Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 06:38:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506092 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Jedan komentar koji sam našao:

18 godina sam sanjala da se ovako dobro osećam kada budem čula da je uhapšen. On mi je ukrao sreću, njegovi su pobili više od pola moje porodice, oca, sestru, baku... One koji ovde umanjuju značaj ovog čina, iz svojih toplih postelja, pod okriljem mamine suknje mogu potpuno da razumem, oni tako mali nikada neće razumeti veličinu onoga šta smo mi preživeli tamo.... Gospodine patrioto, generale, nadam se da će sve ono što vas čeka, da vas boli bar upola onoliko koliko je mene bolelo ono što sam zbog vas i vama sličnih preživela
(Ivana, 26. maj 2011 16:46)
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 18:40:01 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Silajdžić: Mladićevo hapšenje je dobra vijest, ali se genocidna politika i dalje provodi u BiH
26. 05. 2011. • 17:17 A. K.

24SI - Bivši član Predsjedništva BiH, ratni ministar vanjskih poslova BiH Haris Silajdžić ocijenio je danas da je hapšenje ratnog komandanta Vojske RS-a Ratka Mladića dobra vijest za porodice žrtava genocida, etničkog čišćenja i svih drugih zločina.

Međutim, Silajdžić je u izjavi za BHT kazao da je loša vijest da se taj projekt još provodi u BiH i toleriše negiranje genocida, dozvoljavaju udari na državne institucije i Dayton, te da nije ispuinjen Aneks 7. Dejtonskog sporazuma o povratku izbjeglica.

Bivši član Predsjedništva BiH je zaključio da je ovo dobra vijest za sve one koji žele da žive dobro, jer je to nemoguće bez istine.

(fena)

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/politika/64437-Silajdzic-Mladicevo-hapsenje-dobra-vijest-ali-genocidna-politika-dalje-provodi-BiH.html#ixzz1NTemSboP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Највеће заслуге припадају новим европејцима који су створили атмосферу за хапшење, а то су Дачић и Тома Николић.

Томо смраду један издајнички !

Zato sada znam, ako sam ikada do sada imao sumnje da je Srpska radikalna stranka jedina za koju mogu da glasam, iako mi se gadi njihov kadar!
Toма је жртвовао Младића и ту нема приче, јер Тадићу је била потребна политичка подршка и према свим изјавама видимо да је свима то био циљ. Он то сам није могао да уради.
A Чеда се буни и покушава да наруши пакт Тадић-Николић ... сада он подсећа народ ко је био Тома, како је правио митинг подршке Караџићу, сигурну кућу у скупштини и лепио по улици натписе ''билевар РМ''.
За ове жуте издајнике знамо, а сада је време да и они најтврђи напредњаци схвате са каквом издајничком багром имају посла.

СРС није сјајна, али нема боље.

Ти човече имаш гадан проблем у глави. Ја разумем да постоје људи који су мање паметни па себи у животу нађу идола међу политичарима али ти си и њих превазишао колико дркаш на Шешеља. Јебо те и Тома Николић и Шешељ и Тадић и Чеда Јовановић. Иди бре у лазу лечи се, озрачен си више од свих Јапанаца заједно. Smiley
Друже Твајс, дуго смо на овом форуму, не знам зашто те је раздражио овај коментар, да ли зато што истина боли или је нешто друго у питању.
Ја сам можда подржавао идолопоклоништво 90-их када сам био превише млад, то ме одавно не занима.
Лепо сам написао да СРС није сјајна, што значи да не сноси одговорност само Тодоровић, већ и сам Шешељ.

Теби препоручујем да не излазиш на изборе, како би ми непријатељи запада добили више гласова, јер знам да би гласао за другу страну.
Дакле пробуди се човече, нема више странака, лидера, па чак и идеологије, постоји само избор или си за њих или гласаш против, а ми смо против и евентуално можда ДСС.
Сви остали су се слизали и чине нато блок.
Време је да се боримо за своју слободу и независност или да прихватимо нато-еу-пакт.

Време је да се поделимо на патриоте и издајнике !
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Citat
Bivši član Predsjedništva BiH,ratni ministar vanjskih poslova BiH Haris Silajdžić
Koga zabole sta ovaj ima da kaze
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 18:43:25 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
"grupa" mladica u centru grada peva rodoljubive pesme....

