Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:17:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506372 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N95
Citat
Одакле ти знаш да је он наредио убијање цивила???
Много гледаш ТВ.

Одакле знаш да он то није?
Није то до тв.

За мене је злочинац,злочинац без обзира ко је и шта.

ok, onda kad procitam tvoj post u kome stoji da sve balije trebaju biti uhapsene koje su klale srbe po sarajevu, onda cu prihvaiti da sve zlocince koji su krivi, trebaju osuditi na smrtnu kaznu,

Да,све Босанце (без обзира не религију),све Хрвате,све Србе,сви треба да заврше у затвору и да одговарају за сваки невини живот који су одузели!!!

Citat
Одакле ти знаш да је он наредио убијање цивила???
Много гледаш ТВ.

Одакле знаш да он то није?
Није то до тв.

За мене је злочинац,злочинац без обзира ко је и шта.

Зашто имаш мишљење да је он злочинац ако не због медија?

Ја знам да није.

Нијесам толико заостао,да кројим сопствену логику на основу медија.Постоји низ докза да је злочинац,али не желим да се упуштам у дубљу полемику око тога.

Мене једино сада интересује став Европе,јер је ово био један од услова да Србија постане њен дио.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Učinio je da me bude sramota kada se priča o Srebrenici.

Zasto?  Smile

Jbt, ti si tada bio u pelenama. Ja sam imao tada 12 godina. Pazi, ja jesam da se sudi svakom osumnjicenom bez obzira ciji je, ali da me je sramota ili da osecam odgovornost za nesto sa cim niti imam veze, niti je u moje ime, niti sam mogao da uticem na to, zabole me.

Nikada nisam razumeo ljude koji su govorili da smo odgovorni za tudje postupke. Ne znam sta kod tebe izaziva takav osecaj.

Možda si me shvatio bukvalnije nego što je trebalo, a možda i ja nisam bio jasan. Da se razumemo, ja ne verujem u kolektivnu odgovornost. Ja nisam odgovoran za Srebrenicu, Vukovar, Kosmet, bilo šta drugo. Ali jednostavno, nije prijatno kada nekome asocijacija na zemlju iz koje dolaziš bude genocid. To je taj osećaj.

Citat
Kako imas obraza sve ovo da pricas. Pa ti ne zasluzujes ni da te neko rodjeni brani. Kakvu li ti pravdu pominjes izdajico. O kakvoj ti pravdi pricas judo?

Ovakve ljude kao sto si ti ne treba cak ni zaliti... nego...... ma da ne pricam dalje.

Za početak, ne verujem da zaslužujem ni da me bilo ko napada. A da me šljam brani, još manje mi je potrebno.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Motorola 
Sta sam cuo da su mnogi Muslimani u Srebrenici pobijeni iz osvete,jer su cinili zlocine,klali,ubijali i onda se lepo vracali kucama skidali uniforme i nastavili normalan zivot sa porodicom,e onda su se Srbi svetili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Niko nije klao srbe po Sarajevu,Armija RBiH je imala u svojim redovim i srba i hrvata,fakat nemrzim nikoga i imam prijatelja svih nacionalnosti ali Srbija je bil agresor Mladic i KAradjic su monstrumi sto i dokazuju hapsenja.Sud u hagu nije pristran jednoj strani to je sigurno,ako si sta uradio za to ces odgovarati,to je tako vama se svidjelo ili ne.

Naravno, napala vas je Srbija, i ti Srbi tvoje komsije sto su se borili za Republiku Srpsku su fatamorgana.

A ostatak BIH sedeo mirno i mirisao cvece, Smrc Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple 15
AM... najnovije vesti... nije odleteo u Den Haag, vec popodne izlazi pred istraznog sudiju....

Teško ti je da sakriješ razočarenje. BAš mi te je žao.  Smile Smile Smile

Pridruži se NVO babam koje pljuju, slično tebi, Srbiju, njene vojnike, oficire , ljude koji su  ratovali jer je neko drugi zakuvao kašu.

