Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:44:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 507700 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sto se tice izvinjenja,kakve koristi od toga:

Nikakve ali vi to uopste ne zelite da uradite iz razloga sto smatrate da nema potrebe da se izvinjavate bilo kome. U tome je kvaka. Retardirani Tadic se izvinuo i pomislio da ce to "izvini" da odjekne kao eho, da ce svi krenuti tim primerom. Samo je pokazao koliko je glup i koliku je stetu naneo svom narodu. Treba cela Srbija da se izvinjava zbog zlocina koje su uradili pojedinci, a narocito Tadic cija drzava nije ni bila u ratu.

Primjer Tadic dode u Potocare i kao izvine se a posle toga sve radi na stetu BIH...
Vise postujem Nikolica,Radikale i njihove stavove:
Par stotina mrtvih u Srebrenici,Na markalama lutke,ili sami sebe granatirali,Balije htjele rat
a mi siromasi slucajno imali komlet  JNA iza leda i slucajno se ukopavali oko Sarajeva,
Srbi Muslimani i Srbi Katolici,poturice....i slicno...

Sta on to radi na stetu BiH, casti ti tvoje? Smile Pa on ne sme da prdne, ukoliko mu zapad ne klimne glavom, haha.

I ja vise postujem muslimane koji mi otvoreno kazu sta misle i koji su bili za vreme rata u fazonu: "Jaro, ako te uhvatim ziva, oderacu te", nego koljace koji se sada zale, tvrde da su cisti, da mrava nisu zgazili, itd.

Citat
Koji se slobodan krece po Sarajevu ?

Naser je dobio oslobadjajucu presudu posle zalbenog postupka. Eto on.

Citat
Muka mi je od te price,nas Muslimane u Hagu kao vole a vas Srbe hriscane nevole...

Da se razumemo, ne vole vas apsolutno ali ste im interesna sfera, to je caka. Hag je sve sem suda, to tvrdim i posle presude Gotovini. Po svim dokazima, po transkriptima i po klasicnom etnickom ciscenju gotovo celokupnog sropskog stanovnistva tadasnje krajine, dobio je 24 godine, a recimo Sreten Lukic 22 godine robije, a dokazi protiv njega su bili validni kao sto su i Seseljevi u gostovanju kod pokojnog Minimaksa.

Nema tu, oni vole njih, a nas ne. Politika bato.

Citat
A Klinton je u svojoj knjizi priznao da zbog toga sto smo mi Muslimani dugo mu je trebalo
da intervenise...

Ma Klinton je u govoru naciji rekao da nije imao odnose sa Monikom, lagao je cak i na sudu o tome, pa je na kraju dokazano da mu je sosoljila frulicu. Podrzavaju saudijce i ove u Bahreinu, dok kolju Iracane, Libijce, avganistance i ostale. Samo interes, kao sto napisah, u medjunarodnim odnosima ne postoji termin volim te, ne volim te.

Citat
Ko je god za zlocine odgovoran u  Sarajevu mislim da mu se to moze i dokazati.
i Ejubu Ganicu i Jovanu Divljaku i bilo kome drugom...

Vidim, ubiste se od dokazivanja. Za Markale ne pocinji, jer je to najveca obmana, veca i od Racka na KiM. Wink

Opet da ponovim,bolje da si nije izvinjavao.

Recimo ova zadnja desavanja i podrska referendumu,direktan udar na drzavu BIH.
Podrska Dodiku bez obzira sta ovaj uradio,uglavnom radi protiv BIH...
Pa i ovo za Mladica,cekali da bude na samrti pa da ga predaju....a + kod
Amera i EU....

Markale ?
Koja je kod tebe varijanta
1)lutke
2)sami sebe

Mislim da ste se precenili.

Vi hocete ratom da sprecite nezavisnost RS, dok RS zeli nezavisnost demokratskim putem. Vi ste ti koji treba da vodite racuna da vam se ne desi nekakva greska.