Колико сам ја прочитао забрањена су сва јавна окупљања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Теби препоручујем да не излазиш на изборе, како би ми непријатељи запада добили више гласова, јер знам да би гласао за другу страну.
Дакле пробуди се човече, нема више странака, лидера, па чак и идеологије, постоји само избор или си за њих или гласаш против, а ми смо против и евентуално можда ДСС.
Сви остали су се слизали и чине нато блок.
Време је да се боримо за своју слободу и независност или да прихватимо нато-еу-пакт.

Време је да се поделимо на патриоте и издајнике !

I idemo kasnije na paintball.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
Jedan komentar koji sam našao:

18 godina sam sanjala da se ovako dobro osećam kada budem čula da je uhapšen. On mi je ukrao sreću, njegovi su pobili više od pola moje porodice, oca, sestru, baku... One koji ovde umanjuju značaj ovog čina, iz svojih toplih postelja, pod okriljem mamine suknje mogu potpuno da razumem, oni tako mali nikada neće razumeti veličinu onoga šta smo mi preživeli tamo.... Gospodine patrioto, generale, nadam se da će sve ono što vas čeka, da vas boli bar upola onoliko koliko je mene bolelo ono što sam zbog vas i vama sličnih preživela
(Ivana, 26. maj 2011 16:46)

А да је питаш ко су биле усташе одговор би био: дедо, бабо, даиџа, амиџа...

Гамбино боли мене кита за твој коментар тачније на кога се односи, ја сам то прокоментарисао више онако људски, мислим да ти стварно треба помоћ и да си превише оптерећен политичарима.

П.С.По логици ствари требало би да си већ на улици, уместо тога ти и даље сереш по интернету. Поздрав
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 18:45:04 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Aj da se kladimo da ladno dobija sledeće izbore !

MOžda ako ti i samo on sam glasate za njega.
Nema više budala koje će preći preko svih njegovoh zlodela u miru-gori je nego 182275‚3289765‚2678764156‚Miloševića, Karadžića, Mladića, Hadžića, Pavkovića,....svih koje izruči Hagu.
BOTA je samo jedna STOKA

Da su ovi tvoji " golubovi" bili kao Tadić mi bi još uvjek živeli u državi koja se zove Jugoslavija , odavno bi bili u EU , nikad ne bi imali vize , imali bi mnogo više  para , letovanje , druženja , života , radosti ,... bilo bi manje bradatih smrdljivih spodoba , kriminalaca navodnih heroja i sličnih svinjarija !

Svi MORAMO smognuti snage , progutati gorke pilule ( ili govnarije) iz prošlosti , uzeti pouku i krenuti u kreiranju nove budućnosti koja se mora MNOGO razlikovati od prošlosti , zato je jer prošlosto bila beda , krv , i propast sveke vrste.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 18:54:11 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
SAD oduševljene hapšenjem Mladića
Izvor: Beta

Pariz, Njujork -- Bela kuća je pozdravila hapšenje Ratka Mladića, optuženog za ratne zločine u Bosni i Hercegovini. Madlen Olbrajt: pravda funkcioniše.

Zamenik savetnika za nacionalnu bezbednost Ben Rouds izjavio je novinarima da SAD očekuju da Mladić bude što pre prebačen u Hag.

On je dodao da hapšenje Mladića pokazuje da će svi takvi zločinci biti privedeni pravdi. Rouds je izjavu dao u francuskom gradu Dovilu, gde američki predsednik Barak Obama učestvuje na sastanku G8.

Agencije su prethodno prenele reakcije sa samita G8 da su SAD "oduševljene" hapšenjem Ratka Mladića i da očekuju njegovo prebacivanje u Haški tribunal.

U Njujorku je reagovao i generalni sekretar UN Ban Ki Mun. I on je pozdravio hapšenje Ratka Mladića i ocenio je ovo "istorijski dan" za međunarodnu pravdu.

Bivša američka državna sekretarka Madlen Olbrajt pozdravila je hapšenje Ratka Mladića, ističući da na taj način Srbija kao demokratija u razvoju doprinosi suočavanju sa sopstvenom prošlošću.

"Dobrodošao je znak to što su ga uhapsili srpski zvaničnici. Demokratija u razvoju pomaže u suočavanju sa sopstvenom prošlošću", kazala je Olbrajt.

"Mladić je pokušao da bude heroj i pobednik. Umesto toga, živeo je kao begunac, a sada se suočava sa višegodišnjom zatvorskom kaznom", dodala je ona, ističući da to pokazuje da "pravda funkcioniše", javio je Rojters.

Madlen Olbrajt je bila državna sekretarka SAD od 1997. do 2001. godine.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Stizu dolari  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 06:38:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.