Ah da zaboravih -pa ti si jevropejac i zato se sladiš Ratkom ali ima jošte neiskvarenih ljudi u Srbiji koji čekaju koju će šargarepu da Hag, Brisel i EU  sada daju našoj magaradi na vlasti i ne reduju se previše.
 Izgleda da će sledeći uslov iz EU biti- kao što reče učesnik diskusija na ovoj temi- Izručenje GAdafija i sinova, unučića-jer je Berluskoni rekao da se on skriva u zemlji koju je NATO  bombardovao i koju je GAdafi poštovao i voleo  Smile Smile Smile Smile Smile

stami4 lupa gluposti - take 666

Junace, sledeci put kad bude okupljanje, pozivam te na pice da mi sve to kazes u lice Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Od "Velušića" do Potočara
Sabrana zlodjela krvnika iz Kalinovika

Kada je u maju 1992. godine Ratko Mladić rekao da srpska vojska "gađa Velušiće", rat u BiH je dobio svoje prve, krvave obrise. Tri godine poslije, riječima ovog generala da je došlo vrijeme za "osvetu Turcima", rat se još krvavije završio.

Ratko Mladić se s pravom može smatrati jednim od najvećih zločinaca i krvnika 20. stoljeća. Tužitelj Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju, na osnovu svog ovlaštenja iz člana 18 Statuta međunarodnog suda podigao je optužnicu protiv Ratka Mladića koja ga tereti za genocid, saučesništvo u genocidu, zločine protiv čovječnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja.

Životni put Ratka Mladića počeo je 12. maja 1943. godine u selu Božinovci kod Kalinovika. Prve "vojne korake" napravio je s 15 godina, kada je počeo školovanje u Vojno-industrijskoj školi u Zemunu, a potom je završio Vojnu akademiju. S 22 godine počinje svoju oficirsku karijeru u Skoplju, gdje je bio najmlađi u jedinici kojom je komandovao - automatičarskom vodu. U proljeće 1991. godine, kada počinju oružani sukobi u Hrvatskoj, Mladić odlazi u Knin, gdje komanduje Devetim korpusom Jugoslovenske narodne armije (JNA). Uskoro je unaprijeđen u general-majora. Za komandanta i generala srpskih snaga u Bosni i Hercegovini imenovan je 9. maja 1992. godine, a tri dana poslije za komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske (VRS).

U intervjuu za beogradski list NIN u februaru 1994. godine Mladić govori kako je general postao "u ratu i muci", dok drugi za njega ističu da "nije tipičan jugoslovenski general", jer je uvijek bio u prvim borbenim redovima. "Kada sam primio dužnost u Drugoj vojnoj oblasti, odmah sam sebi postavio zadatak da prikupim ljude i formiram komandu i Glavni štab. (...) Meni je odmah bilo jasno da će se tu odigrati veliki istorijski događaj", kazao je Mladić tada za NIN.

Početak rata u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, označile su riječi Ratka Mladića, te snimci koji su obišli cijeli svijet. Nedugo nakon što je grad okupiran i suočen, pokazat će se, s najdužom opsadom u historiji (1.425 dana), uporedo s nestašicom hrane, vode, struje... počinje sistematično granatiranje i snajperisanje civila. "Velušiće tuci, Velušiće i Pofaliće tuci, tamo nema srpskoga življa mnogo", naredio je Mladić jednom od pukovnika VRS-a 28. maja 1992. godine, pogrešno izgovarajući ime sarajevskog naselja Velešići. "A tuci ono oko one Dobrovoljačke, oko one Humske gore, i Đure Đakovića gore. Ali, idi na artiljerijsko osmatranje, da ne mogu da spavaju, da razvučemo pamet njihovu", nabrajao je dalje poznate ulice u centru Sarajeva.

Te noći je zapaljen veliki dio zgrada u centru Sarajeva, a broj ranjenih koji su dovoženi u lokalne ambulante i bolnice prešao je stotinu u samo par sati. Oni koji su ostali živjeti pod opsadom Mladićevih snaga, sjećaju se mjeseci straha, masakara u redovima za vodu i hljeb, pretrčavanja preko mostova koje su pokrivali snajperisti, granatiranja bolnica u kojima nije bilo struje i vode, paljenja muzeja, biblioteka..."Možeš li da tučeš Baščaršiju? Po Baščaršiji plotun pali. Direktnim pogocima držite pod vatrom Predsjedništvo i Skupštinu. Tucite polako, u intervalima, dok ja ne naredim da se prekine", odjekuju još uvijek Mladićeve riječi u glavama preživjelih.

