Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:55:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505809 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 6s
Fala bogu kad su ga uhapsili vec jednom, sad nek trune u Hagu   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Koja je ovo kampanja, pomislicu da je orkestrirano i po zadatku zutih. Ispadose sad odjednom svi zuti najvece patriote u Srbiji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Ma ovo je ljudi kraj drame...kakav crni protest...svaka cuda 3 dana dosta videcete. tragedija.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Odoh napolje da ne razbijem TV
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple 15

Jel na Trg?

Eto.. ja ti zelim puno srece u borbi za tvoje ciljeve. Bez zajebancije i zle namere. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Mladić je već na putu za Hag!

Ratko Mladić je po hitnom postupku smešten u avion i on je na putu za Hag u pratnji službenika BIA, javio je RTS.

Foto: Beta/AP (arhiva)

Ratko Mladić, alijas Milorad Komadić već je na putu za Hag, javio je RTS pozivajući se na nepotvrđene informacije.

Mladiće je jutros uhapšen u selu Lazarevo kod Zrenjanina, a prema svedočenju meštana sela, pripadnici BIA u i ranije dolazili u ovo selo i vršili pretrese.

Za MONDO u BIA je potvrđeno da su najtraženijeg haškog optuženika uhapsili pripadnici ove službe, a to je na vanrednoj konferenciji za štampu potvrdio i predsednik Srbije.

Hapšenje je navodno usledilo nakon dojave da Komadić raspolaže nekim identifikacijskim oznakama Ratka Mladića kojem je i fizički vrlo sličan.

U hapšenje starijeg muškarca koji se predstavlja kao Milorad Komadić bilo je uključeno i specijalno Tužilaštvo za ratne zločine Republike Srbije.

Nakon hapšenja Komadiću je uzet uzorak DNK koji je predan na analizu te će se ubrzo saznati je li zaista reč o najtraženijem ratnom zločincu iz Srbije.

Haška optužnica

Prva optužnica protiv Ratka Mladića i Radovana Karadžića potvrđena je 25. jula 1995. i teretila ga je za genocid i druge zločine počinjene nad civilima širom teritorije Bosne i Hercegovine.

Druga optužnica je potvrđena 16. novembra 1995. i odnosila se na događaje u Srebrenici iz jula 1995. godine.
 Izmenjena optužnica (IT-95-5/18-I) protiv Ratka Mladića potvrđena je 11. oktobra 2002.

U izmenjenoj optužnici su objedinjene prva i druga optužnica i smanjen je ukupan broj optužbi, tako da su ostale samo one najteže, koje su uključivale šest tački za kršenja zakona i običaja ratovanja, sedam tačaka za zločine protiv čovečnosti i dve tačke za genocid.

Od kraja 1996. general Ratko Mladić je u bekstvu. Za proteklih dvanaest godina, bilo je više pokušaja hapšenja, ali svi su završeni bezuspešno. Viđan je navodno na Romaniji, u Han Pijesku, Beogradu ...

Kao moguća skrovišta pominjale su se razne kasarne i vojni objekti.

U međuvremenu, mnoge lokacije su identifikovane kao potencijalna skrovišta, a zvanično trag generala Mladića se gubi krajem 2005.

Gotovo svi svetski i domaći mediji su 21. februara 2006. objavili vest da je Ratko Mladić lociran i uhapšen, pa čak i prebačen u Hag.

Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima saopštila je da ta informacija nije tačna.

Tokom 2006. godine, organizovanom policijskom racijom razbijena je dugogodišnja Mladićeva mreža jataka, a jedan broj ljudi završio u zatvoru. Njima je septembra 2006. pred Drugim opštinskim sudom u Beogradu počelo suđenje za krivično delo pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Pa videćeš... prosto Evropa neće dozvoliti bilo šta drugo. Izaći će im maksimalno u susret, kako bi im omogućili novi mandat. Daće im i kandidaturu i pare i ubrzaće pregovore i što će biti dovoljno da se narod ubedi.

Upravo to i ja pricam. Neki dil su napravili sigurno(kandidatura+investicije) sto ce biti dovoljno da uberu dosta politickih poena...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Otisao u Hag.
Sam se predao.

Smirite strasti. Smile

pa i da je to uradio srbi su ga trebali ubiti ... i zadrzati koliko toliko casti ... a ne ovako ... likuju ...

ustvari sto se ja nerviram evo meni povecanja plate.. austrijanci to tako rade da smire svoju savest....

Ne znam kako je to u Austriji, ali ubistvo je krivicno delo u Srbiji.

I pedeseti put cu reci... da je hteo da pomogne sebi i ostalima, otisao bi negde drugde...

E, sad... moze samo da se razglaba da li ima neki dil sa Hagom, sa ovom drzavom ili pitaj boga s kim, posto su se malopre javili ispred Tuzilastva i rekli da u slucaju pune provere i ulaganja zalbi taj proces traje i do 9 dana...

Tako da... ocigledno je pristao da bude isporucen, sto znaci da se predao i ima neki dil... pa ga je briga za zalbe i ostalo.. Smiley

pokusaj da mislis ne na nivou pojedinca vec na nivou grupacije ... dakle drzave ... i sta je bolje za buducnost drzave, a ne trenutno zadovoljavanje pojedinaca ...

Izivini za ove reci, ali da si mislila u kateogriji grupe a ne pojedinca ti bi bila u Srbiji a ne u Austriji. Kako volim kada neko poziva na kolektivizam ali mu dela ukazuju na individualizam.

mogu biti i na marsu i imati uticaja na srbiju vise nego ti koji zivis u njoj samoj i bolje joj pomagati nego ti.

japanci su svi skolovani u americi, a rade u korist svoje drzave. kao i kinezi, tako da ...

i nemoj molim te ovde da spominjes o porezu, ko ga i gde placa.

tadic i njegovi savetnici su trebali sami da odluce sta je bolje za buducnost srbije, narednih 50 godina a ne zbog nekih kompromitiujucih videa, slika i ostalog, da rade kako im se kaze.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 4

Jel na Trg?

Eto.. ja ti zelim puno srece u borbi za tvoje ciljeve. Bez zajebancije i zle namere. Smiley

Много се ти овдје шпрдаш са људима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung SGH-E590
Fala bogu kad su ga uhapsili vec jednom, sad nek trune u Hagu   Smile
Trunuce i ova zuta bagra u zatvoru, ako se ovaj narod konacno opameti, a neki izgleda nece docekati zatvor, vec ce trunuti pod zemljom za koju godinu...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:55:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.