Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 17:50:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 510792 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Nokia 33-10
Tačno tako, Alija i ustaše su bili za rat. I to je činjenica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
jok. Hteli su otcepljenje po cenu rata.
a ti bobak ne seri. Nisam spomenuo srbe iz sarajeva. rekao sam srbi brdjani i mislio na srbe brdjane.
i ne postoje dve istine bobak, nego jedna ali se vi oko nje ne slazete
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
mob
Nokia 33-10
Srbi-brđani je prljava propaganda najvećeg brdskoplaninskog došljaka i kasapina iz divikozojebina, Sefera Halilovica!
Srbi su vekovima bili najemancipovaniji deo stanovništva svih BH gradova. Ali su ih prvo proganjali u prvom svetskom ratu, onda genocidisali u drugom, a u zadnjem ratu dotakli do statističke greške kampanjom etničkog čišćenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
jok. Hteli su otcepljenje po cenu rata.
a ti bobak ne seri. Nisam spomenuo srbe iz sarajeva. rekao sam srbi brdjani i mislio na srbe brdjane.
i ne postoje dve istine bobak, nego jedna ali se vi oko nje ne slazete

budaletino...nema nikakvih brdjana...sarajevo je imao oko pola miliona stanovnika od toga je bilo 230 000 srba...
i ti brdjani oko sarajeva su bile te sarajlije.. koje su zivjele u sarajevu...

a naravno kako smo vec utvrdili..debil si..pa s toga i ne kapiras te dvije pomenute istine...

ko moze da kaze ili objasni muslimanu-degeneriku(normalnom covjeku mozes objasniti..i normalan musliman kapira da su alijini ubili 70toro djce na tuzlanskoj kapiji..i da je srebrenica politicka igra amerike alije i milosevica...
da su markale dio te igre..da je oluja dio te igre itd..)
 da su musan i vikic..prazina... italijan i vehabija i sl...drzali zatocene u logorima   20 000 srba...i da su ubili preko 5 000  srba i da
se jos ne zna gdje su kosti od skoro 1500 srba...

ko ce da objasni takvom debiliu poput tebe ...da je u srebrenici od 92 g do 95 ubijeno preko 3000 srba...civila..
ko ce da objasni takvom idotu da je oluja ratni zlocin...kao i ozren 95'...itd....

ko ce da objasni takvom idiotu da je alija prodao srebrenicu...
nece niko...ta istina ti se ne moze objasniti...ali meni moze...

a da je ubijeno 3-5 000 bosnjaka u srebrenici...i da su srbii brdani koji su jadne i nenaoruzane muslimane drzali pod opsadom 4 g u sarajevu to ti se moze objasniti...

iako ja znam da to nije tako... Smile jer sam svojim ocima vidio druge stvari  Smile

to su te istine koje tvoj zakrzljali mozak ...ne moze da shvati... Smile

i kako vec rekoh...
da imas miligram mozga ne bi sjedao ljudima na muku...

nego bi zaobisao ovakve teme..
kao sto i ja zaobilazim teme na hrvatskim forumima o hvatskim generalima... ili na sarajevskom forumima o temam o divjaku...dudakovicu..naseru  i muhi... i mahmuljinu...i tako dalje... Smile
jer znam da za bosnjake i hrvate ... oni nisu zlocinci nego heroji..i ugledni gradjani u svojim zajednicama  Smile

samo ti si debil...pa ne mozes da skapiras sta ti ja govorim..
a kada to budes skapirao - mozda ce biti kasno  Smile

« Poslednja izmena: 24. Sep 2016, 14:29:04 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
bla, bla...  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
mob
Nokia 33-10
Klasičan odgovor liberaškog skorojevića oteranog u ćošak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
a nisam tebi rekao nego bobaku. dosadio mi je.

a i preveliki je pacifista za moj ukus
nece da razgovara sa osetljivim ljudima o teskim temama
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.101
ти некоме да кажеш да је досадио

Хаг забранио одбрани генерала Младића да се жали на завршетак доказног поступка

Судско веће Хашког трибунала одбило је браниоцима генерала Ратка Младића да уложе жалбу на одлуку којом је средином августа одједном проглашен завршетак доказног поступка одбране, као и захтев да поново размотри ту одлуку.

Младићеви браниоци Бранко Лукић и Миодраг Стојановић сматрају да је расправно веће 16. августа непрописно прогласило завршеним извођење доказа одбране, пошто су намеравали да пред судије изведу још два сведока, међу којима је руски пуковник Андреј Демуренко и Хакија Мехољић, ратни шеф полиције у Сребреници.

Лукић: По Хашком трибуналу сваки Србин је члан тог заједничког злочиначког удружења

Раније је судско веће наложило и тужилаштву и одбрани да завршне писане поднеске суду доставе до 25. октобра, док је усмено излагање завршних речи предвидјело за децембар.

Излагање завршних речи хашког тужилаштва заказано је од 5. до 7. децембра, а Младићеве одбране за 9., 12. и 13. децембар, а тужилаштво и одбрана ће имати прилику да узајамно репилицирају 15. децембра по сат и по времена, чиме ће се окончати првостепено суђење.

Након тога, судско веће судије Алфонса Орија повућиће се на већање и гласање, па би првостепена пресуда Младићу могла да се очекује идуће године.

Одбрана Ратка Младића тражила је да се завршне речи одрже у фебруару, а да рок за подношење писаних завршних поднесака буде 12. јануар 2017. године.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2016, 06:42:08 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
tacno mi je muka od ovog haga...jbt citav svet zna da su i predsjednik karadzic i general mladic vec unapred osudjeni...
pa daj pusti ih da se makar posteno brane ako im je vec uskraceno pravedno i posteno sudjenje...

i sto je najgore citav svet  vidi da ta politicka  gomila nekih kurcevih sudija..nema veze sa medjunarodnim pravom.....
i da su sve te sudije sve sem  poznavaoci medjunarodnog prava...i da su ucili medjunarodno pravo u hodu...tokom procesa....
  i  citav  svet suti.... Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2016, 08:19:51 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.116
ти некоме да кажеш да је досадио
[b]

jbg. ti ne mozes da dosadis

zato sto si dosadan od prve reci
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 17:50:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.