Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:56:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505512 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Junak je onaj ko je odgovoran za smrt 100 civila? E pa onda slobodno mogu da ti kazem - stidi se.

Junak bi bio da je te civile ili zastitio, ili ih uhapsio pa ispitivao i sudio ne bi li utvrdio da li su za nesto odgovorni, ili ih razmenio za svoje zarobljenike ili jednostavno oterao. Onog trenutka kada neko postane odgovoran za ovo o cemu govorim, tada pada u vodu sve sto je pre toga uradio.

Ovo sto ti pricas je prica o divnom komsiji, koji svima pomaze, popravlja po stanovima, nosi zenama cegere sa pijace, cascava komsijsku decu cokoladama... ali lesi zenu od batina... jbg, dusa od coveka, komsiluk je ponosan na njega.  Smile

Rekoh ti, procitaj samo podatak sto je postavio Hajlender. Kada to procitas, mozemo da pricamo.

Zanimljivo je da ova tema ima 60 strana, a npr. tema o srpskim dobrovoljcima... koliko 5? Smiley

Jedine zrtve i jedini heroji svakog ljuda su obicni ljudi koji su se borili, bezali, ginuli i  preziveli.

Tako da meni i dalje nije jasna sva ova histerija oko faking Ratka Mladica Smiley

tu si u pravu.

jedino sto je on medijski propracen, i sto se to moglo na drug nacin zavrsiti, a ne ovako.

Kada je neko junak, onda su to samo oni koji su se borili kao vojnici... a kada se ubijaju civili onda je odgovoran iskljucivo Ratko Mladic? Ajde budite malo realni, leba vam.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
U kom filmu si to gledao?

Ma pusti ga...opet je klanjao na stepenicama  Smile

Izubijao glaficu o beton i eto ga sad na Bureku  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
pohvale bošnjačkim operativcima bez kojih ovo hapšenje ne bi bilo ni izvedeno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Odgovor BG_Highlander:

Ima protesta, ja sam pokusao da se javim na hxxp:|| www. dverisrpske. com/sr-CS/pokret-za-zivot-srbija/saopstenja/dveri-vanredno-stanje. php

A onda su mi odgovorili:
"Тоталитарно лице Тадићеве Србије

Поштовани пријатељи,

Сајт Двери је већ више од шест сати под масивним и професионалним нападом режимских хакера.  Од тренутка када смо почели да пратимо протесте који се у Србији дешавају а против Тадићеве издајничке предаје ђенерала Младића окупаторима, траје непрекидна битка око нашег сервера.  
Како нам је сајт једини медиј који нам је био доступан а који данас  углавном изабачен из функције, молимо вас да наше садржаје преносите на вашим медијима како би они дошли до српске јавности. . . .
Двери су вечарас организовале и одржале протесте у Лозиници, Мионици и учествују на протесту у Новом Саду који управо траје.  У недељу ћемо подржати протест Српске радикалне странке и позвати све своје присталице да се том протесту прикључе. . . Ускоро ћемо имати извештаје са протеста у Лозници и Мионици а затим и у Новом Саду. . . "

Eto. . .  Ja ne znam kome da se javim :-(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Odgovor BG_Highlander:

Ima protesta, ja sam pokusao da se javim na hxxp:|| www. dverisrpske. com/sr-CS/pokret-za-zivot-srbija/saopstenja/dveri-vanredno-stanje. php

A onda su mi odgovorili:
"Тоталитарно лице Тадићеве Србије

Поштовани пријатељи,

Сајт Двери је већ више од шест сати под масивним и професионалним нападом режимских хакера.  Од тренутка када смо почели да пратимо протесте који се у Србији дешавају а против Тадићеве издајничке предаје ђенерала Младића окупаторима, траје непрекидна битка око нашег сервера. 
Како нам је сајт једини медиј који нам је био доступан а који данас  углавном изабачен из функције, молимо вас да наше садржаје преносите на вашим медијима како би они дошли до српске јавности. . . .
Двери су вечарас организовале и одржале протесте у Лозиници, Мионици и учествују на протесту у Новом Саду који управо траје.  У недељу ћемо подржати протест Српске радикалне странке и позвати све своје присталице да се том протесту прикључе. . . Ускоро ћемо имати извештаје са протеста у Лозници и Мионици а затим и у Новом Саду. . . "

Eto. . .  Ja ne znam kome da se javim :-(

Hm...probaj na forumima ili zovi SRS eventualno (ako mozes da ih slusas )
Ja cu sutra biti u centru a Dacic upravo rece " ..ima okpuljanja po srpskim  gradovima ali situacija je za sada pod kontrolom.."
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ma sta imaju da se okupljaju ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 6.24455
Amerikanci su ga locirali prateći komunikacije lica od interesa i preksinoć je nadomak Zrenjanina bila jedna naša ekipa, iz BiH, spremna da ga živog ili mrtvog dovede u Sarajevo. Međutim, pošto se zaista vjerovalo da će se ubiti tokom hapšenja, Amerikanci su pred samu akciju Tadiću ponudili da ga Beograd pokuša privesti živog. Tadić je, pritjeran uz zid, to prihvatio, naši su se vratili a Beograd ga je srećom uspio nagovoriti da ne poseže za oružjem.

U kom filmu si to gledao?

Post desetljeca.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Demonstranti pokušali da upadnu u RTV

Oko 500 demonstranata koji u Novom Sadu protestuju zbog hapšenja Ratka Mladića pokušali su večeras da upadnu u zgradu Radio-televizjje Vojvodine (RTV), ali su ih u tome sprečile jake policijske snage u punoj opremi za razbijanje demonstracija

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/162670/Demonstranti+pokušali+da+upadnu+u+RTV.html
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
tuzno je sto smo se spustili na najnizi nivo ljudskog dostojanstva!!!!!
danas je ponos biti izdajnik kao ove nase picke od politicara .
oni koji misle da cemo odmah udji u jebenu evropu ,malo sutra  ...
nacice oni jos nekog ratnog zlocinca za kojeg nismo ni culi ni znali!
bio je veliki covek ,u maloj drzavi !
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Slupan Mek na Slaviji, kamenovano sediste DS u NS.

Sto te ne cini upucenijom, vec ostrascenijom.

al bolje od tebe znam kako su se pojedinci ponasali ...

al s obzirom da si pod dejtsvom viskija koji si pripremio za veceras, jer proslavljas, ne vredi ... neces shvatiti...

Ne, ti mozes da znas licne primere, sto svakako ne znaci da znas 1% prica koji ne znaju ni svi oni koji su u samom ratu ucestvovali. Ali dobro, da ne kvarimo ovako divan dan raspravama.

ja znam da su na samom pocetku rata uhapsili aliju izetbegovica. srbi. i pustili ga. znam da su pred rat namerno ubili srbe na svadbi.
namerno da isprovociraju.

isto kao kad je mladic uhapsio one francuske vojnike pa pustio.

a sta je sa cuvenom dobrovoljackom ulicom? jesi li ti cuo za cuvene kazane?

i zasto je samo mladic i srbi krivi, a muslimani nisu???

zasto?

da ti iskopaju oko tvom najmilijem sta bi ti uradio? napravio mu veceru? da ti prijatela nabiju na kolac i peku ga sta bi ti uradio? cestitao?

Pojma nemam odakle ti taj zakljucak. Ubica je ubica. Sljam je sljam. Koje god nacije je. U tome je razlika, tebi nije sljam onaj koje suprotnu stranu ubijao. Meni su svi isti.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:56:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.