Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 21:21:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 509054 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Bramerc zahvalio Srbiji za hapšenje Mladića

HAG - Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc izjavio je danas da vlasti Srbije treba da nastave proces saradnje sa tim sudom kako bi jedini preostali optuženik u bekstvu Goran Hadžić bio uhapšen bez odlaganja.

HAG - Glavni tužilac Tribunala u Hagu
Serž Bramerc izrazio je danas  zadovoljstvo što su srpske vlasti uspele da uhapse bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, kako bi mu se sudilo za ozbiljne optužbe za ratne zločine u Bosni i Hercegovini (BiH).

"Proteklih meseci bili smo veoma kritični prema Srbiji zbog neuspeha u hapšenju Mladića i tražili smo napredak. Danas sa zadovoljstvom konstatujemo da je uhapšen", rekao je Bramerc na konferenciji za novinare u Haškom tribunalu. Bramerc je ocenio da je suđenje Mladiću važno zbog njegove pozicije, vlasti i moći, kao i prirode i razmera počinjenih zverstava tokom rata u BiH, jer je bio najmoćnija vojna figura u vojsci bosanskih Srba.

Transferom Mladića u pritvor Haškog tribunala približivamo se kompletiranju mandata Tribunala i privođenju pravdi svih onih koji su optuženi za teške zločine, dodao je Bramerc i potvrdio da će se Mladić o optužnici izjasniti 3. juna u 10
časova. Bramerc je rekao da je Tužilaštvo predalo izmenjenu optužnicu protiv Mladića, ali nije govorio o detaljima. On je podsetio da će mu se suditi za optužbe za nasilnu kampanju etničkog čišćenja koje su razorile zajednice bosanskih Hrvata i Muslimana od 1992. do 1995. godine, granatiranje civila u Sarajevu i ubijanje više od 7.000 muškaraca i dečaka bosanskih Muslimana u Srebrenici.

Upitan da li će izmeniti negativan izveštaj, koji je podneo Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, Bramerc je odgovorio da je taj izveštaj, napisan pre tri nedelje, odražavao objektivnu analizu saradnje do tada, tako da nema razloga
da izmeni taj izveštaj.

Hapšenjem Mladića Srbija je ispunila jednu od svojih glavnih međunarodnih obaveza, istakao je Bramerc, i to će naići na pozitivan odjek u Savetu bezbednosti.

Bramerc je najavio da će Savetu bezbedbniosti podneti i usmeni izveštaj u kojem će govoriti o hapšenju Mladića. On je ocenio da je hapšenje Mladića važno za pravdu, jer niko ne može računati da će ostati nekažnjen.

Za porodice žrtava zločina, koje je navodno počinio, 16 godine je predug period, istakao je Bramerc napominjući da je hapšenje usledilo veoma kasno, ali ne i prekasno. Bramerc je naglasio da nema sumnje da će Mladić imati fer suđenje i da će sva njegova prava biti poštovana.

Teško je izraziti kolika je važnost prebacivanja Mladića u Hag, ali proces je tek počeo, ne smemo zaboraviti i da hiljade žrtava čekaju pravdu, rekao je on.

Bramerc je izjavio da su se u Tribunalu nadali da će 2008. godine, kada je uhapšen Radovan Karadžić, ubrzo uslediti i hapšenje Mladića, jer je jedan bio politički, a drugi vojni vođa bosanskih Srba.

To objektivno nije bilo moguće, istakao je Bramerc koji je rekao da je, prema proceduri, i dalje moguće delimično spajanje procesa Karadžiću i Mladiću.

Bramerc je, međutim, dodao da ne zna da li će se to i dogoditi.

Upitan da prokomentariše izjave da bi Evropska unija (EU) trebalo da nagradi Srbiju zbog hapšenja Mladića, Bramerc je istakao da je uvek govorio da podrška međunarodne zajednice, naročito politika uslovljavanja EU, važno sredstvo za hapšenje Mladića.

Političari bi trebalo da odluče kakvu političku težinu ima hapšenje Mladića, napomenuo je on. Bramerc je rekao da Tužilaštvo zna gde se Mladić krio pre
2006. godine i da je pre te godine, između ostalog, boravio i u vojnim objektama i imao podršku nekih političkih struktura.

Danas ne mogu ništa da vam kažem o skrivanju posle 2006. godine, dodao je Bramerc koji nije mogao da imenuje ljude koji su učestvovali u Mladićevom skrivanju. On je rekao da bi istragu o tome trebalo da sprovedu vlasti u Srbiji.

Bramerc je zbog hapšenja Mladića zahvalio predsedniku Srbije Borisu Tadiću, Savetu za nacionalnu bezbednost, Akcionom timu i bezbednosnim službama.

Zamolili smo vlasti u Srbiji da tako nastave jer želimo da vidimo i da Goran Hadžić bude uhapšen, istakao je Bramerc.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Hil: Mladić je bio težak sagovornik i okrutan čovek

ko hoce da procita moze http://www.blic.rs/Vesti/Politika/257475/Americki-diplomata-Mladic-je-bio-tezak-sagovornik-i-okrutan-covek

odvratan je tekst i odvratan je Hil i ljubomoran i da zelim mu da do kraja zivota svake noci sanja mladica i karadzica

i moze samo da "onu stvar" mladicu ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile

Holandija koči srpsku kandidaturu za EU

Potpredsednik Evropskog komiteta holandskog parlamenta Hari van Bomel:
"Tražimo odgovornost onih koji su krili Mladića i rešavanje kosovskog pitanja"

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:332722-Holandija-koci-srpsku-kandidaturu-za-EU

Naser Orić ponovo u Hagu?

Izručivanje generala Mladića tribunalu mora otvoriti i proces za zločine nad Srbima u Podrinju

POJAVLJIVANJE generala Ratka Mladića pred Haškim sudom trebalo bi ponovo da otvori slučaj stradanja Srba u Podrinju i potegne pitanje ko je kriv za plansko ubijanje 3.256 srpskih civila na ovom području.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:332701-Naser-Oric-ponovo-u-Hagu
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 21:18:50 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
пичкице били, пичкице остали ...  Smile

Ал појавиће се већ неко да нам објасни како то тако треба ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
cuh da je Mladic snimao sve razgovore, sa svim stranim, domacim politicarima i ostalim sljamom i da sve ima arhivirano.

jel jos neko cuo.

ma onaj sto je stavio sliku ptice trkacice je sve objasnio, kad ce srbija u EU.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Gomila kurvi, pedera i narkomana. Sto nisu malo blize da im malo objanismo neke stvari  Smile

Da nas ostalih 26 drzava clanica zaista zeli u EU oni bi bez problema naterali jednog svog clana da popusti. Ali posto nas nece onda se samo vade na tu foru, kao mi bi vas rado primili ali ovi holandjani ne daju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ne bi me cudilo da je to ustvari nalog iz nemacke, da je holandija protiv... 

pre ce izmeniti granice kontinenata nego sto ce primiti srbiju u EU.. bice neka evroazija 100%.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Onaj osmanlija  iz Anadolije ( Erdoglu) je nedavno izjavio:
"Srbija ce uci u EU za vreme predsedavanja Turske" Smile

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 

´el to Đikijeva,govance jedno ?
Ispratio sam fotografiju do sajta "Slobodna Vojvodina" sa koga si je linkovao.Ti nekome ovde držiš predavanja o moralu i demokratskim vrednostima ? Pa tamo su,čoveče,tri puta veći zeleno-žuti nacisti nego što je bilo ko od nas na ovome sajtu.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 21:39:57 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 21:21:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.