Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:34:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 509552 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
@Nksamsj,

Ja sam od 13 h kuci, zabole me za zatvaranje Gazele, meni nista ne smeta. Ali ne shvatam zar nije i njima bilo lakse da se to odradi nocu?

Da su to radili noću gađali bi ih zoljama, ovako je nekoliko desetina hiljada ljudi bilo upotrebljeno kao živi štit. To je radio i Broz samo na još gori način, uzimao je za živi štit decu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
sa glupim ljudima ne treba imati posla

ovom kokoti npr kriv je mladic, a nije kriv onaj balija sto je srbina nabio na kolac i pekao ga na raznju ...

pa ti kokota si sve samo ne srbin, a jos manje obrazovan ...

da bi znao nesto moras jos mnogo da citas i vidis ...

a to sto dobijas pare iz svoje kvazi stranke pa seres po srbima to je najmanji problem .. problem je sto se pravis pametan, a nisi mnogo...

zasto u tom haskom tribunalu oslobadjaju muslimane generale i albance a samo srbe osudjuju .

odgovori na ovo pitanje, pa te necu smatrati toliko neobrazovanim ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat

ovom kokoti npr kriv je mladic, a nije kriv onaj balija sto je srbina nabio na kolac i pekao ga na raznju ...

Pametan je kokota Mladić  Smile samo to ne koristi kako bi trebalo
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
@Nksamsj,

Ja sam od 13 h kuci, zabole me za zatvaranje Gazele, meni nista ne smeta. Ali ne shvatam zar nije i njima bilo lakse da se to odradi nocu?

Da su to radili noću gađali bi ih zoljama, ovako je nekoliko desetina hiljada ljudi bilo upotrebljeno kao živi štit. To je radio i Broz samo na još gori način, uzimao je za živi štit decu.

da su ga prevozili nocu ne bi mogli ovako teatralno da se ponasaju na svim televizijama... to je jedini razlog sto nije isporucen nocu...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
@system_V_r4

dosadan si i nemoj da gledas moj profil stalno jer tamo nista neces naci sem moje neljubaznosti prema tebi i slicnim tebi...
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 20:16:52 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Češki predsednik je danas za novine jasno rekao da je hapšenje R.Mladića bio samo izgovor, tj.takozvana prepreka za ulazak u EU...da je ovo hapšenje žrtva koja neće doneti nikakve rezultate.
Prosto-Evropa nas neće.

Ali, koliko je teško shvatiti da ovaj proces treba posmatrati nezavisno do EU? Mislim, da nas baš zbog ovoga ne prime nikada u EU, i dalje bi bilo dobro uraditi ga jer ispravno, jer žrtve to zaslužuju, jer zločin ne sme proći nekaženjeno, la la la.

Citat
Da li ti ja ličim na tužioca Haškog tribunala? Na njemu je da iznese dokaze, ako već misliš da sva ona pronađena tela i dokumenti nisu zaista tu nego su smišljeni od strane masonapederajevreja.

Sto bi rekla moja baba ne licis mi ninasta ali nije to sada tema Smile

Koliko je tela pronadjeno? Gde su tela pronadjena? Jel znas uopste podatke o tome kada vec sa takvim uverenjem pricas o tome Smile

Po zvaničnim podacima, 8373 žrtve, lista je naravno preliminarna. Više od 500 žrtava mlađih od 18 godina.
Do sada je pronadjeno i DNK analizom utvrdjeno 6557 žrtava. Zvanični podaci, ako već misliš da su tačne brojke značajne iz nekog razloga.

@kokota

Daj molim te pokazi barem jedan jebeni dokaz da je Mladic licno naredio da se neko muci ili da se ubijaju civili!!!
Takve stvari se jesu dogadjale, ali samo kao rezultat osvete za mudzahedinske zlocine i to su radile paravojne jedinice, a ne JNA!

Objavljen je plan napada na Srebrenicu koji je lično potpisao Mladić. Kakav bolji dokaz želiš? Uostalom, prati suđenje ako već želiš da zvanično čuješ šta i kako. Uostalom, Mladićeva odbrana se verovatno neće ni bazirati na negiranju zločina već na dokazivanju ne postojanja njegove direktne odgovornosti za istu nego će pokušati da objasni da je to bilo naređenje sa vrha. Čak i da je tako, u tom slučaju, po međunarodnom pravu, ne važi taj princip jer dela koja nisu u skladu sa istim, komandant ne sme da izvrši.

da bi znao nesto moras jos mnogo da citas i vidis ...

a to sto dobijas pare iz svoje kvazi stranke pa seres po srbima to je najmanji problem .. problem je sto se pravis pametan, a nisi mnogo...

zasto u tom haskom tribunalu oslobadjaju muslimane generale i albance a samo srbe osudjuju .

odgovori na ovo pitanje, pa te necu smatrati toliko neobrazovanim ...

Tu nema nijednog pitanja, ili ja bar ne nalazim nijedan interpunkcijski znak koji bi to mogao da sugestira.

Ako je pitanje zašto samo Srbe osuđuju, ja mogu da ti linkujem ovde presudu Gotovini recimo. Eto, i hrvatski nacionalisti smatraju sud uperenim samo protiv Hrvata. Pokazuje samo koliko je sav nacionalistički šljam suštinski isti.

Kriv mi je "balija" koliko i Srbin. Jebiga, imam tu grešku da mogu racionalno da posmatram stvari. Neobrazovanje je u pitanju, verovatno.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Citat

Pametan je kokota Mladić  Smile samo to ne koristi kako bi trebalo

naucio jednu rec u svojo stranci, a kad mu postavis pitanje ne zna da odgovori ... jako je pametan ...

on prica o nekom liberalizmu, a ne zna ni samo znacenje te reci ... za njega je liberalizam mrzeti svoju naciju a drugoj se ulizivati...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Bila sad na RTS animacija avioncica kako leti od Beograda do Haga.

Mislim se-maaa,nemojte da pricate da se tako leti,pravom linijom,izmedju Beograda i Haga.  Smile  Smile  Ja mislio da avioni putuju autoputevima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Pa sad...obaveza je obaveza..mora se ispuniti.Ipak, može se to uraditi i sa manje entuzijazma.
Hrvatski optuženici su odlazili sa dostojanstvom, ispraćeni od strane nacije, "uhvaćeni" u dobrom zdravlju i veselju.
Oni su bar umeli da istrguju. Mi dajemo i ono što nam niko ne traži.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
bolje cutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti sve sumnje ... ziva istina  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:34:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.