Druze, nema svetla na kraju tunela ako je napolju mrak. Wink (ovo mi je samo palo na pamet, fak jea, postacu filozof)

Mi i vodimo racuna  Smile
Bas ova zadnja kriza,nismo dizali tenzije a mogli smo,jer  bi taj
referendum bio klasicni udar na Dejton..Ako nama u Dejtonu nije dozvoljeno
da sa Hrvatima a sad i sami napravimo referndum o bilo cemu u BIH i preglasamo
vas.Logicno da i vi nemozete  Smile
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Znači sad rat a? A šta bi sa onom opcijom posejavanja muslimanskih spermića međ Srbe? Već ste odustali?  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 03:52:02 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Markale ?
Koja je kod tebe varijanta
1)lutke
2)sami sebe

Pod 2. Vise inostranih strucnjaka je to potvrdilo u vise navrata. Trajektorija granate takodje pruza neoborive dokaze ali je to totalno nebitno za celu pricu. Dovoljno mi je kad cujem da vi apsolutno ne krivite vase za napad na nesretne vojnike u Tuzli, to je tesko licemerje.

Mi i vodimo racuna  Smile
Bas ova zadnja kriza,nismo dizali tenzije a mogli smo,jer  bi taj
referendum bio klasicni udar na Dejton..Ako nama u Dejtonu nije dozvoljeno
da sa Hrvatima a sad i sami napravimo referndum o bilo cemu u BIH i preglasamo
vas.Logicno da i vi nemozete  Smile

Koja kolicina selektivne percepcije i naravno, selektivne pravde.
Da li ste nekoga pitali za nasilno otcepljenje 1991? Sada ste se uhvatili za Dejton. Sto se vi niste drzali ustava SFRJ? Budi ubedjen da narod nije reagovao samo iz razloga sto ih boli patka za RS. Vec sam ti pisao da prosecnog omladinca u federaciji politika previse ne interesuje, samo vehabije, politicari i tvrdoglavo-nacionalisticki nastrojeni idu glavom kroz zid. Ceo rat se vodio da se sve podeli, tj da srbi nestanu iz BiH, kako bi bosna bila full muslimanska. Nije vam odgovarala Juga, niste hteli sa srbima, necete vi ni sada to, vas teritorija zanima. Samo mi nije jasno vase ludilo ili ocigledna glupost kada zelite BiH celovitu sa sve srbima, sada nakon krvavog rata u proslom veku.

Sve ono sto ste vi radili 1991, to ce srbi isto uraditi, samo mirnim putem, necemo ubijati svatove na svadbi ili ljude na dzenazi. Kad se stvore uslovi na zapadu za to, to ce biti odradjeno, pa ako vi nesto pokusate, procicete kao Libija il Irak.

Za razliku od vas koji tvrdite da ce rata opet biti, ja tvrdim suprotno. Siguran sam 100% da nece biti nikakvog rata u skorije vreme na prostorima SFRJ.

Srbija je postala kucence, izrucismo sve sem Hadzica, a i on ce brzo biti "uhapsen". Resto je vec u Hagu, sto dokazuje da je Srbija demokratska drzava koja ispunjava evropske i zapadne norme. Nase oruzje je mozak i reci, dok vi opet hocete da vitlate puskom i bazukom. Svi cete u Hag.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Ma de da bude rata, nema nikakve teorije.

To su priče ostrašćenih ludaka koji kap razuma nemaju. Imali smo i ovde takvih koji su pričali da će biti rata, a bogme i želeli ga, kad je Kosovo proglasilo nezavisnost.

Što se ratovalo, ratovalo se.

Citat
Koja kolicina selektivne percepcije i naravno, selektivne pravde.
Da li ste nekoga pitali za nasilno otcepljenje 1991? Sada ste se uhvatili za Dejton. Sto se vi niste drzali ustava SFRJ?

Dobar argument.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Znači sad rat a? A šta bi sa onom opcijom posejavanja muslimanskih spermića međ Srbe? Već ste odustali?  Smile

Ta opcija je aktuelna sve dok vi ne krenete u rat.Nedavno ste se povukli i to
zbog medunarodnog pritiska inace bi se vratili u 95...

@ Crowz

U Hagu dokazano da je ta granata ispaljena sa Srpskih polozaja i neko od vasih
je zbog granatiranja Sarajeva i markala dobio 30+ godina...

Sto se tice Tuzlle stvarno nisam upucen u desavanja pa nemogu ni raspravljati...

Kad smo kod licemjerja vi po nasem a i Hrvatskom misljenju najveceg zlocinca u ovom sukobu
smatrate herojem,branite ga,negirate,pistete knjige i slicno.....dno dna.....

