Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:35:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 369 370 372 373 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 504598 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Pa nisam ja ni reko da jesu Smiley
Ali nisam ni mentalno ogranicen..da su se Haradinaj, taci, HR generali, Naser i slicni IZVUKLI  Smile

Iz ove tvrdnje imas dva puta.

Prvi, da je sud neozbiljan i sarlatanski. Mislim zamisli sud iz kog izlaze ljudi krvavi do lakata. I to za progone, etnicka ciscenja. Neki od njih su licno ubijali a kamoli komandna odgovornost.
I drugi, da je sud politicki..pa je moralo nekako da se opravda neko delovanje.

Meni deluje kao da ovo drugo istina, a tebi ovo prvo  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
Prvi, da je sud neozbiljan i sarlatanski. Mislim zamisli sud iz kog izlaze ljudi krvavi do lakata.
...

Nije retkost ima ih i ovde, mislim na takav sud.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2017, 00:59:09 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Bio je general, pocinio zlocine, popio dozivotnu (nesto malo imajuci u vidu njegove godine).

Steta sto mu drugari Oric i Gotovina nije tamo. Lepo bi se druzili, kao braca.

Ух ух а ти се потресла јадна женица у црном што они нису попили што су заслужили... Шатро, ево видите нисам ја србофоб, ја сам за то да се са свих страна осуде... Чисто сумњам бедо једна смрдљива да си грактао када су били ослабађани, ти овековечени злочинци против српског народа, и најобичније преваре које у војном смислу не смеју у исти кош са генералом Младићем, поготово Орић који је био једна најобичнија битанга. Ни ти, ни нико од нас не зна шта се тачно тамо дешавало, зато се напушите курца сви ви који кажете да је Младић злочинац и геноцидаш, а информисани сте са Б92 и сличних гована. Такође јебо вам пас матер свима вама којима су вам прече или једнаке туђе жртве од српских, српске жртве су најбитније нама Србима. Када се реши питање наших жртава, можемо прећи на туђе, а не цео живот ми неком да се извињавамо, клечимо, додворавамо... И чисто да знате, сви ви смрадови са антисрпским ставовима, нас је више и зато се не играјте. Smile

Што се тиче Младића, за мене је он лично херој, а знаш ли зашто клошару? Због тебе и сличних. Чисто из ината. Smile И због једне велике неправде која се чини према њему и прему целокупном српском народу. Оно што им је рекао је дебела истина колико год се теби то не свиђало.

Смрт србофобима!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Bio je general, pocinio zlocine, popio dozivotnu (nesto malo imajuci u vidu njegove godine).

Steta sto mu drugari Oric i Gotovina nije tamo. Lepo bi se druzili, kao braca.

Ух ух а ти се потресла јадна женица у црном што они нису попили што су заслужили... Шатро, ево видите нисам ја србофоб, ја сам за то да се са свих страна осуде... Чисто сумњам бедо једна смрдљива да си грактао када су били ослабађани, ти овековечени злочинци против српског народа, и најобичније преваре које у војном смислу не смеју у исти кош са генералом Младићем, поготово Орић који је био једна најобичнија битанга. Ни ти, ни нико од нас не зна шта се тачно тамо дешавало, зато се напушите курца сви ви који кажете да је Младић злочинац и геноцидаш, а информисани сте са Б92 и сличних гована. Такође јебо вам пас матер свима вама којима су вам прече или једнаке туђе жртве од српских, српске жртве су најбитније нама Србима. Када се реши питање наших жртава, можемо прећи на туђе, а не цео живот ми неком да се извињавамо, клечимо, додворавамо... И чисто да знате, сви ви смрадови са антисрпским ставовима, нас је више и зато се не играјте. Smile

Што се тиче Младића, за мене је он лично херој, а знаш ли зашто клошару? Због тебе и сличних. Чисто из ината. Smile И због једне велике неправде која се чини према њему и прему целокупном српском народу. Оно што им је рекао је дебела истина колико год се теби то не свиђало.

Смрт србофобима!

Pa on sam pricao.

To ga je mozda i dovelo na sud.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Zlocinac osudjen.

Tako ce biti i zapamcen kao jedan od zlocinaca i masovnih ubica nastalih daleko posle drugog svetskog rata.

то можда код тебе,за велику већину он је српски херој Smile
а с обзиром да ти сигурно нећеш писати књиге историје илити правити програм у просвети,јбг Smile

a otkud ti ideja da ce u udzbenicima da pise da je heroj?

i licno, voleo bih da vidim ispitivanje javnog mnjenja o tome sta se u srbiji misli o mladicu. ne bih smeo da predvidjam rezultate

сигурно неће писати да је злочинац,а он ће у народу бити и остати херој Smile
што се тиче јавног мњења слободно потражи,сви као један
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
А што се расправљате са овим балијетинама који се издају да су Срби? Република српска је створена, постоји и постојаће, за то је заслужан Ратко Младић и Радован Караджић, а душмани могу да цркну од муке.
Какве везе има да ли те непријатељ осуди, па то те потврђује као хероја. Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ah, da siroti civili u Sarajevu...evo suze mi odmah kreću ne mogu da pišem.

A sta se ono desilo 99-te... negde marta ?

