Hmmm... ma ja sam po citav dan u centru, tako da mi bukvalno sve odgovara... vise zatvoreni... mada... meni je vazno da nema puno ljudi da mogu da se se ubacim u stazu i plivam pola sata.. sat.. koliko izdrzim... (obaska sto se druzim sa ljudima koji imaju izrazen takmicarski duh, tako da se svaki odlazak na sport pretvori u trku )
Mislila sam da idem na Tas, ali... oni svake godine nesto renoviraju... tako da ne znam da li radi... Sto se tice Banjice, poslednji put kada sam bila.. voda je bila malo hladnjikava... ne znam da li sada bar malo greju preko leta Kosutnjak i DiF nikad nisam bila...
Mislim da ti se vise isplati zatvoreni bazen, varijanta clanarine na mesec dana, nego da placas po 250 ili koliko vec gde po terminu - Mada to zavisi od centra do centra, ne znam tacno gde koliko kosta, za to se vec treba raspitati pa sracunati
Ja sam cula da je Kosutnjak sada strava jer su oni nesto skoro sve to renovirali i otvorili za gradjanstvo...Budem krenula od sledeceg meseca pa javljam Stari DIF je isto tako renoviran cini mi se skoro nesto...
Mozes, ako ti nije gadno, meni je Ada prilicno Mada ok, shvatam da verovatno ni bazeni nisu bas najcistiji obzirom ko se sve kupa i kakav je nas narod...Cesto aljkav Ali opet je daleko lakse ocistiti i promeniti ili stavec vodu u bazenu nego ocistiti adu