Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 09:22:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 503761 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Licno simpatisem Jeremica ali jedan covek nije sistem. Ne verujem drugima oko njega.

Ne daj se zavarati. To je uobraženo egocentrično govedo koje je naučilo sve da dobija na tacni. Nećemo se s njim usrećiti.

Jesi li radikal ili naprednjak, ako nije tajna?
Znam ja zasto ga ne vole oni koji prodaju partiotizam (mesa im se u trziste Wink ) ali to nece promeniti moj stav o Jeremicu.

Posredno znam i za neke privatne izjave stranih diplomata koji Jeremica vide kao fajtera i sprskog patriotu  i zbog toga ga jos vise postujem (iako oni zaziru od njega).

A znam i zasto ga ne vole ni LDP-ovci, a to sigurno nije zbog "trzista"  Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Kod:
[size=80pt][b]Mladić apelovao da ne bude nereda[/b][/size]

Citat
Beograd -- Ratko Mladić apelovao na javnost da se ne izazivaju neredi zbog njegovog hapšenja i da ne dođe do krvoprolića na ulicama, preneo je njegov advokat Miloš Šaljić."Njegovo zdravstveno stanje je nepromenjeno, on je i dalje konfuzan i traži da ga pregleda, pored ostalih lekara, Slavica Đukić Dejanović", rekao je Šaljić.

Šaljić je izjavu novinarima dao ispred Specijalnog suda, posle dvočasovne posete haškom optužniku u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda u Beogradu.

Šaljić je najavio da će žalbu na rešenje o izručenju predati najverovatnije poštom u ponedeljak.

Advokat je potvrdio da je Mladić dobio jagode i televizor, što je tražio, kao i da je izrazio želju da ga posete "stari prijatelji novinarka Ljiljana Bulatović i Mićo Grubor".

Извор бее92

Укакили се   Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 14:46:02 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Jeremić je vrlo inteligentan, obrazovan, vredan i izdržljiv kao kiborg. S druge strane je veoma arogantan, egocentričan, nedovoljno iskusan i tretira ljude oko sebe kao robove.
Ipak, veoma je patriotski orijentisan i rascepljen između potrebe da kaže i radi kako misli i želje za fotejom i napredovanjem...što ne ide jedno s drugim.
Elem, kod zapadnih diplomata je veoma nepopularan, za njega kažu da je "tvrdi nacionalista".
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija

Licno simpatisem Jeremica ali jedan covek nije sistem. Ne verujem drugima oko njega.

Ne daj se zavarati. To je uobraženo egocentrično govedo koje je naučilo sve da dobija na tacni. Nećemo se s njim usrećiti.

Jesi li radikal ili naprednjak, ako nije tajna?
Znam ja zasto ga ne vole oni koji prodaju partiotizam (mesa im se u trziste Wink ) ali to nece promeniti moj stav o Jeremicu.

Posredno znam i za neke privatne izjave stranih diplomata koji Jeremica vide kao fajtera i sprskog patriotu  i zbog toga ga jos vise postujem (iako oni zaziru od njega).

A znam i zasto ga ne vole ni LDP-ovci, a to sigurno nije zbog "trzista"  Smile

Dal je moguće da si pomislio da sam ja jedan od nazadnjaka ili ovih dileja? Pa to neću biti ni lud ni mrtav ni pijan.

Trenutačno u partiji razočaranih, inače, dojučerašnji član DS-a i omladinski aktivista. Reko sam ti još prekjuče.

I ne daj se zavarati... Jeremić je debil. Tri blage on nema, radi samo ono što mu se kaže.

MLADIĆ ODBACIO KRIVICU I ODBIO DA PRIMI OPTUŽNICU

Ratko Mladić: Milošević je kriv, a ne ja

Haški optuženik Ratko Mladić zatražio je od suda da mu se u pritvorsku jedinicu dostave dela ruskih klasika Lava Tolstoja i Nikolaja Gogolja, sveže jagode i televizor, saznaje Press u Tužilaštvu za ratne zločine.
Ti zahtevi odmah su mu ispunjeni, baš kao što mu je i preksinoć u pritvorsku jedinicu doneto kiselo mleko. Istovremeno, Mladiću su oduzeti svi predmeti kojima bi mogao da se povredi, kao i lekovi koje je svojevoljno uzimao. On je negirao krivicu, a optužnicu nije hteo da primi. Ali je zatražio papir i olovku kako bi mogao da piše.

Kako saznajemo, Mladić je juče, posle prve noći prespavane u pritvorskoj jedinici, delovao svežije i razumnije nego nakon hapšenja, ali je i dalje pričao nepovezano, a u pojedinim trenucima izgledao je kao potpuno izgubljen i lud, međutim sud je ocenio da je sposoban za suđenje. Mladić je u nekim trenucima bio raspoložen za priču, pa je zbijao šale, kako na račun prisutnih tako i političara:
- Ko vam je kriv, vi ste birali Miloševića, a ne ja - kazao je Mladić dok su ga saslušavali sudija Milan Dilparić, u prisustvu tužilaca (pogledaj okvir „Neće Mladić na mladića").
Takođe, kako smo saznali, Mladić je govorio i o Vojislavu Šešelju, i to u dosta lošem kontekstu, iako ga o tome niko nije pitao.

