Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:45:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 375 376 378 379 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 504236 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Систем иди у РС где је како кажеш све нормализовано и објасни им како Младић више није вест. Пиши после утиске, ако будеш могао. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa zato je srbija bolja zemlja od srpske
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Pa zato je srbija bolja zemlja od srpske

Neki to zovu Republika Sumska.

Sa dobrim razlogom.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Naravno da zovu kompleksi su ogromni RS nikad nije prežaljena.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ah, da siroti civili u Sarajevu...evo suze mi odmah kreću ne mogu da pišem.

A sta se ono desilo 99-te... negde marta ?

Dobra replika

Marta 99 se desila nelegalna, zločinačka agresija zapadnog vojnog saveza, mimo mandata UN, mimo medjunarodnog prava, na suverenu, medjunarodno priznatu zemlju, članicu UN, koja je sprovodila legalnu antiterorističku operaciju na svojoj teritoriji.

Ono što me živo zanima od obojice bih voleo da čujem, pošto se evo i Dabiša oduševio, kakvu ste analogiju izvukli izmedju Sarajeva i bombardovanja '99, jer vam je valjda jasno da sam u odgovoru Dabiši bio ironičan, jer sam 10 puta imao sa njim raspravu o tome i objašnjavao mu tu lažnu priču o opsadi, da je to ustvari bila linija razdvajanja koja je taktički vezivala ogromne vojne snage, brojevima vojnika na obe strane, zločinima u Sarajevu, isceniranim slučajevima napada, dotoku vode u grad, aerodromu koji nije blokiran, prolasku humanitarnih konvoja, mnogi konvoji su nosili oružje, momentima kad je grad bio spreman za uzimanje kada nas je medjunarodna zajednica vraćala na početne položaje primirjima, zaključno sa velikom ofanzivom tih "roštiljanih civila" '95 kad smo imali velike gubitke, ali smo ipak zadržali početne položaje.

Zbog svega toga nisam hteo uopšte da se upuštam u raspravu o tome, jer on zna moj stav, a ne zato što sam ja se složio da je neko roštiljao civile, što je onako jedna ignorantska glupost.
ubijeno 1500 dece u sarajevu. ranjeno 15.000.
" Unicef takođe navodi da je od 65.000—80.000 ukupnog broja dece u Sarajevu 40 % je bilo izloženo direktnoj snajperskoj vatri, 51 % videlo da je neko ubijen, 39 % videlo ubistvo jednog ili više članova porodice, a 89 % živelo u podzemnim skloništima."

elem. poredjenje izmedju dva bombardovanja je zanimljivo jer pretpostavljam da prema srpskoj deci mozes da osetis sazaljenje.

Patrijarh Irinej: Presuda Mladiću je delo đavola

Beograd -- Patrijarh Irinej kaže da je presuda Haškog tribunala Ratku Mladiću "delo đavola" i da nije prvi put da ispada da su samo Srbi krivi za sve dok su ostali nevini.

"Još jedan Srbin osuđen je u Hagu. Mi smo znali da će Ratko Mladić biti osuđen i da će sve biti tako i mi, nažalost, tu ništa ne možemo da učinimo", rekao je Irinej za "Alo".

Kako je patrijarh istakao, sve to se dešava jer "silni svetski moćnici rade đavolska dela, a mi trpimo posledice".

"Nije od juče da ispada da su samo Srbi krivi za sve, a da su ostali nevini", zaključio je poglavar Srpske pravoslavne crkve.

Haški tribunal prvostepeno je osudio Ratka Mladića na doživotnu zatvorsku kaznu zbog genocida u Srebrenici i zločina protiv čovečnosti nad Muslimanima i Hrvatima tokom rata u Bosni i Hercegovini.

Izvor: B92

Bravo za patrijarha!  Smile

dakle vreme da osnujemo pravoslavnu inkviziciju. djavo ne spava, ocigledno, i udara nas gde smo najslabiji. na ratne zlocince
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
ubijeno 1500 dece u sarajevu. ranjeno 15.000.
" Unicef takođe navodi da je od 65.000—80.000 ukupnog broja dece u Sarajevu 40 % je bilo izloženo direktnoj snajperskoj vatri, 51 % videlo da je neko ubijen, 39 % videlo ubistvo jednog ili više članova porodice, a 89 % živelo u podzemnim skloništima."
...