Podaci govore da je na području Sarajeva za vrijeme opsade od ratnih dejstava stradalo preko 13.000 stanovnika, od čega više od pola tokom 1992. godine. Još uvijek nije utvrđen broj indirektnih žrtava rata u Sarajevu, onih koji su stradali od gladi, od bolesti, onih koji nisu mogli nastaviti dalje te su izvršili samoubistvo. "Ja samo branim svoj narod", često je isticao general Mladić tokom rata.

Vojska kojom je komandovao Ratko Mladić bila je pod vrhovnom komandom Radovana Karadžića, tadašnjeg predsjednika Republike Srpske, koji je "imao ovlast da imenuje, unapređuje i razrješava dužnosti vojne oficire", smatra Haško tužilaštvo, koje ga je optužilo za genocid i mnogobrojne zločine u BiH. Obraćajući se Karadžiću, jedinoj osobi kojoj je bio podređen, Mladić je rekao kako VRS realizuje njegove riječi o osnivanju "radnih brigada".

"Ja želim da naša država Republika Srpska i srpski narod procvjeta i da se vaše reći date na zadnjoj skupštini ugrade i prenesu preko ovih medija do posljednjeg našeg čoveka. Da se svrstamo jedan uz drugog, da pobedimo ovo zlo vreme i pređemo preko bura i da ostvarimo naš san. Da budemo svi Srbi u jednoj državi", govorio je Mladić.

Iako je tvrdio da "samo brani svoj narod", Mladić je nerijetko naglašavao kako su ofanzive "glavni način njegovog ratovanja". "Dominantni oblik oružanog sukoba za mene je napad. Moj karakter je ofanzivan, a to je prihvatljivo za vrhovnu komandu Republike Srpske. Moj cilj je prost: zaštita srpske teritorije i naroda koji na njoj živi vekovima", poručio je general Mladić.

U julu 1995. godine, samo nekoliko mjeseci prije završetka rata u BiH, Mladić s vojskom odlazi u istočnu Bosnu, u grad koji su Ujedinjene nacije (UN) dvije godine prije toga proglasile zaštićenom zonom. Mladić dolazi u Srebrenicu. U grad ulazi okružen vojnicima, naoružan, i sa osmijehom čestita vojnicima koji ga dočekuju na ulicama pustog grada.

Uz njih su i kamere koje budno prate svaki generalov korak. Televizija Republike Srpske, a potom i Srbije, jedine su koje su imale snimke iz Srebrenice u tom trenutku. Izvijestile su o "oslobođenju" grada iz kojeg je na desetine hiljada ljudi bježalo. "Evo nas 11. jula 1995. godine u srpskoj Srebrenici. Uoči još jednog velikog praznika srpskoga, poklanjamo srpskome narodu ovaj grad i, napokon, došao je trenutak da se, posle bune protiv dahija, Turcima osvetimo na ovom prostoru", rekao je Mladić ulazeći u grad, a potom naredio svojim vojnicima – "pravac Potočari, Bratunac... nemojte se zaustavljati". U Potočarima su bili civili koji su čekali spas.

Ono što je uslijedilo, ostat će zabilježeno u optužnicama i presudama međunarodnih i domaćih sudova kao genocid, ubistvo više od 8.000 civila. Nekoliko hiljada žena i djece pobjeglo je iz Srebrenice u bazu UN-a u Potočarima, dok se grupa od preko 10.000 muškaraca uputila kroz šumu prema Tuzli. U noći između 11. i 12. jula 1995. godine, Mladić je održao tri sastanka u hotelu "Fontana" u Bratuncu, na kojima se odlučivalo o sudbini nesretnog srebreničkog stanovništva.

