Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:26:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 503850 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kako je moguce da i dalje nema nijedne slike?
objavila je Politika juče

A,to ona matora koja mi uopste ne deluje ubedljivo.  Smile

Slomljeno je krilo ali let se pamti.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
taj tvoj delija je bija bahatia oficirčina dok je tenkovima rokao Sarajevo ili Zadar a sada se ukenjao u gaće od straha
(doslovZaposlenici suda u četvrtak su zločincu morali donijeti novu odjeću jer na početku saslušanja nije mogao kontrolirati stolicu. no)

A u sta je kenjao Franjo dok je bio na hemoterapiji?

Da li si ikada video osobu na hemoterapiji?
Lekovi sprze sluzokozu pa je svaki odlazak u WC bolan, a potrebe ceste i iznenadne a kontrola slaba. Itekako je Krivousti kakao u gace..mozda se tu i tamo obrisao pismom zahvalnosti domoljuba  Smile

Hrvati, bedni ste

otis'o on da rucka, podgrejao ono od juce dok mu mladic ne posalje novu porciju.  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Hrvati, Srbi  Smile pa tu je mrtva trka cija je drzava zavisnija od kredita i para iz EU.
Maloletne drzave  Smile.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 13:30:30 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Hrvati, Srbi  Smile pa tu je mrtva trka cija je drzava zavisnija od kredita i para iz EU.
Djelimično tačno. Hrvati uzimaju neku kintu od turizma tako da na kraju godine dođu na pozitivnu nulu. Srbija i ostatak Balkana nije ekononski samoodrživ, jedan od glavnih od razloga zašto nema ništa od EU.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 13:32:21 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Djelimično tačno. Hrvati uzimaju neku kintu od turizma tako da na kraju godine dođu na pozitivnu nulu. Srbija i ostatak Balkana nije ekononski samoodrživ, jedan od glavnih od razloga zašto nema ništa od EU.  Smile

ma sta je delimicno tacno .. ignosrisi ovog ... hrvatska je najzaduzenija zemlja u regionu ... imali su negativan rast u 2010. a ove godine ocekuju bar do +1%!!!!
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
pa oni kredite mogu da pokrivaju od turizma od cega cemo mi da ih pokrivamo leba ti Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

ma sta je delimicno tacno .. ignosrisi ovog ... hrvatska je najzaduzenija zemlja u regionu ... imali su negativan rast u 2010. a ove godine ocekuju bar do +1%!!!!
zaduženi su kreditima za auto puteve. Puteve su napravili radi većeg priliva turista. Otplatiće se oni kad -tad. Kakvi god da su, barem su sposobni da naprave auto-puteve za razliku od našeg Skadra na Bojani...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
pa oni kredite mogu da pokrivaju od turizma od cega cemo mi da ih pokrivamo leba ti Smile Smile

izvozom.

posto su oni ispred nas u tranziciji, mi tek treba da imamo taj pocetnicki rast ... ako to budemo znali iskoristiti .. mozemo nasim izvozom vracati kredite ...

ali ovo ako gledamo samo nasu ekonomsku stranu ... bez mita korupscije i ostalog ..

hrvati imaju samo turizam, a mi imamo industriju, poljoprivredu ...
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 13:41:04 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sve je to uredu ali cinjenica je da su oni u boljoj poziciji od nas Smile Imaju infrastrukturu imaju turizam da vracaju kredite i sada samo plivaju.... Nama tek predstoji period kada cemo da se zaduzujemo jako a vec sada smo u govnima do guse.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Vise vredi jedna dobra fabrika nego 300 km obale.
Slovenija maltene nema more a Hrvati tamo idu na arbeit jer u Sloveniji ima posla i plate su vece.
Niko ne moze da zivi samo od turizma ( dokaz - Grcka iako je prestonica letnjeg turizma).

A u HR proizvodnje nema sto i sami priznaju

Sve je to uredu ali cinjenica je da su oni u boljoj poziciji od nas Smile Imaju infrastrukturu imaju turizam da vracaju kredite i sada samo plivaju.... Nama tek predstoji period kada cemo da se zaduzujemo jako a vec sada smo u govnima do guse.

Plivaju k'o sekira  Smile Smile
Mada je istina da su kredite bolje iskoristili nego mi. Meni uopste i nije jasno gde nestadose pare koje je Srbija pozajmljivala? Mozda u izgradnju stelt autoputeva, pruga i mostova..pa se zato  ne vidi  Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 13:43:42 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:26:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.