Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:06:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 283 284 286 287 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 507686 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 
Gde su tela od tih 8000 ljudi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Znali se uopste koliki procenat Srbijanaca Mladica smatra "Herojem" ?

немам појма
ја га рецимо уопште не сматрам херојем...сматрам да је човек завршио посо...не баш темељно али је ипак завршио Smile
и чистач улице заврши посо па га нико не сматра херојем...исто је и са госн младићем

U temeljito bi spadala muska  djeca ispod 13 godina i zene ?
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 00:13:19 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
@Crowz
Zar nije Seselj imao onaj njegov cuveni govor o tome kako su njegovi ljudi ubijali zardzalim kasikama?

Ajde? Imas li taj govor? Cemu onda toliko sudjenje, eto priznao covek da su njegovi ubijali kasikama. Dovoljno za 20-40 godina robije za te svirepe zlocine.

Vec sam pisao o selektivnom deljenju pravde, Vuk Draskovic je pricao kako ce seci ruke do lakata onom koji nosi muslimanksi barjak.

Citat
Djecak od 13 godina,to ste gledali 100% kad Srebrenicani izlaze is sume i predaju se
i kad vas vojnik naruduje Srebrenicanu sa maskirnom majicom da je skine...i
tu grupu su komplet pobili,htjeli su i djecaka ali su ga Zene ugurale u autobus...i
spasile mu zivot...

Jel, babe ti?
Srbi koljaci krenuli redom da streljaju, pa kad su dosli do djecaka, hrabre majke su oterale srpske zulumcare, zgrabile djecka i umuvale ga u autobus? Pa ni filomovi o Rambu nisu bili toliko mastoviti. Wink

Citat

Ne znam bas u procenat ali vecina sigurno. On je stvorio RS, spasio dosta srba, vise video dokumentaraca sam pogledao koji govore totalno suprotno o njemu nego sto se prikazuje na TV-u. OD njegovog sluzbovanja pre rata i za vreme rata, niko mu ne moze naci mrlju, tipa da je bio neobuzdani oficir, da je mucio vojnike, da je maltretirao zenu i tako dalje.

Citat
Samo su prezivjeli Srebrenicani koji nisu poslusali "plemenitog" generala..

Demilitarizovana Srebrenica, jel da?  Smile

Kolone i kolone muslimana sa popularnim "cigankama" (ap) i pmt-ima sa redenicima.

Pa svake godine povecavanje broja stradalih? Zar je moguce da se nije znao broj "nestalih" odmah 1995-te? Iz godine u godinu se broj povecavao, dok se nije stiglo do 8000, verujem da ce se broj opet povecati. Samo polako.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat

немам појма
ја га рецимо уопште не сматрам херојем...сматрам да је човек завршио посо...не баш темељно али је ипак завршио Smile
и чистач улице заврши посо па га нико не сматра херојем...исто је и са госн младићем

U temeljito bi spadal omuska  djeca ispod 13 godina i zene ?

па ако је геноцид онда нема дискриминације према полу и старости
колико знам...ваше госпоџе у цирадама,нејач и стари су добили превоз А класе из сребренице...да је било геноцида ваљда би и њих избагерисали "независни" форензичари
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Eh da, to sam upravo hteo da dodam, tj da postavim pitanja.

Kako je moguce da srbi nisu ubijali zene i decu tamo?
Zasto nisu sve ubijali?
Kada zelis da pocinis genocid, zar pravis grupe i cinis selekciju?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ako nije kukavica sto nije odmah otisao u hag, kao sto je Seselj otisao?
Nit ronim suze, nit cu ronit, ali ne mogu da podrzim jednog covekao koji je poubijao toliki narod, ne mogu da podrzim ni jednog coveka koji tako nesto moze da uradi, cak i da je imao naredjenje da to uradi, pa bio on srbin, hrvat, muslima,...
A ti ces verovatno svrsit kad njemu budu produvavali kozicu  Smile

Ovaj post se odnosi na stami4
Kao sto je vec hiljadu puta receno, taj broj kojim barataju balije i Ameri je netacan, tako da molim te pusti te prize o nekoj tamo pravdi...

