Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 00:05:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 507407 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Plavšićka poziva Mladića da preuzme krivicu

Bivša predsednica Republike Srpske Biljana Plavšić pozvala je generala Ratka Mladića da preuzme krivicu.

Plavšićeva je za beogradski nedeljnik NIN rekla da se Mladić toliko dugo skrivao, a da ona ne bi proživela niti jednu njegovu noć u bekstvu ni zbog sebe, a ni zbog srpskog naroda.

"Očekivala sam od tih muškaraca, heroja, da će reći 'Idemo tamo, staćemo na crtu Haškom tribunalu i kazati kriv sam ja, samo ja i niko drugi, najmanje srpski narod'. To sam ja očekivala od njih", rekla je Plavšić, koja je u Hagu osuđena za zločine protiv čovečnosti.

Plavšićeva je rekla da nije sklopila nagodbu sa Tribunalom u Hagu te napomenula da u optužnici piše da je bivša glavna tužiteljka Karla Del Ponte tražila doživotnu kaznu, jer je Plavšićeva odbila svedočenje.

"Sada se Dobrica Ćosić poziva na izjavu (bivše američke državne sekretarke) Madlen Olbrajt da sam sprovodila Dejtonski sporazum i da je to najbolji dokaz da sam američki čovek i izdajnik", rekla je ona.

Plavišićeva je rekla da Ćosić ne boluje od Alcajmerove bolesti i da on nema legitimitet da ocenjuje ko je izdajnik.

"Ćosić, koji je bio u vrhu komunističkog režima, kada je 30.000 Srba ubijeno 1944, nema legitimitet da bude zabrinut za uništenje srpskog identiteta. Dobro se sećamo ko je bio Ćosić i ko je obilazio Goli otok. Samo on neka ne brine o identitetu nacije, jer je on uništen u njegovo vreme", rekla je Plavšić, prenose beogradski mediji.

Izvor: Mondo

Bilja Plavšić jedina ima petlju da govori otvoreno o svemu..ima muda za razliku od ovih kvazijunačkih kukavica što su se krili po memljivim kasarnama, jeli palačinke po Zemunu i jebavali ljubiteljke alternativne medicine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Citat
Očekivala sam od tih muškaraca, heroja...
Ја очекујем од жена да ћуте! Smile
Citat
"Ćosić, koji je bio u vrhu komunističkog režima, kada je 30.000 Srba ubijeno 1944, nema legitimitet da bude zabrinut za uništenje srpskog identiteta. Dobro se sećamo ko je bio Ćosić i ko je obilazio Goli otok. Samo on neka ne brine o identitetu nacije, jer je on uništen u njegovo vreme", rekla je Plavšić, prenose beogradski mediji.
То каже госпођа којој длака са главе није фалила у време док је ћосић био брозов дворки писац (а то је после смрт крлеже, брозовог колеге из аустроугарске школе и масонске ложе), него је шта више постала професор, истакнути ''јавни радник'' и носилац више западних стипендијам укључујући и оне најгоре- фулбрајтове!!!!    http://en.wikipedia.org/wiki/Biljana_Plav%C5%A1i%C4%87
« Poslednja izmena: 29. Jun 2011, 21:00:35 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Kad ce da umre ta kucka da ne laje vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Citat
Kad ce da umre ta kucka da ne laje vise.
Чим одради пар послића завршиће као и остали западни шпијуни ( милошевић, ђинђић, бабић, живота панић...)
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
@danilobg

Ona je pdelimicno bila haski svedok saradnik, bila je u zatvoru koji je kao neki nas bolji hotel u banji.

Izjasnila se kao kriva zahvaljujuci nagodbi. Sta mislis zasto je dosla da smrdi u Beograd? Pa ne sme da priviri u Srpsku, jer bi joj na zlo svanulo, sto kaze narod tamo.

A to sto ona tvrdi da nije bilo nagodbe, aj da joj verujemo. Samo, cim je one druge dve strane ne provlace po medijima, ne pljuju je, meni je sasvim jasno da li je do pomenute nagodbe doslo ili nije.

Ali sve je to ok, odsluzila kaznu, vratila se, nego mi nije jasno sto se sada pojavljuje u medijima? To zakasnela reakcija na neku moc navike dok je bila mudo u RS.

"Srbija mora da goni Mladićeve pomagače"

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc izjavio je da se od vlasti Srbije očekuje da prioritetno istraže i krivično gone osobe koje su činile mrežu podrške haškom optuženiku Ratku Mladiću.

