Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 13:22:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 504508 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa da nije bilo Mladica sada Srba ne bi bilo ni u bosni kao sto ih nema u Hrvatskoj... Nadam se da je to dovoljno jasno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Mladić je stao u isti rang sa Karađorđem, hajduk Veljkom i Obilićem i to je istina koju nikakvo pranje krvavih ruku Holanđana u Hagu ne može da promeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
nisam citao sve ove postove na ovih koliko 154 strane, i neznam jel ovo neko vec napisao ali
kad god se danas spominje Mladic kao i Karadzic, svi ih odmah vezuju sa cetnicima jel tako npr.  u pesmama .
ne znam znate li da su Mladicu roditelje ubili cetnici u drugom svetskom ratu? dakle on ih svakako prezire a i sam je bio komunista, petokraku skinuo poslednji od svih. . .
imao je vojsku i oruzje, ali nije ucinio nista vredno pomena! zasto nije pomogao republici srpskoj krajini? svi  su nemo gledali kako se srbi odatle isteruju!!!
Slazem se da genocida nije bilo u Srebrenici , brojka je svakako preuvelicana,  a ako se i  ubijaju ljudi sposobni da nose oruzje  i pri tom sluze u vojsci to ne krsi pravilo ratovanja jer to i jeste rat!
nas najveci problem je sto svi pricaju svoju pricu , svi sve znaju!
nemojte pogresno da me razumete, ali zasto da ceo narod trpi zbog jednog coveka?  imamo mi mnogo vecih heroja u istoriji a o njima se nikad ni neprica!!  nas najveci problem bila je 1918 i 1945 a ovo su posledice toga! i taj poslednji rat smo izgubili iskljucivo svojom krivicom!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa da nije bilo Mladica sada Srba ne bi bilo ni u bosni kao sto ih nema u Hrvatskoj... Nadam se da je to dovoljno jasno Smile
[/quote
 Zbog toga je vas Heroj eto to postujem ali mozete li  barem priznat da je covjek bio odgovoran za najtezi zlocin nakon 2 svjetskog rata pa to zna svako.E sad ti mozes reci oni su nas 400 godina ubijali itd.Ali ti ljudi koji su u Srebrenici poginuli nemaju nikakve veze sa tim Turcima koji su ubijali Srbe.P.S.Od 10 najboljih prijatelja 4 su Srbi i nemam nista protiv Srba.Navijam za Noleta kao i vi sto navijate.Zelim da se sudi pojedincima a ne citavim narodima.Budimo ljudiiiii...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Sto se tice zadnjih desavanja,mislim da Srbijanski javni emiteri obavezno moraju prenositi
sudenje Mladicu,jer stekao sam dojam da velika vecina u  Srbiji  nema pojma zbog cega je on uopste
uhapsen.
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
a ti decko sto pises za Pavelica , on je u top tri najgorih svih vremena!!!!!! 10 000 pari srpskih ociju??? jeste to zaboravili ??? 1 000 000 srba u Jasenovcu??? ubistvo kralja Aleksandra u Marseju ?????   mi ne zaboravljamo!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Budi siguran da će i prenositi isto kao što prenose suđenje Karadžiću, Šešelju i kao što su prenosili suđenje Miloševiću. A hoće li tekbirvizija prenositi odbrane karadžića, Šešelja i Mladića?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
zasto nisu sudili Idi Aminu Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
a ti decko sto pises za Pavelica , on je u top tri najgorih svih vremena!!!!!! 10 000 pari srpskih ociju??? jeste to zaboravili ??? 1 000 000 srba u Jasenovcu??? ubistvo kralja Aleksandra u Marseju ?????   mi ne zaboravljamo!!!!
Ja se ne sjecam da sam rekao ista pozitivno za Pavelica jedan od najvecih zlocinaca u povijesti to zna svako.Pricate da muslimani pretjeruju sa brojkama o Srebrenici ali 1 000 000 srba pa jel ti znas koliko je to ljudi pretjero si da valja.Malo literature ti ne bi skodilo.Ali nemoj uzet ni Srbsku knjigu za istoriju niti Hrvatsku za povijest.Prva pretjeruje a druga smanjuje zrtve Jasenovca nego uzmi neku knjigu iz neke neutralne drzave.Bio sam 2 puta na spomeniku u Jasenovcu da odam pocast zrtvama.I cim budem opet imao priliku otici cu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Budi siguran da će i prenositi isto kao što prenose suđenje Karadžiću, Šešelju i kao što su prenosili suđenje Miloševiću. A hoće li tekbirvizija prenositi odbrane karadžića, Šešelja i Mladića?

Nadam se da hoce...
"tekbirvizija" neznam na koju TV kucu mislis.....ali recimo da je  Federalna nakolonjena "komunjarama"
a moze biti i BHT ...

Uglavnom za vas bi dobro bilo da gledate komplet i kad ga budu tuzili i kad se bude branio...

« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 02:36:34 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 13:22:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.