Retardirani Cedini puleni Smile

Zar su bitne brojke?
Ako je pobio npr samo 100 ljudi, onda je manje kriv?
Nisam niciji pulen.

jos jedan  mirotvorac,aj priznaj  da si rekao da je za tebe general heroj samo pod uslovom da se preda   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Odgledah njegovo prvo pojavljivanje Smile
Realno jel onaj covek sposoban da se sakrije ne od sluzbi nase zemlje nego od gomile dece kad se igraju zmurki  Smile
Samo me zanima ko mu je cuvao dupe  Smile i ko ga je na kraju i prodao..Ko ce koga ako nece svoj svoga.
Elem Djeneralu je odsvirano..a i boli ga kita..covek ima 70 godina..uso u istoriju..i moze tiho da se povuce.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Gde su tela od tih 8000 ljudi?

Ako ratko propjeva,valjda bi on trebao da kaze,nisu samo Skorpioni vozali kandidate za streljanje
stotinama kilometara od Srebrenice...tipa Trnovo pored Sarajeva...

@Crowz

Sto se tice Srebrenice niste plemeniti bili sigurno...
Da bas tako zene ga spasile  i ugurale u autobus,kad Srpski junak koji je bio blizu autobusa nije
gledao u tom pravcu,mislim da je ovo ispricao na sudenju Krsticu...nije
mitologija na tvoju zalost...

Uglavnom general djeci djeli cokolade obecava ako se predaju nece biti ubistava a na
kraju samo prezivjeli ovi koji su probili obruc....toliko o heroju...

100 % sam bio siguran da rata nece biti,sada sam 500% siguran da ce ga biti na zalost  Smile
Nebi mogao sebe zamisliti da Cacu,Nasera ili nekog slicnog smatram herojom.....
Sve najgore svakom Bosnjaku koji je ubijao:zarobljene vojnike,civile....sve najgore...

Sto se tice broja stradalih,posle rata se pricalo kod nas o 10 000 ubijenih....pa ta prica
da mi povecavamo svake godine nije istina...i sa tom je pricom zavrseno kad je u Hagu
a i komisija RS dosla do broja  7 800...
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 01:03:10 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Samsung SGH-E590
@Uragan

Zar nije sam Alija na kraju rata izjavio da su namerno povecavali broj zbog medjunarodne zajednice?! Smile
Sto posto sam siguran da su to on i onaj Silajdzic priznali...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Sto se tice Srebrenice niste plemeniti bili sigurno...
Da bas tako zene ga spasile  i ugurale u autobus,kad Srpski junak koji je bio blizu autobusa nije
gledao u tom pravcu,mislim da je ovo ispricao na sudenju Krsticu...nije
mitologija na tvoju zalost...

Mi? Ko to mi? Jel ovo pokusaj svaljivanja krivice na ceo narod? Ovo sto si napisao nije mitologija, mitologije su nogo verodostojnije, ovo nije cak ni bajka, vec najobicnija glupost.

Ajde, zamisli, nas, srpske demone kako smo opkolili vasu nejac, sve zene i deca. I krenemo redom da streljamo i odjednom se svi setimo da odemo da promenimo status na Fejsu, sa "napali smo Srebrenicu", u "streljamo muslimane", vi za to vreme umuvate klinca u autobus. Ja sam gledao Silver Testelonea u filmu Rambo 3 kako ubija jedno 50 rusa i to levom rukom i mislio sam da je to vrhunac zajebancije ali sada znam kako sam se zajebao. Pa u ovo, druze dragi, ne verujes ni ti. Iskreno, mislim da si mnogo inteligentniji.

Uglavnom general djeci djeli cokolade obecava ako se predaju nece biti ubistava a na
kraju samo prezivjeli ovi koji su probili obruc....toliko o heroju...

Probijanje obruca mi deluje kao neki organizovani juris naoruzanih ljudi ako se ne varam. Mislim da su takodje ginuli u pokusaju proboja do Tuzle. Legitimne mete ili ne?

100 % sam bio siguran da rata nece biti,sada sam 500% siguran da ce ga biti na zalost  Smile
Nebi mogao sebe zamisliti da Cacu,Nasera ili nekog slicnog smatram herojom.....
Sve najgore svakom Bosnjaku koji je ubijao:zarobljene vojnike,civile....sve najgore...

Od tvog "sve najgore" nema nista. Ti koje nabrajas se danas slobodno krecu u tvom gradu, oslobodjeni svih optuzbi. A eto, skoro svi u koje ste upirali prst se nalaze u Hagu. Jel je smogao neko snage sem onog alijinog da se izvini srbima za srpske zrtve koje su pocinili muslimani ili i ti smatras da srbi nisu ubijani?

Mnogo ste nesto dvosmisleni. Sve najgore onima koji su ubijali, bla bla.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 01:12:50 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 283 284 286 287 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:06:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.