Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 17:20:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506560 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
a zato svake nedelje, ili vec, se izvode na veceru, organizuju sportse aktivnosti, vode na raznorazne izlete, izadju ti u sesret kad ti treba slobodan dan, daju ti mogucnosti da kupujes po jeftinijoj ceni, idu dva puta godisnje na skijanje, 2 puta godisnje na more, wellnesse ...

Kakve to veze ima sa radnim vremenom? Oni tamo imaju bolje plate... u stvari, oni tamo PRIMAJU plate za razliku od Srbije.
Kakve bre to veze ima s radnim vremenom?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
jebote, dal je moguće da vodimo ovaj razgovor?

Mi smo odlučili, nije neko drugi odlučio umesto nas, nije ni Svevišnji, ni vanzemaljci... MI, Srbi smo odlučili da želimo da se družimo sa EU. Zašto smo odlučili? Pa videli smo da zemljama u toj EU uglavnom ide mnogo bolje nego nama. Nije ni tamo bajno, ali je sigurno više puta bolje nego ovde.

A EU je jasno hiljadu puta rekla: "Ako hoćete da se družite s nama, otarasite se haških optuženika"

Evo, otarasismo se haških optuženika... dobro nismo Hadžića, ali kontam da će i to uskoro biti rešeno.

Sad ćemo da se družimo sa njima. Prihvatiće nam kandidaturu i započeće se pregovori o pristupanju.

Citat
Ne razumem-zar je ta EU toliko vredna,da mi treba da protracimo nase zivote sluzeci joj,i desetkujemo drzavu,samo da bismo jednog dana,kad vec svi ovde budemo ili mrtvi,ili u kolicima,mogli da kazemo "E,do jaja,sad smo u EU".

E pa druže, ako nećeš u EU, na to si trebo da misliš kad si glasao za DOS 2000. godine.

Kada se 2000-te glasalo za DOS, niko nije znao da će SVI srpski generali/pukovnici/desetari biti izručeni Hagu. Niko nije znao da ćemo biti postavljeni na stub srama kao glavni krivci za sve što se desilo od 90-te naovamo. Niko nije znao da će debeli Ivica opet da vlada, demokratski, iako je na izborima osvojio 2% glasova. Niko nije znao da će životni standard da napreduje 0,02%. Niko nije znao da ćemo sve rasprodati bez ikakvog plana. Ljudi su verovali da ih vode znalci, eksperti, stručnjaci... Eto nam ih stručnjaci: wannabe kompozitor i odbegli Miki Maus, još ga traže u Diznilendu... Smile

Ali problem nije u EU - nego u nama. Ništa nama neće biti bolje ako uđemo u EU i nastavimo po starom. Mi sami sebi nećemo da pomognemo, mi sami za sebe nećemo ništa da uradimo. Zato nas i jebe ko stigne, vide da mogu, pa da iskoriste priliku.

1918 - ludi Srbi su trčali u Jugoslaviju, sa sve verom u bolje sutra i veliku zajedničku državu
1945 - ludi Srbi su oduševljeno trčali u komunizam (oni koji nisu popiše metak), odmah se odrekli Boga, oca, majke i Božića, sve za bolje sutra, bolji standard, bolji život, bratstvo i jedinstvo.
2011 - ludi Srbi trče u EU, jer će EU da im donese bolji standard

Iz ovoga se izvodi jasan zaključak... Nikada mi nismo ni poradili na sebi, ni minut. Nikada se oko svoje zemlje nismo potrudili, samo smo trčali za drugima (državama, ideologijama, liderima), kao pijavice, da nas neko pogura napred i odvede u bolji život Smile

A što se Mladića tiče, nadam se da će mu skratiti muke... a vreme će već pokazati da li je bio genocidni manijak ili general vojske koja je branila svoju zemlju Smile Mada je već odgovor svakom iole iskrenom, potpuno jasan Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Citat
a zato svake nedelje, ili vec, se izvode na veceru, organizuju sportse aktivnosti, vode na raznorazne izlete, izadju ti u sesret kad ti treba slobodan dan, daju ti mogucnosti da kupujes po jeftinijoj ceni, idu dva puta godisnje na skijanje, 2 puta godisnje na more, wellnesse ...