"Možete opstati ili nestati. Za vaš opstanak tražim da svi vaši muškarci koji su pod oružjem – makar i da su zločine pravili, a i jesu mnogi, protiv našeg naroda – predaju oružje VRS-u", rekao je Mladić predstavnicima srebreničkih izbjeglica koji su, zajedno s predstavnicima Holandskog bataljona, prisustvovali jednom od sastanaka. Dana 12. jula, Mladić je u pratnji televizijske ekipe došao u Potočare. Kamere ga snimaju kako djeci, koja su već odavno zaboravila i kako izgleda svjež hljeb, dijeli toblerone čokolade, a njihove roditelje uvjerava da se ne boje jer im “neće niko ništa uraditi”.

"Svi koji žele da ostanu, mogu da ostanu. Svi koji žele da napuste ovu teritoriju, također mogu. Pripremili smo za vas dovoljno i autobusa i kamiona...", rekao im je Mladić. Isto je ponovio i na livadi u mjestu Sandići, u hangaru u Bratuncu i na stadionu u Novoj Kasabi, gdje su, okruženi naoružanim vojnicima, okupljeni zarobljeni muškarci i dječaci.

"U tim danima vojnici su nasumice izdvajali zarobljene Bošnjake i po kratkom postupku ih pogubljavali", navodi se u optužnici Haškog tužilaštva protiv generala Mladića. Tog ljeta 1995. godine, krajem augusta, počinje žestoka intervencija međunarodne zajednice, u vidu zračnih napada NATO-a na srpske položaje oko Sarajeva, te potom i širom BiH. Bombardovanje, koje je imalo cilj da primora predstavnike srpskih vlasti da se odazovu mirovnom procesu, trajalo je više od 10 dana. "Ove bombe koje su pale na našu decu samo su demistifikovale Zapad i otvorile oči onim Srbima koji su do sada mislili zadnjicom, a ne glavom. A meni je od prvog dana bilo jasno ko je uzročnik, ko je pamet i ko rukovodi ratom. Rat ne može da prestane zbog toga što bogovi rata nisu ovde među nama, i zato što su u centrima moći na Zapadu. Zato će on trajati sve dotle dok njihova deca ne počnu dolaziti u sanducima", kazao je Mladić.

Rat u BiH okončan je potpisivanjem Dejtonskog mirovnog sporazuma 14. decembra 1995. godine. Nedugo nakon toga, Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju (MKSJ/ICTY) raspisuje za Mladićem potjernicu na temelju dviju optužnica koje su podignute još sredinom 1995. godine.

(BIRN/Sarajevo-x.com)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Stoka krenula da zarađuje  :

IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

Ali jednostavno, nije prijatno kada nekome asocijacija na zemlju iz koje dolaziš bude genocid. To je taj osećaj.

gde si bio ti to kad su ti rekli da je srbija genocidna?  A ti nisi znao da im odgovoris?  Smile

drugo, da tako misle, ne bi primili niti zaposlili ni jednog srbina u EU, SAD i sl.

a trece, rat je bio u bosni, ne u srbiji.  
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Srbijo, sram te bilo!!!
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava SBK
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung t959v
Citat
Slavim i slaviću jer me apsolutno ne zanima koje je nacionalnosti, već ono što je uradio. Mene nije branio. Učinio je da me bude sramota kada se priča o Srebrenici. Nije ni u tome stvar. Nije ni u EU. Jednostavno, ovo je nešto što se moralo uraditi, ne jer je EU to tražila, ne zbog SAD, već zato što je to pravedno, zato što oni koji su ubijali moraju da odgovaraju i jer moraju da plate za sve što su uradili. Možda sada ne izgleda tako, ali ovo je i tvoja pobeda.

Kako moze da te bude sramota za nesto sto jos nije osudjeno ??? To sto bruji ceo svet ne mora biti strogo tacno.Svet vec odavno jede nama govna,pa je retko sta tacno.
I meni ne smeta sudjenje .. ali da mu sude zemlje koje su zapocele rat u Jugoslaviji,vodile rat u Jugoslaviji,zavrsile rat u Jugoslaviji,Zaradjivale na ratu u Jugoslaviji..e to mi vec smeta.Ne da mi smeta nego sam besan
To ima smisla ali vidi ovo druze,ko bi mu sudio u bivsoj jugi,gdje god bi se sudilo ostali se nebi slozili tako da bez stranaca nemoze nista
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:17:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.