Nismo se mi nasilno ocjepili,pobrkao si loncice  Smile

64% je glasalo za nezavisnu BIH
Kao sto vidis skoro 2/3 biraca...
Nego vi ste nasilno htjeli da sprijecite da legitmni izbori o nezavisnosti budu
ponisteni...ali niste uspjeli...

Isto su omladinci razmisljali i 92,pa ih niko nije pitao hoceli ratovati...
A znaju omladinci sa kim imaju posla vrjeruj ti meni.Omladinci se vec 15-20 godina skoluju
u Bosanskim skolama i znaju za opsadu Sarajeva znaju za  preko 10 000 ubijenih Sarajlija...
Narod nije reagovao zato sto dvije nase najjace stranke nisu reagovale,jer su ocekivale
reakciju EU i SAD i bili su u pravu...

Zar stvarno mislis da smo mi 92-95 dali preko 60 000 mrtvih,plus nas polozaj tada 1 000 puta gori
nego danas,da bi sad RS zbog dobrosusjedskih odnosa pustili da se odvoje tipa
Ceska-Slovacka...da  pravite granice u Sarajevu i slicno...

Cinjenica je da ce te vi kad tad pokusati, cekati da EU i SAD zazmire....a mi cemo
reagovati vjeruj ti meni  Smile

RS se samo oruzjem moze odvojiti...te price demokratskim putem nepiju vode....
Dejtonom nemozete,nemozemo-odvojiti,ukinuti RS...
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 05:07:12 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
@ Crowz

Isto je u Hagu dokazano da je ta granata ispaljena sa Srpskih polozaja i neko od vasih
je zbog granatiranja Sarajeva i markala dobio 30+ godina...

Aha, onda izvini. Ako je u Hagu to dokazano, onda je tacno. Opet zaboravljas da je taj isti Hag oslobodio optuzbe Nasera Orica? Covek apsolutno nevin. Smile Ali verovatno nisi upucen u to, zar ne?

Citat
Sto se tice Tuzlle stvarno nisam upucen u desavanja pa nemogu ni raspravljati...

Nisam ni ocekivao da ces biti.

Citat
Kad smo kod licemjerja vi po nasem a i Hrvatskom misljenju najveceg zlocinca u ovom sukobu
smatrate herojem,branite ga,negirate,pistete knjige i slicno.....dno dna.....

Znas li sta je licemerje? Kad etnicki ocistis jedno podrucje, proteras 200-250 000 hiljada ljudi, pa onda dan te akcije proglasis za nacionalni praznik. Kladim se da nisi upucen ni u "bljesak" i "oluju"? Smiley

Citat
Nismo se mi nasilno ocjepili,pobrkao si loncice  Smile

64% je glasalo za nezavisnu BIH
Kao sto vidis skoro 2/3 biraca...
Nego vi ste nasilno htjeli da sprijecite da legitmni izbori o nezavisnosti budu
ponisteni...ali niste uspjeli...

Protiv ustava ali nema to sada veze. U RS je 99% za nezavisnost i 1% su uzdrzani ili bleje u kafani pa nisu glasali. Wink Mi smo sve hteli nasilno, samo za razliku od vas, nismo ubijali ljude na svadbama.

Citat
Isto su omladinci razmisljali i 92,pa ih niko nije pitao hoceli ratovati...
A znaju omladinci sa kim imaju posla vrjeruj ti meni.Omladinci se vec 15-20 godina skoluju
u Bosanskim skolama i znaju za opsadu Sarajeva znaju za  preko 10 000 ubijenih Sarajlija...

Narod nije reagovao zato sto dvije nase najjace stranke nisu regovale,jer su ocekivale
reakciju EU i SAD i bili su u pravu...

Pa tu je razlika izmedju nas. Mi ne ucimo u skolama o vasim talibanima, o angazovanju turbo-dzihad ratnika, o formiranju odreda el-mudzahedin itd. Da mozda necete poceti sa samoubilackim napadima? A verujem da ucite o 10 000 ubijenih sarajlija, kladim se da su sve bili muslimani jel da?

