Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 04:52:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 503717 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
da ne ispadne da stalno kukam ... slazem se s tibom  Smile  samo ne 10, nego 50 ...
oni koji ce prvo da kazu srbija, pa tek onda ja.

da li postoji takav politicar u srbiji i koji je uopste procenat srba koji ce to reci?
Nema.
Licno simpatisem Jeremica ali jedan covek nije sistem. Ne verujem drugima oko njega.

Zato se nadam samo u nove ljude i stranke. Ove sadasnje su sve odreda kompromitovane
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
A ko su ti ljudi ?

Znam ih ja nekoliko ali oni nece da se bakcu sa politikom. Ne zele da ih neko pljuje i omalovazava... Sede ljudi i bole ih kurac.

Miro pa mi izvozimo struju koliko ja znam Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
zato sto nije njegova firma pokupovala sve one poljoprivrende kombinate po vojvodini  Smile Smile Smile

Nikad cuo za to.

A mozes i sama da razmislis na temu.
Zasto u Madjarskoj nije standard bitno bolji nego u Srbiji a komplet su u ravnici, na jos boljem mestu i uredjenija su zemlja od nas ( a i clanica EU)?
Zato sto u 21. veku ne moze da se zivi od vagona zita koji kosta k'o jedan PC ili ves masina.

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Zato se nadam samo u nove ljude i stranke. Ove sadasnje su sve odreda kompromitovane

To neces videti narednih 20-40 godina.

Vidis i Toma pocheo da igra kako drugi sviraju.

Djelic i IT  Smile.

Iako sam u IT znam da je to, pa, dodatak industriji. Bez industrije IT nije potreban kao sektor.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 14:17:58 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

To neces videti narednih 20-40 godina.

Vidis i Toma pocheo da igra kako drugi sviraju.
Jeste vidim, nisam corav.  Smile Pa sta ?
 Od Tome i ne ocekujem nista nego od novih lidera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Iako sam u IT znam da je to, pa, dodatak industriji. Bez industrije IT nije potreban kao sektor.
Imamo robotiku za pocetak.
A i ne znam kako to IT nije potreban bez industrije kombajna?

Softveri se prodaju nevezano za masinsku skalameriju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Srbi u BiH i Hrvatskoj dobro pamte genocid u prvom a narocito u drugom svetskom ratu.Nazalost u oba slucaja sami Srbi su napravili neoprostivu gresku ...ujedinili su se sa svojim krvnicima.Na kraju prvog svetskog rata Srbija je mogla da bira i zbog megalomanije kralja Aleksandra napravila je zajednicku drzavu.Tokom drugog svetskog rata sem borbe za oslobodjenje, nametnut nam je komunizam u najgorem mogucem obliku i ponovno ujedinjenje sa laznom bracom.Dovoljno je samo malo pogledati istorijske cinjenice,popise stanovnistva i sl,pa videti da je 97% stanovnistva BiH istog etnickog porekla.Medjutim oni su trajno izgubljeni za srpski korpus.Sto se generala Mladica tice,on je branio svoj narod.Da je srpski narod imao zaledjinu Rusije ili Kine,nikada se nijednom Srbinu ne bi sudilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Imamo robotiku za pocetak.
A i ne znam kako to IT nije potreban bez industrije kombajna?

Softveri se prodaju nevezano za masinsku skalameriju

Nije dovoljno za jednu zemlju. Na to sam mislio.

Srbi u BiH i Hrvatskoj dobro pamte genocid u prvom a narocito u drugom svetskom ratu.Nazalost u oba slucaja sami Srbi su napravili neoprostivu gresku ...ujedinili su se sa svojim krvnicima.Na kraju prvog svetskog rata Srbija je mogla da bira i zbog megalomanije kralja Aleksandra napravila je zajednicku drzavu.Tokom drugog svetskog rata sem borbe za oslobodjenje, nametnut nam je komunizam u najgorem mogucem obliku i ponovno ujedinjenje sa laznom bracom.Dovoljno je samo malo pogledati istorijske cinjenice,popise stanovnistva i sl,pa videti da je 97% stanovnistva BiH istog etnickog porekla.Medjutim oni su trajno izgubljeni za srpski korpus.Sto se generala Mladica tice,on je branio svoj narod.Da je srpski narod imao zaledjinu Rusije ili Kine,nikada se nijednom Srbinu ne bi sudilo.

Cela ta prica srbi vs. hrvati ce se zavrsiti u tome da ni jedni nikada vise nece imati pravu drzavu i naravno vojsku (dozvolice 10-20k nekakvih "profesionalaca" sa slabom opremom)
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 14:24:58 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
zato sto nije njegova firma pokupovala sve one poljoprivrende kombinate po vojvodini  Smile Smile Smile

Nikad cuo za to.

A mozes i sama da razmislis na temu.
Zasto u Madjarskoj nije standard bitno bolji nego u Srbiji a komplet su u ravnici, na jos boljem mestu i uredjenija su zemlja od nas ( a i clanica EU)?
Zato sto u 21. veku ne moze da se zivi od vagona zita koji kosta k'o jedan PC ili ves masina.

ma ne, slazem se da je IT buducnost ... to je bez premca, nego moras iskoristiti i sve prirodne resurse i potencijale ...

idem i ja na te konferencije na koje ide i on, vidjam ja njega cesto, znam i ja sta se prica, ali opet commodities vs technology
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić zatražio je danas da mu u ćeliju pritvorske jedinice Okružnog zatvora, u zgradi Specijalnog suda, donesu jagode i dela ruske književnosti.

Mladić je sudskim zvaničnicima rekao i da bi voleo da poseti grob ćerke Ane, koja je sahranjena u Beogradu nakon što je počinila samoubistvo 1994. u 23. godini života.

Bivši vojni zapovednik bosanskih Srba, koji je juče uhapšen u selu Lazarevo u blizini Zrenjanina, od suda je zatražio knjige ruskih književnih velikana Turgenjeva, Tolstoja i Gogolja, kao i "televizijski prijemnik i jagode", rekao je neimenovani izvor iz suda u Beogradu agenciji AFP.

"Izrazio je i želju da poseti ćerkin grob", dodao je on.

Istražni sudija Odeljenja za ratne zločine doneo je ranije danas rešenje kojim je konstatovao da su ispunjene pretpostavke za izručenje Ratka Mladića Haškom tribunalu, izjavila je novinarima portparol Specijalnog suda Maja Kovačević Tomić.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 04:52:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.233 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.