Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:25:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 510621 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Što se tiče Mladićevog citata, sad ga braniš ili ?! Ne razumem. Ili nisi dobro razumeo ovu izjavu. Inače radi se o sjajnom govoru generala Mladića na skupštini RS 1992 gde je pokazao da je osim što je sjajan general i veliki čovek.

Da dodatno razjasnimo ukoliko eventaulano neki polupismeni zombi pročita ovaj citat, a ne zna kontekst, radi se o zasedanju skupštine RS na kojoj se raspravljalo o Kutiljerovom planu pre početka rata koji je trebao da podeli RS na enklave, a Srbi u svom planu tražili koridore koje bi ih spojili, u tom kontekstu general govori o tome da je nemoguće razdvojiti stanovništvo, radi se o izjavi datoj praktično pre bilo kakvog sukoba.

Nisu ti poznata masovna ubistva u madjarskoj pobuni kao ni u turskoj invaziji Kipra? Zanimljivo. Pošto si napisao tu neoliberalnu mantru za nepismene o "najvećem masovnom ubistvu nakon DSR" čisto sam te podsetio.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
Rekoh ti da se manes nebuloza i crnorupasa ali jok....

Postoji jedna masovna grobnica u RS o kojoj se malo govori a pomor Srba su ucinili Hrvatri, ne muslimani.

Tako da....batali mlacenje prazne slame sa slaboumnim, ubogim i nesrecnim, moj ti je savet a ti kako hoces.

P.S. trola nikada neces nahraniti, upamti to  Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2017, 23:51:31 od Arijada (drugi profil) »
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
srpskih grobnica na podrucju bih ima oko 1400 ..
grobnica u kojima su pronadjena tijela od nekoliko srba ...pa do nekoliko stotina...
tacno je da je na podrucju u kojem je djelovala hrvatska vojska pronadjena grobnica sa oko 280 srpskih zrtava i to je najveca masovna grobnica po pitanju srpskih zrtava...

inace sarajevska regija je najveca srpska grobnica...
samo na podrucju sarajeva muslimani su ubili  oko  10 000 srba...
cifra oko koje se najvise 'barata ' je od 6 500 do 8 000 i naravno kada se tome doda i broj nestalih
tu je to negdje oko 10 000 zrtava...
a zlocini u sarajevskoj regiji nad srbima su tabu tema...

ne ide brate da kazes da je ubijeno 10 000 srba kad svi znaju da su bradati i prljjavi brdjani -srbi -4 g ..drzali pod opsadom nevine i nenaoruzane zrtve agresije... tj musliimane.. Smile

u 530 logora za srbe u bih...ubijeno je oko 7000 srba...preko 7 000...
a za 400 logorasa se ne zna sudbina..nisu im pronadjeni posmrtni ostatci...
a od tih 530 samo je na podrucju sarajeva bilo 126 logora..

u sarajevu je zivjelo oko 130 000 srba  u gradskom podrucju..a 170 hiljada srba...ukljucujuci sve opstine..
a danas  nema ni 10 000...tacnije ima oko 7000 srba u sarajevu...mozda jos par hiljada u perifenim dijelovima sarajeva..

i tako...

uglavnom..sumnjam da ce haska gamad dozvoliti da general izadje na lijecenje...
ali ko zna...
do odluke ostaje samo nada...

ziv nam bio generale... Smile

« Poslednja izmena: 04. Sep 2017, 10:26:03 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Arijada, ljudi koji imaju drugacije misljenje nisu trolovi. Da je tako, u mom okruzenju visokoobrazovanih koji svi imaju stavove skicne mojim, ti bi bila trol.

Sergio, vise su ljudi srbi pobili na kosovu nego u srebrenici ali to nije masovno ubistvo. A ni genocid.

A sto se tice citata, mladuc se obracao srbima, u nelegalnoj skupstini cini mi se. A ne nekakvom stranom planeru. Cak ti je navedeno kome se tacno obraca
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Sve sam ja objasnio kome, šta i kako. Briljantan govor.

Nije Kosovo genocid? Kako sad to? Razmisli malo ja mislim da je to po tvojim srebreničkim standardima genocid i po.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
« Poslednja izmena: 04. Sep 2017, 16:01:40 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ako je 1500 genocid, onda par hiljada šiptara mora biti genocid i po minimum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
nesto vise od 8000 i nesto vise od 10000
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
 Smile ево експерта
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
nesto vise od 8000 i nesto vise od 10000
eto vidiš genocid i četvrt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:25:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.