Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:43:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 507699 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@Crowz
Nije bio govor izgleda nego je srao u Maksoviziji
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ako mislis da je ovo najvalidniji dokaz za njegovo visegodisnje sudjene, onda dobro. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sto se tice Srebrenice niste plemeniti bili sigurno...
Da bas tako zene ga spasile  i ugurale u autobus,kad Srpski junak koji je bio blizu autobusa nije
gledao u tom pravcu,mislim da je ovo ispricao na sudenju Krsticu...nije
mitologija na tvoju zalost...

Mi? Ko to mi? Jel ovo pokusaj svaljivanja krivice na ceo narod? Ovo sto si napisao nije mitologija, mitologije su nogo verodostojnije, ovo nije cak ni bajka, vec najobicnija glupost.

Ajde, zamisli, nas, srpske demone kako smo opkolili vasu nejac, sve zene i deca. I krenemo redom da streljamo i odjednom se svi setimo da odemo da promenimo status na Fejsu, sa "napali smo Srebrenicu", u "streljamo muslimane", vi za to vreme umuvate klinca u autobus. Ja sam gledao Silver Testelonea u filmu Rambo 3 kako ubija jedno 50 rusa i to levom rukom i mislio sam da je to vrhunac zajebancije ali sada znam kako sam se zajebao. Pa u ovo, druze dragi, ne verujes ni ti. Iskreno, mislim da si mnogo inteligentniji.

Uglavnom general djeci djeli cokolade obecava ako se predaju nece biti ubistava a na
kraju samo prezivjeli ovi koji su probili obruc....toliko o heroju...

Probijanje obruca mi deluje kao neki organizovani juris naoruzanih ljudi ako se ne varam. Mislim da su takodje ginuli u pokusaju proboja do Tuzle. Legitimne mete ili ne?

100 % sam bio siguran da rata nece biti,sada sam 500% siguran da ce ga biti na zalost  Smile
Nebi mogao sebe zamisliti da Cacu,Nasera ili nekog slicnog smatram herojom.....
Sve najgore svakom Bosnjaku koji je ubijao:zarobljene vojnike,civile....sve najgore...

Od tvog "sve najgore" nema nista. Ti koje nabrajas se danas slobodno krecu u tvom gradu, oslobodjeni svih optuzbi. A eto, skoro svi u koje ste upirali prst se nalaze u Hagu. Jel je smogao neko snage sem onog alijinog da se izvini srbima za srpske zrtve koje su pocinili muslimani ili i ti smatras da srbi nisu ubijani?

Mnogo ste nesto dvosmisleni. Sve najgore onima koji su ubijali, bla bla.

1) Ne svaljujem krivicu na cijeli narod da se razumijemo...
Opet da ponovim u vezi ovog djecaka,bio je jedan od svjedoka protiv Krstica...
nije mitologija,rambo filmovi i slicno...

2) Da kad su probijali obruc bili su legitimne mete,ja to ne osporavam sigurno
da je bilo mrtvih ali kad su iskopavali masovne grobnice uglavnom su ubijeni svezani,
znaci nisu u borbi ginuli...

3) Vec sam nekoliko puta pisao da Srbe u BIH nisu ubijali Marsovci...

Sto se tice izvinjenja,kakve koristi od toga:

Primjer Tadic dode u Potocare i kao izvine se a posle toga sve radi na stetu BIH...
Vise postujem Nikolica,Radikale i njihove stavove:
Par stotina mrtvih u Srebrenici,Na markalama lutke,ili sami sebe granatirali,Balije htjele rat
a mi siromasi slucajno imali komlet  JNA iza leda i slucajno se ukopavali oko Sarajeva,
Srbi Muslimani i Srbi Katolici,poturice....i slicno...

Koji se slobodan krece po Sarajevu ?
Muka mi je od te price,nas Muslimane u Hagu kao vole a vas Srbe hriscane nevole...
A Klinton je u svojoj knjizi priznao da zbog toga sto smo mi Muslimani dugo mu je trebalo
da intervenise...
Ko je god za zlocine odgovoran u  Sarajevu mislim da mu se to moze i dokazati.
i Ejubu Ganicu i Jovanu Divljaku i bilo kome drugom...

I opet da ponovim veci mi je zlocinac Bosnjak koji je ubijao od Hrvta i Srbina iste profesije...
I opet da ponovim sve najgore...
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
@Uragan

Zar nije sam Alija na kraju rata izjavio da su namerno povecavali broj zbog medjunarodne zajednice?! Smile
Sto posto sam siguran da su to on i onaj Silajdzic priznali...