"Pozdravljamo izjave Srbije da će istražiti i krivično goniti one koji su činili mrežu podrške Mladiću dok se skrivao i očekujemo da te aktivnosti dobiju prioritet i da budu izvedene do kraja", kazao je Bramerc u intervjuu za sarajevski Dnevni avaz.

Bramerc je istakao da se od Srbije traži da bez odlaganja uhapsi haškog optuženika Gorana Hadžića, kao i da pojača napore i uhvati optuženog Radovana Stankovića, koji je pre cetiri godine pobegao iz zatvora u Foči.

On je dalje rekao da Tužilaštvo ima vrlo čvrstu osnovu za predmet "Mladić", podsećajući da se mora utvrditi Mladićeva individualna krivična odgovornost za zločine. "Oslanjaćemo se na neke dokaze koji nisu morali nužno biti predočeni u predmetima koji se vode protiv drugih optuženika", poručio je Bramerc.

Prema njegovim rečima, Tužilaštvo će se u predmetu "Mladić" fokusirati na utvrđivanje veze između zločina na terenu i Mladića kao najvišeg vojnog vođe bosanskih Srba.

"Zato ćemo se i dalje oslanjati na pomoć vlasti kada se radi o pristupnim dokumentima, arhivama i svedocima", naglasio je Bramerc.

Glavni haški tužilac dalje je poručio da su već preduzete mere kako bi se pred ovim sudom ubrzao sudski postpak protiv Mladića. "Na primer, organizovali smo optužnicu i ujednačili smo je sa optužnicom protiv Radovana Karadžića, političkim vođom kojem se trenutno sudi za iste zločine za koje je optužen Ratko Mladić", kazao je Bramerc.

On je dodao da je još jedan od načina za ubrzavanje postupka korišćenje pismenih dokaza kad god je to primereno pošto to skraćuje vreme iznošenja dokaza u sudnici.

Bramerc je dalje naveo da suđenja osobama koje same sebe zastupaju traju mnogo duže, naglašavajući da Tužilaštvo smatra da bi Mladićeva prava najbolje bila zaštićena ako bi imao pravnog zastupnika.

"Na kraju će sekretar Tribunala i sudije doneti odluku i preduzeti potrebne mere za organizovanje njegove odbrane", kazao je glavni tužilac Haškog tribunala.

Izmenjenom optužnicom, Mladiću se na teret u 11 tačaka stavljaju genocid, zločini protiv čovečnosti nad nesrbima i kršenja zakona i običaja rata tokom sukoba u BiH 1992-95. Mladić je uhapšen 26. maja u selu Lazarevo u Srbiji, a izručen Hagu 31. maja.

Izvor: Vesti-online
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 20:12:35 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49865
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Bramerc je, slobodno se moze reci, "jebac" Srbije.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 20:19:47 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Sada je i Bilja Plavsic  "kucka, izdajica, zutara, smrdara, jebacica, spijun..."  Smile
Kod patriJota je sve stvar dnevne politike i trenutnog stava sovjetske ambasade. Sve je relativno, samo su Josip, Staljin i Putin konstante (nebitno koliko su puta izdali Srbiju).

Haj'te sada horski onu vasu "Oj Putine, rasiri nam butine"  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 23:28:16 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Jebo te Putin. Protivnici Putina vise drkaju na istog. Sem toga, zaista nemam pojma otkud Putin u celoj prici sa Ratkom Mladicem?

Nije Plavsicka izdajnik, vec trgovac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Jel Ratko stvarno mrzeo Muslimane ili se samo tako prikazivao u javnosti? Realno Hrvati su nacinili veca zla,a nigde u novinama nije rekao kako mrzi Hrvate? Zar nije Bosna trebala 70% ili 63% ne znam tacno da bude srpska,jer je toliko Srba naseljavalo teritoriju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Jebo te Putin.
Sto mene hbt? Ja cu da se branim a kod VASIH moze na keca.
Ne rizikuje batine vec ga ceka strastven blow job  Smile

Pa mislim, zar nisu ti "antiglobalisti, antidemokrate, antievropljani, antimonarhisti, antizapadnjaci, antireformisti, antimihajlovicevci...", isti oni koji mastaju o Srbiji kao ruskoj guberniji a ruskog predsednika vise vole nego unuka svog legendarnog kralja?  Smile

Srpstvo i KGB-filija ne idu zajedno ..sta god vas slagao Seselj.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 297 298 300 301 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 00:05:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.