Kakve to veze ima sa radnim vremenom? Oni tamo imaju bolje plate... u stvari, oni tamo PRIMAJU plate za razliku od Srbije.

al si ti bukvalista.  Smile

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kada se 2000-te glasalo za DOS, niko nije znao da će SVI srpski generali/pukovnici/desetari biti izručeni Hagu. Niko nije znao da ćemo biti postavljeni na stub srama kao glavni krivci za sve što se desilo od 90-te naovamo. Niko nije znao da će debeli Ivica opet da vlada, demokratski, iako je na izborima osvojio 2% glasova. Niko nije znao da će životni standard da napreduje 0,02%. Niko nije znao da ćemo sve rasprodati bez ikakvog plana. Ljudi su verovali da ih vode znalci, eksperti, stručnjaci... Eto nam ih stručnjaci: wannabe kompozitor i odbegli Miki Maus, još ga traže u Diznilendu... Smile

Tako je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Nisu prepreke vec uslovi koje treba ispuniti. Znas se sta je uslov: ili ces uraditi to i to ili neces i nista od dogovora. Dok god ti taj neko drugi ne zavrce ruku da uslove prihvatis, ti nemas problem sa njim.

Zovite vi to kako hocete.To su opet prepreke.

Ala si bre ti tezak covek.  Smile Pa namerno i napisah kako jeste - uslov, sto je mnogo jasnije i rigoroznije od prepreke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat

al si ti bukvalista.  Smile

Nisam ja bukvalista nego pricas kojesta. Oni tamo imaju para i za skijanje i za priredbe i za izlete itd... znaci, sve to jer imaju para. A ovde se plate dobijaju (ako je dobijes) umanjene za 20%.

Drugar u Nemackoj dobije 8 evra na sat a ovde, za taj isti poso koji bi radio u Nemackoj, dobijes 10 evra na dan. Nije isto.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Kada se 2000-te glasalo za DOS, niko nije znao da će SVI srpski generali/pukovnici/desetari biti izručeni Hagu.

Taj koji tada nije shvatao ili znao da Srbija mora da saradjuje sa Haskim tribunalom, ili kao sto neko rece nije bio informisan ili nije bas puno pametan.

Ja ne znam sta tu ima da se prica Hag je rezultat Dejtona. Srbija je Milosevicevim potpisom obavezana na to i kraj.

A sta si ti ocekivao 2000-te kada si glasao za demokrate ? Nastavak izolacionisticke politike ?

Citat
Iz ovoga se izvodi jasan zaključak... Nikada mi nismo ni poradili na sebi, ni minut.

A to bi znacilio nasilno uterivanje vere ili cirilice ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

Iz ovoga se izvodi jasan zaključak... Nikada mi nismo ni poradili na sebi, ni minut. Nikada se oko svoje zemlje nismo potrudili, samo smo trčali za drugima (državama, ideologijama, liderima), kao pijavice, da nas neko pogura napred i odvede u bolji život Smile

hoce, naucice da je cene samo onda ka dbude beogradski pasaluk ili ono toliko srba da stane pod sljivu.

narodu je bilo bitnije da nema vize, nego da nema svoju licnost ... kao i sad uostalom...

a sto se tice mladica, vlast ce sve uraditi da on dotakne tlo i zatvor haga.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ala si bre ti tezak covek.  Smile

Mozda jesam,mozda nisam... Znam samo da mi je puna ona stvar godina i godina jahanja,satanizacije,pljuvanja i pisanja krvi za dzabe.

Citat
Kada se 2000-te glasalo za DOS, niko nije znao da će SVI srpski generali/pukovnici/desetari biti izručeni Hagu.

Taj koji tada nije shvatao ili znao da Srbija mora da saradjuje sa Haskim tribunalom, ili kao sto neko rece nije bio informisan ili nije bas puno pametan.

Ja ne znam sta tu ima da se prica Hag je rezultat Dejtona. Srbija je Milosevicevim potpisom obavezana na to i kraj.

A sta si ti ocekivao 2000-te kada si glasao za demokrate ? Nastavak izolacionisticke politike ?

Citat
Iz ovoga se izvodi jasan zaključak... Nikada mi nismo ni poradili na sebi, ni minut.

A to bi znacilio nasilno uterivanje vere ili cirilice ?

Jebo te Dejton vise,botino jedna,ili seres o Americkoj moci,ili o Dejtonu,ili o svojim ciganskim crna-macka-beli-macor forama.Bolje zatvori malo tu gubicu ako nemas sta pametno da kazes.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 15:14:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One

Ko nije znao to je njegov problem, isto kao i sa zakonom. Nisam znao da se ne sme na crveno? Tvoj problem, izvoli kaznu.

Nije narod cuo za rat? Nije zatim cuo za Dejtonski sporazum koji je Sloba potpisao u ime Srbije? Nije znao da je po tom sporazumu prihvacena i obaveza saradnje sa Hagom i izrucenja optuzenih? Nije znao da se medjunarodni ugovori postuju bez obzira na promenu vlasti, bilo personalne bilo stranaka koje vode drzavu? Da postoji kontinuitet i da svaka nova vlast mora da postuje medjunarodne obaveze koje je prethodna vlast prihvatila?

Auuuuu... pa mnogo toga mi nismo znali... prevarili nas dusmani.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 17:20:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.