Neznam da li su priznali,uglavnom tacno je da su nasi lagali 200 000....iskren da budem
to mi je najdraza laz politicara,kamo srece  da je i ovih 100 000 ubijenih laz....
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Eh mladiću vi ste i danas na jako maloj udaljenosti od ponavljanja iste greške koja je onda izazvala rat, pokušaja majorizacije i idolopoklonstva begovskim porodicama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Sto se tice izvinjenja,kakve koristi od toga:

Nikakve ali vi to uopste ne zelite da uradite iz razloga sto smatrate da nema potrebe da se izvinjavate bilo kome. U tome je kvaka. Retardirani Tadic se izvinuo i pomislio da ce to "izvini" da odjekne kao eho, da ce svi krenuti tim primerom. Samo je pokazao koliko je glup i koliku je stetu naneo svom narodu. Treba cela Srbija da se izvinjava zbog zlocina koje su uradili pojedinci, a narocito Tadic cija drzava nije ni bila u ratu.

Primjer Tadic dode u Potocare i kao izvine se a posle toga sve radi na stetu BIH...
Vise postujem Nikolica,Radikale i njihove stavove:
Par stotina mrtvih u Srebrenici,Na markalama lutke,ili sami sebe granatirali,Balije htjele rat
a mi siromasi slucajno imali komlet  JNA iza leda i slucajno se ukopavali oko Sarajeva,
Srbi Muslimani i Srbi Katolici,poturice....i slicno...

Sta on to radi na stetu BiH, casti ti tvoje? Smile Pa on ne sme da prdne, ukoliko mu zapad ne klimne glavom, haha.

I ja vise postujem muslimane koji mi otvoreno kazu sta misle i koji su bili za vreme rata u fazonu: "Jaro, ako te uhvatim ziva, oderacu te", nego koljace koji se sada zale, tvrde da su cisti, da mrava nisu zgazili, itd.

Citat
Koji se slobodan krece po Sarajevu ?

Naser je dobio oslobadjajucu presudu posle zalbenog postupka. Eto on.

Citat
Muka mi je od te price,nas Muslimane u Hagu kao vole a vas Srbe hriscane nevole...

Da se razumemo, ne vole vas apsolutno ali ste im interesna sfera, to je caka. Hag je sve sem suda, to tvrdim i posle presude Gotovini. Po svim dokazima, po transkriptima i po klasicnom etnickom ciscenju gotovo celokupnog sropskog stanovnistva tadasnje krajine, dobio je 24 godine, a recimo Sreten Lukic 22 godine robije, a dokazi protiv njega su bili validni kao sto su i Seseljevi u gostovanju kod pokojnog Minimaksa.

Nema tu, oni vole njih, a nas ne. Politika bato.

Citat
A Klinton je u svojoj knjizi priznao da zbog toga sto smo mi Muslimani dugo mu je trebalo
da intervenise...

Ma Klinton je u govoru naciji rekao da nije imao odnose sa Monikom, lagao je cak i na sudu o tome, pa je na kraju dokazano da mu je sosoljila frulicu. Podrzavaju saudijce i ove u Bahreinu, dok kolju Iracane, Libijce, avganistance i ostale. Samo interes, kao sto napisah, u medjunarodnim odnosima ne postoji termin volim te, ne volim te.

Citat
Ko je god za zlocine odgovoran u  Sarajevu mislim da mu se to moze i dokazati.
i Ejubu Ganicu i Jovanu Divljaku i bilo kome drugom...

Vidim, ubiste se od dokazivanja. Za Markale ne pocinji, jer je to najveca obmana, veca i od Racka na KiM. Wink
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 02:18:24 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Eh mladiću vi ste i danas na jako maloj udaljenosti od ponavljanja iste greške koja je onda izazvala rat, pokušaja majorizacije i idolopoklonstva begovskim porodicama.

Vi tu vidite svoju sansu da mi prvi pocnemo....necemo,znamo mi da nasim potezom tipa:
referndum da ukinemo RS ili nesto slicno gubimo...
Kako kaze Dodik "Dejton dok boje ne izblede" i Bosnjaci se slazu....
Samo je problem sto Dodik ne misli tako...testirao je svjet sa ovim referendumom a
da su mu ovo dozvolili za 6 mjeseci bi bio referendum za nezavisnost...

Sto se tice rata,opet ce ga biti,mislio sam da od ove 2 ideologije u BIH jedna moze pobjediti
mirnim putem,nemoze nazalost.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Mislim da ste se precenili.

Vi hocete ratom da sprecite nezavisnost RS, dok RS zeli nezavisnost demokratskim putem. Vi ste ti koji treba da vodite racuna da vam se ne desi nekakva greska.

Druze, nema svetla na kraju tunela ako je napolju mrak. Wink (ovo mi je samo palo na pamet, fak jea, postacu filozof)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ako mislis da je ovo najvalidniji dokaz za njegovo visegodisnje sudjene, onda dobro. Smiley
Ma ne mislim pobogu, nego jednostavno dovodim u pitanje Sheshelja u vreme snimanja ovoga videa i Sheshelja na sudu.  Koji Sheshelj laze? Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ovo mu je mnogo socnije, posto ovde jebe sve katolicko.

Ali da ne kenjamo o njemu ovde. Wink
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 03:10:37 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:43:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.