Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:16:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506276 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ma ovo je ljudi kraj drame...kakav crni protest...svaka cuda 3 dana dosta videcete. tragedija.
Ma naravno,da ga skinemo sa vrata,on da je imao malo mozga davno bi sam otišao tamo,idi bre,kukavičluk,jedna je Srbija i pojedinac ne može sebe da stavi ispred cele zemlje,sumanuto. Smile

To je ok sto ti kazes,samo ...ja sam ubedjena da nama nece biti nista bolje posle ovoga. Sta je sledeca ucena? Kome sada treba da se naguzimo i zasto?
Igre velikih igraca necemo znati niti dokuciti. Smile

Kako sta?  Smile Pa,sledeci je Hadzic,a posle njega Kuka.

I,taman,lepo,do 2050....2100...  Smile jednog dana...  Smile Srbija ce biti u EU.Zar to nije bajno?  Smile Smile

Sad,kako cemo Kuku da nadjemo i uhvatimo,to ne znam...  Smile    Smile

Btw,prestolonaslednik cestitao Tadicu na hapsenju.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 14:38:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Коначно и ти да напишеш нешто паемтно Smile

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 14:40:30 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Iskeno, ja da li je on počinio šta nemam pojma.
1) Nisam bio tamo
2) Kad je bio rat, jedva sam znao gde mi je piša

Ali, AHAHAHA. Čisto mi je drago da gledam iskreveljene face mnogih nacionalista.
Takođe, ko ga jebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Stoko žuta,biće slatko gledati vas kako se koprcate u pomijama koje ste sami napravili narednih meseci.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Tepachenko i ostali, molim vas da sve preterane izlive patriotizma ostavite za ulicu, tribinu, a ne da kontaminirate mesta gde se ostali ljudi okupljaju.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Otisao u Hag.
Sam se predao.

Smirite strasti. Smile

pa i da je to uradio srbi su ga trebali ubiti ... i zadrzati koliko toliko casti ... a ne ovako ... likuju ...

ustvari sto se ja nerviram evo meni povecanja plate.. austrijanci to tako rade da smire svoju savest....

Ne znam kako je to u Austriji, ali ubistvo je krivicno delo u Srbiji.

I pedeseti put cu reci... da je hteo da pomogne sebi i ostalima, otisao bi negde drugde...

E, sad... moze samo da se razglaba da li ima neki dil sa Hagom, sa ovom drzavom ili pitaj boga s kim, posto su se malopre javili ispred Tuzilastva i rekli da u slucaju pune provere i ulaganja zalbi taj proces traje i do 9 dana...

Tako da... ocigledno je pristao da bude isporucen, sto znaci da se predao i ima neki dil... pa ga je briga za zalbe i ostalo.. Smiley

pokusaj da mislis ne na nivou pojedinca vec na nivou grupacije ... dakle drzave ... i sta je bolje za buducnost drzave, a ne trenutno zadovoljavanje pojedinaca ...

Izivini za ove reci, ali da si mislila u kateogriji grupe a ne pojedinca ti bi bila u Srbiji a ne u Austriji. Kako volim kada neko poziva na kolektivizam ali mu dela ukazuju na individualizam.

mogu biti i na marsu i imati uticaja na srbiju vise nego ti koji zivis u njoj samoj i bolje joj pomagati nego ti.

japanci su svi skolovani u americi, a rade u korist svoje drzave. kao i kinezi, tako da ...

i nemoj molim te ovde da spominjes o porezu, ko ga i gde placa.

tadic i njegovi savetnici su trebali sami da odluce sta je bolje za buducnost srbije, narednih 50 godina a ne zbog nekih kompromitiujucih videa, slika i ostalog, da rade kako im se kaze.

Ti se neces vratiti za svoga radnoga veka u Srbiju, niti na bilo koji nacin pomazes Srbiju.
Porez ? Pa deo tog novca (mali) koji ti platis na ime poreza ide pravo u budzet NATO-a.

Resenje je prosto, vrati se u Srbiju i deluj ovde.Ali, ti to neces uraditi, samo zbog moguceg pada
zivotnog standarda. Ovde neces imati platu kao tamo, a verovatno ni poziciju.

NATO = NE. austrija nije clanica nato-a  Smile Smile Smile

drugo, jel bolje da unosim svez kapital u srbiju ili da izvozim kapital iz srbije?

trece, zivim gde mi je trenutno lepo, nemam ja tih problema.

cetvrto da se vratim tu, poziciju bi imala i vecu nego sto sad trenutno imam. platu sigurno ne.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Ešton: Izručenje "bez odlaganja"
Izvor: Beta

Brisel -- Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku Ketrin Ešton pozdravila je hapšenje Ratka Mladića i zatražila da on bude "bez odlaganja" prebačen u Haški tribunal.

Ketrin Ešton dolazi u posetu Beogradu, gde će tokom popodneva razgovarati sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

Istovremeno je i Evropska komisija pozdravila vest o hapšenju Mladića.

Evropski komesar za proširenje Štefan File pozdravio je hapšenje Ratka Mladića kao "istorijski potez Srbije koji pokazuje da je shvatila suštinski značaj regionalnog pomirenja".