Ne mogu oni da osete sazaljenje. To su samo brojevi.

Brojevi kojima se meri broj "nasih" i "njihovih".

Broj kojim lokalni politikant ispira usta.

U stvari to su "ustase", "ameri" i "balije"

Muskarci u crnim suknjama su sazaljenje prema "nizim vrstama" odavno indoktrinacijom isprali iz njih.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2017, 17:22:07 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Cek a nema cetnika? Pa kako  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Cek a nema cetnika? Pa kako  Smile

Hajde lepo procitaj post.  Pogledaj u kojoj se drzavi nalazis i pogledaj svoje ranije postove.

posebno ovaj deo:

... sazaljenje prema "nizim vrstama" ...
« Poslednja izmena: 24. Nov 2017, 17:26:36 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
...
Priznali smo zlocine ne i genocid.
...

Jest, ali malo juce - oba da se priznaju i da se uci u skolama o tome.

...

Spisak je podugacak. S tim sto je osudjenih Srba povecani spisak spisak osudjenih Hrvata i Bosnjaka ravan nuli u odnosu na njihove zlocine.
...

Dobri i losi koljaci zajedno ? To ?

...
Zlocini cetnika opravdavaju zlocine nacista nad nevinom kragujevackom decom?
...

Ja te pitam kao je moguce da se slavi i rehabilituje Draza i Nedic koji je i posle tog zlocina i masovnog ubijanja
dece saradjivao sa nemackim zlocincima ? A verovatno se rukovao, vecerao i lokao sa njima ?

...
Ta dva bolesna uma se podrzali Englezi i Amerikanci
...

Pa ne bas... ta dva izdajnika jesu obmanuli Engleze i Amerikance, ali su ovi jako brzo shvatili kome
treba da pomazu i ko je ko.

I sta je djubre i kolaboracionisa.

...
Svi koji su se dogovarali treba da i odgovoaraju. Zajedno sa svima ostalima ispod njih koji su znali i izvrsiocima...
...

Patrijarh Irinej: Presuda Mladiću je delo đavola

Beograd -- Patrijarh Irinej kaže da je presuda Haškog tribunala Ratku Mladiću "delo đavola" i da nije prvi put da ispada da su samo Srbi krivi za sve dok su ostali nevini.

"Još jedan Srbin osuđen je u Hagu. Mi smo znali da će Ratko Mladić biti osuđen i da će sve biti tako i mi, nažalost, tu ništa ne možemo da učinimo", rekao je Irinej za "Alo".

Kako je patrijarh istakao, sve to se dešava jer "silni svetski moćnici rade đavolska dela, a mi trpimo posledice".

"Nije od juče da ispada da su samo Srbi krivi za sve, a da su ostali nevini", zaključio je poglavar Srpske pravoslavne crkve.

Haški tribunal prvostepeno je osudio Ratka Mladića na doživotnu zatvorsku kaznu zbog genocida u Srebrenici i zločina protiv čovečnosti nad Muslimanima i Hrvatima tokom rata u Bosni i Hercegovini.

Izvor: B92

Bravo za patrijarha!  Smile

Saruman, saradnik mordor zemlje. Jedino sto mordorom ne vlada neki zeznuti zloca,
vec kremaljski kepec.

Evo jos jedne budaletine:

"Pukao mi je film, pa sam raširio srpsku zastavu" VIDEO

Hag -- Aleksandar Simić, Holanđanin poreklom iz Srbije, čekajući presudu generalu Ratku Mladiću ispred Haškog tribunala raširio je srpsku zastavu.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=11&dd=24&nav_category=78&nav_id=1328840

On živi u Roterdamu, gde studira marketing i komunikacije

Smile Smile

ћупана

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
pa recimo...on samo cesce nego inace izvlaci slamku u zadnje vreme...

sistem... Smile

« Poslednja izmena: 24. Nov 2017, 17:36:29 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 375 376 378 379 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:45:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.