Ipak, u sledećem trenutku Mladić je potpuno promenio temu, zatraživši da ga pregledaju ruski lekari, a onda i ministar zdravlja Zoran Stanković, inače penzionisani general i dobar poznanik Mladića, koji je radio obdukciju njegove ćerke Ane, koja je izvršila samoubistvo. Mladić je juče zatražio da mu se omogući da poseti njen grob.
Od posebnih zahteva Mladić je iskazao želju da igra šah, kao i da ga pregledaju ruski lekari, zbog čega su odmah krenule spekulacije da uz njihovu pomoć želi da dokaže da je nesposoban za suđenje. Odeven je u svoju odeću koju mu je donela porodica, i dalje je obučen slojevito, stalno mu je hladno jer očigledno ima problem sa cirkulacijom.

U Lazarevu od 2006.

- Spavao je tokom cele noći, doručkovao, video se sa porodicom i advokatom. Porodica mu je donela neke stvari. Okupao se, dok za šišanjem nije bilo potrebe. Sudeći po ličnoj higijeni i hrani koju je tražio, izgleda da je živeo baš u teškim uslovima - otkriva sagovornik Pressa.

Inače, kako je potvrdio ministar policije Ivica Dačić, lokacija u selu Lazarevo pored Zrenjanina prvi put je pretresena juče, dok su preostale četiri kuće Mladićevih rođaka nadgledane nekoliko meseci.
- Kada je policajac ušao u kuću i pitao ga da li je on Ratko Mladić, on je odgovorio: „Svaka čast, našli ste onoga kojeg ste tražili" - naveo je ministar policije.
Dodao je da se Mladić nije kretao selom, da ga niko nije viđao i da je živeo „u veoma teškim uslovima, i finansijskim i životnim".

Ministar je naglasio da su Mladića uhapsili pripadnici MUP-a Srbije i da nije pitanje za njega zašto do sada nije tražen na toj lokaciji jer se u ovom mestu krio godinama. Ipak, kako smo saznali, pripadnici MUP-a kontrolisali su 2006. godine tu lokaciju, a prema operativnim podacima službi i policije, u Lazarevo je došao pre 15 dana.
A hrvatski mediji, koji su se juče utrkivali da dokažu ko je prvi objavio vest o  hapšenju, tu informaciju dobili su prisluškivanjem - glavnog tužioca Serža Bramerca, koji se nalazio u poseti Hrvatskoj.

Stanković posetio prijatelja

Ministar zdravlja Zoran Stanković posetio je juče Ratka Mladića u pritvorskoj jedinici u Specijalnom sudu u Beogradu, što je izazvalo oprečne ocene u javnosti da li je kao član Vlade Srbije to trebalo da uradi i da li je zloupotrebio državnu poziciju za posetu svom prijatelju.
Opozicija je tokom skupštinske rasprave o rekonstrukciji Vlade otvoreno prozivala Stankovića da je prijatelj haškog begunca Ratka Mladića i da ta činjenica može da ugrozi evropski put Srbije ukoliko postane ministar, ali je Stanković odbacio te sumnje.
- Zakonom o saradnji sa Haškim tribunalom iz aprila 2002. godine, takvo druženje je zabranjeno - rekao je Stanković polovinom marta u parlamentu.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jeremić je vrlo inteligentan, obrazovan, vredan i izdržljiv kao kiborg. S druge strane je veoma arogantan, egocentričan, nedovoljno iskusan i tretira ljude oko sebe kao robove.

Znam momka koji povremeno radi za njega i nikada nije izjavio tako nesto. Naprotiv, kaze da je gotivac. To je samo jedan glas, ali s druge strane ne znam nikog ko zna Jeremica a kaze suprotno.

Sto se iskustva tice - niko se nije naucen rodio a Jeremic vec ima dosta diplomatskog staza Wink
Jeremija je zakon ali ekipa mu je losa

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Jeremija je pravi Srbin. Poturica, skolovan na zapadu, a uz to i u DS-u..milina.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 14:59:19 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
dupli post
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 14:58:00 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ne kažem da nije gotivac, ali jako mnogo traži od ljudi sa kojima radi. Kod njega u kabinetu se radi u dve smene.
Vrlo je duhovit, ali je zaista kao kiborg, što se posla tiče.
Ekipa oko njega, koju je on sam doveo je katastrofalna...osim par ljudi koji su mu dosad više puta spašavali glavu..ostali su kompletni idioti.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jeremija je pravi Srbin. Poturica, skolovan na zapadu, a uz to i u DS-u..milina.  Smile

A ko ti je po volji? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 09:22:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.