Evropska komisija smatra da je ovo takodje pravi trenutak da se oda priznanje za napore koje je učinio i glavni tužilac Haškog suda
Serž Bramerc, dodala je predstavnica za štampu Štefana Filea.
NATO navodi da je u toku proces izručenja Ratka Mladića Hagu

Generalni sekretar NATO Anders Fog Rasmusen rekao je da "snažno pozdravlja" hapšenje Ratka Mladića i ocenio da će to omogućiti da pravda bude zadovoljena.

"Snažno pozdravljam vest da je Ratko Mladić uhapšen i da je u toku njegovo izručenje Hagu", navodi se u saopštenju Rasmusena na
internet strani NATO-a.

"Skoro 16 godina od podizanja optužnice protiv njega za genocid i druge ratne zločine, njegovo hapšenje konačno nudi šansu da pravda
bude zadovoljena", rekao je Rasmusen.

On je rekao da je Mladić kao vojni komandant bosanskih Srba "igrao ključnu ulogu u nekim od najmračnijih epizoda u istoriji Balkana i
Evrope, uključujući opsadu Sarajeva i masakr hiljada bosanskih muškaraca i dečaka u Srebrenici 1995"

"NATO je garant bezbednosti na Balkanu u većem delu prethodne dve decenije i danas smo videli važan korak ka Evrop u celini, slobodi i
miru. Ostajemo snažno privrženi pomaganju celu regiona na putu evroatlantskih integracija", navodi se u saopštenju.
Velika Britanija: čestitke srpskim vlastima na hapšenju

Britanski ministar spoljnih poslova Vilijam Hejg izjavio je povodom hapšenja Ratka Mladića da hapšenje Mladića predstavlja istorijski momenat za region koji je bio pogođen ratom.

"Ratko Mladić optužen je za užasne zločine koje je počinio u Bosni i Hercegovini, i sada je napokon priveden i suočiće se sa optužbama. Naše misli su danas sa svim porodicama onih koji su izgubili svoj život tokom opsade Sarajeva i tokom genocida u Srebrenici“, rekao je Vilijem Hejg.

„Čestitamo vlastima u Srbiji na ovom hapšenju. Ono je jasan pokazatelj posvećenosti i želje za saradnjom sa Internacionalnim tribunalom za pravdu. Očekujemo brz dolazak Ratka Mladića u Hag kako bi optužbe protiv njega što pre bile javno čute u sudnici", izjavljuje šef diplomatije Velike Britanije.

On dodaje da današnji dan predstavlja početak novog poglavlja za sve zemlje Zapadnog Balkana.
Holandija pozdravlja hapšenje

Poslanik vladajuće holandske Hrišćansko-demokratske partije Han Ten Bruke ocenio je da je hapšenje generala Ratka Mladića "odlična vest za Evropu" i rodbinu žrtava u Srebrenici.

"Ako je vest o Mladićevom hapšenju tačna i potvrdjena, to je odlična vest za Evropu a, pre svega, za rodjake žrtava u Srebrenici
i svim mestima na kojima je genocid počinjen. To je vest da će pravda sada biti zadovoljena", izjavio je Ten Bruke za Betu.

Član uticajnog odbora za evropske poslove parlamenta u Hagu naglasio je da je "za mnoge holandske vojnike, koji su služili u holandskom
bataljonu u Srebrenici, to dobra vest, budući da su i oni čekali na zadovoljenje pravde".

"Za Srbiju, hapšenje Mladića znači da bi trebalo da dalje reformiše svoje pravosudje i, kao što je glavni tužilac Serž Bramerc naznačio, da uhapsi poslednjeg optuženog begunca, Gorana Hadžića", izjavio je Ten Bruke.

Holandija je hapšenje Mladića postavljala kao uslov za dalje korake u integraciji Srbije u Evropsku uniju.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Iskeno, ja da li je on počinio šta nemam pojma.
1) Nisam bio tamo
2) Kad je bio rat, jedva sam znao gde mi je piša

Ali, AHAHAHA. Čisto mi je drago da gledam iskreveljene face mnogih nacionalista.
Takođe, ko ga jebe.

Haha, zivopisan post.

Tacno je to da istinu  ne mozemo znati.  I sve se svodi na povjerenje u sopstvenu naciju, ali i ravnotezu od domacih i stranih manipulacija.

Ali ne postoji ni jedna pouzdana stvar koja moze garantovati istinu.
 Tako da se radi samo o svrstavanju u tabore, a daleko o pravu i istini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.60
mob
Tel.Me Your.Number
I,taman,lepo,do 2050....2100...  Smile jednog dana...  Smile Srbija ce biti u EU.Zar to nije bajno?  Smile Smile
EU će se raspasti posle trećeg svetskog rata a Srbija će povratiti svoje srpske teritorije.

Pazi šta sam rek'o!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 2610
Vidite li razliku javljanja vlade hrvatske posle gotovine i vlade Srbije posle Mladica? Smile Cudno cudno...
ž

Naši su GOVNA a  genocidni  brane li brane Gotovinu.
Lepo kaže seljak Milutin -ovo iz mog potpisa  !
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:16:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.