Citat
Zar stvarno mislis da smo mi 92-95 dali preko 60 000 mrtvih,plus nas polozaj tada 1 000 puta gori
nego danas,da bi sad RS zbog dobrosusjedskih odnosa pustili da se odvoje tipa
Ceska-Slovacka...da na pravite granice u Sarajevu i slicno...

Cinjenica je da ce te vi kad tad pokusati, cekati da EU i SAD zazmire....a mi cemo
reagovati vjeruj ti meni  Smile

RS se samo oruzjem moze odvojiti...te price demokratskim putem nepiju vode....
Dejtonom nemozete,nemozemo-odvojiti,ukinuti RS...

Mislim da ste uludo dali toliki broj ljudi, da se niste opametili uopste, a kako vidim, necete nikad. Reagujte slobodno.
Inace:
Ne piju;
Ne mozete;
Ne mozemo.

Izgleda ste u skoli ucili samo o srpskoj istoriji i o srpskim generalima ili je bosnjacki jezik i dalje under construction.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 
Citat
a s trece oric naser, a sa cetvrte strane srebrenica je trebala biti data za vogoscu i ilijas ... i to su se dogovorili alija i karadzic.
Тачније договор је био Западна Херцеговина (Дрвар: Срба 96,67%;Гламоч 79,02%; Петровац 74,86%, Грахово 94,91%) за Жепу и Сребреницу.

Караџић се још увек држи ''договора са Холбруком'' па ђ. Младић могао да нам  потврди како су продали Крајину, да ли је ''коридор'' плаћен напуштањем мостара, зашто су ширину коридора држали на 6 км, зашто нису ушли у Бихаћ, ко је продавао нафту и оружије злогласном 5.корпусу...?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sve je to istorija i zna se ko je, damo da otvore dosijea KOS-a.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 2610
@Uragan

ANALIZA VILIJAM HEJG I HILARI KLINTON ZA PRESS
Bosna već pet godina ide unazad

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/164012/Bosna+ve%C4%87+pet+godina+ide+unazad.html

Molim te nemoj vise da raspravljas o markalam i ostalim stvarim koje su dokazane a koje vi necete da prihvatite.
Markale ste sami napravili da bi  -ko bi drugi nego SRBI-bili krivi. Ipak se sve dokazalo pa i taj los scenario i diletantsko podmetanje akcije Srpskim snagama.

Zato gledajte da krenete bar malo napred a ne da se svima bavite a kod vas jos veci jad, beda, cemer i krupnim koracima ka 18 veku.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 2610
''Mladić da odgovara i za zločine u Hrvatskoj''

Hrvatski ambasador pri UN-u Ranko Vilović izjavio je na sednici Saveta bezbednosti UN da bi haški optuženik Ratko Mladić pred Haškim sudom trebalo da odgovara i za zločine počinjene tokom rata u Hrvatskoj.

Traže da Mladić odgovara i za zločine u Hrvatskoj

Kako prenose hrvatski elektronski mediji, Vilović je na sednici SB UN rekao da "pravda mora biti ispunjena i u tim slučajevima".

Ističući da se mandat Haškog suda ne može privesti kraju bez hapšenja preostalih begunaca, Vilović je kazao da "u tom kontekstu Hrvatska pozdravlja hapšenje Mladića koji je optužen za genocid i ratne zločine u BiH, ali se ne priseća samo žrtava u BiH nego i onih u Škrabrnji, Zadru, Šibeniku, Vrlici, Sinju i Kijevu".

Hrvatsko pravosuđe je sprovelo više postupaka za ratne zločine protiv Mladića koji je za vreme rata u Hrvatskoj bio načelnik štaba 9. korpusa JNA u Kninu, javljaju dalje mediji.

Županijski sud u Šibeniku osudio ga je na 20 godina zatvora zbog napada na Kijevo 1991. godine, a na teret mu je stavljan i napad na civilne ciljeve na priobalnim područjima, uključujući opštine Šibenik i Zadar, za gađanje raketama slavonskog grada Požege s područja BiH, kao i za naređenje za rušenje brane i hidroelektrane Peruča u Dalmatinskoj zagori.

Glavni haški tužilac Serž Bramerc odbacio je prošle sedmice mogućnost da optužnica protiv Mladića bude proširena na Hrvatsku.

Vesti online/vesti Ex YU

Glupi i ostrasceni kkkrvoji
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:44:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.