kod Beogradjanke, pored Telenor prodavnice)... bele, crne i roza
Pa, da.. gospoDZa Verica je i prosle godine imala neke haljinice ... mnogo slatke.. na slici... bez rukava... gore na brodic izrez... ravno do kukova i onda nabran deo kao baletska haljinica... ali... ne vredi vise od 400dinara... objektivno...
Svejedno kad nije dobar pamuk, nije ni fora da se raspadne od 3 puta nosenja. Naocale su cvrste, kadih "otvaras" ide teze, debela plastika....kontam da ce potrajati
Anea, zatvoreni ili otvoreni? Mislim, ako hoces bas na rekreativno plivanje...Ne znam gde zivis i gde ti je najblize, ja znam najvise za Tash, Banjicu, Kosutnjak i...Stari Dif bese? Ja planiram od sledeceg meseca da krenem na ovaj na Kosutnjaku, imaju sjajan popust i super cenu za Studente