Dobra replika

Marta 99 se desila nelegalna, zločinačka agresija zapadnog vojnog saveza, mimo mandata UN, mimo medjunarodnog prava, na suverenu, medjunarodno priznatu zemlju, članicu UN, koja je sprovodila legalnu antiterorističku operaciju na svojoj teritoriji.

Ono što me živo zanima od obojice bih voleo da čujem, pošto se evo i Dabiša oduševio, kakvu ste analogiju izvukli izmedju Sarajeva i bombardovanja '99, jer vam je valjda jasno da sam u odgovoru Dabiši bio ironičan, jer sam 10 puta imao sa njim raspravu o tome i objašnjavao mu tu lažnu priču o opsadi, da je to ustvari bila linija razdvajanja koja je taktički vezivala ogromne vojne snage, brojevima vojnika na obe strane, zločinima u Sarajevu, isceniranim slučajevima napada, dotoku vode u grad, aerodromu koji nije blokiran, prolasku humanitarnih konvoja, mnogi konvoji su nosili oružje, momentima kad je grad bio spreman za uzimanje kada nas je medjunarodna zajednica vraćala na početne položaje primirjima, zaključno sa velikom ofanzivom tih "roštiljanih civila" '95 kad smo imali velike gubitke, ali smo ipak zadržali početne položaje.

Zbog svega toga nisam hteo uopšte da se upuštam u raspravu o tome, jer on zna moj stav, a ne zato što sam ja se složio da je neko roštiljao civile, što je onako jedna ignorantska glupost.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49771
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24

Шта га је довело на суд? Да ли то што је ратовао и борио се за српски народ и Републику Српску? Дјеловање војске РС и Ратка Младића довело је до спасавања огромног броја Срба. За људе које је спасао  усташког/ балијског ножа Ратко је херој. Зашто не би био? Да се не лажемо. Убијао је муслимане. Али неко је у том рату (само у БиХ) убио 30000 Срба. Готово свака српска породица је изгубила неког члана.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2017, 09:34:56 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Neko pokusava da objasni zenama u crno tipa System da su postojale i Srpske zrtve... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Ah, da siroti civili u Sarajevu...evo suze mi odmah kreću ne mogu da pišem.

A sta se ono desilo 99-te... negde marta ?

Dobra replika

Marta 99 se desila nelegalna, zločinačka agresija zapadnog vojnog saveza, mimo mandata UN, mimo medjunarodnog prava, na suverenu, medjunarodno priznatu zemlju, članicu UN, koja je sprovodila legalnu antiterorističku operaciju na svojoj teritoriji.

Ono što me živo zanima od obojice bih voleo da čujem, pošto se evo i Dabiša oduševio, kakvu ste analogiju izvukli izmedju Sarajeva i bombardovanja '99, jer vam je valjda jasno da sam u odgovoru Dabiši bio ironičan, jer sam 10 puta imao sa njim raspravu o tome i objašnjavao mu tu lažnu priču o opsadi, da je to ustvari bila linija razdvajanja koja je taktički vezivala ogromne vojne snage, brojevima vojnika na obe strane, zločinima u Sarajevu, isceniranim slučajevima napada, dotoku vode u grad, aerodromu koji nije blokiran, prolasku humanitarnih konvoja, mnogi konvoji su nosili oružje, momentima kad je grad bio spreman za uzimanje kada nas je medjunarodna zajednica vraćala na početne položaje primirjima, zaključno sa velikom ofanzivom tih "roštiljanih civila" '95 kad smo imali velike gubitke, ali smo ipak zadržali početne položaje.

Zbog svega toga nisam hteo uopšte da se upuštam u raspravu o tome, jer on zna moj stav, a ne zato što sam ja se složio da je neko roštiljao civile, što je onako jedna ignorantska glupost.

Nesto si ti promasio. Nelegalna, zločinačka agresija se desila u bosni. Opsada Sarajeva, nije to izmisljeno, to se desilo.

Sa druge strane, posle te zlocinacke agresije 99te nisi imao vise ratova na prostoru bivse jugoslavije.
Ni jedan rat.

Cudno je to.

Шта га је довело на суд? Да ли то што је ратовао и борио се за српски народ и Републику Српску? Дјеловање војске РС и Ратка Младића довело је до спасавања огромног броја Срба. За људе које је спасао  усташког/ балијског ножа Ратко је херој. Зашто не би био? Да се не лажемо. Убијао је муслимане. Али неко је у том рату (само у БиХ) убио 30000 Срба. Готово свака српска породица је изгубила неког члана.

Demografska služba Tužilaštva u Hagu došla je nakon 12 godina prikupljanja podataka da su u BiH od 1992. do 1995. godine život izgubile 104.732 osobe

Nedostaje ti nekih 70 000.

Nego da nisu neke zrtve vrednije od drugih ? Visa kasta mozda ?

Dete koje je zaklano je manje vredno zato sto je hrvat ili musliman ili srbin ?
Mada jadno i nije tacno znalo sta je to, nije stiglo da nauci od nekoga ekstremiste koliko
je ta glupost "bitna"u zovotu.

A tek vera da ne pricam....

Nista bez mudroseraja iz bronzanoga doba ili proroka pedofila.

« Poslednja izmena: 24. Nov 2017, 10:27:02 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 369 370 372 373 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:35:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.