Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 21:34:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Rade Terzić  (Pročitano 28846 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Tako je duvance, treba nam prava opozicija: Rade Terzic, Cheda shit, Dr.Bogi, kontra Tomi kurtonu, metiljavom Kostunici i manekenu Tadicu.
Prava politicka scena pozicije i opozicije sa sexom iz Kama Sutre.
Malo Morgen (sutra) sto bi rekao Sloba Milosevic, veliki mislilac svih Srba, skracenih za glave, ruke i noge.
Erekcija je vazna, jebes glave, jebes noge, jebes ruke.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
O tome ja sve vreme govorim, i lepo je cuti istomisljenika. Upravo ja velicam takve gigante Srpske misli i biznisa kao sto su sada vec legendarni (da ne kazem pokojni) Dr. Bogi, iskrometni politicar, osnivac i stalni clan kriminalne organizacije "Zemunski Klan" - mali Ceda (narkoman), zatim Toma Grobar, Velja Ilic (Mister Govedo) i Dr Seki (koji je trenutno u istaraznom zatvoru, gde je nepisao preko 100 knjiga). Da na kraju spomenem i velikog lingvistu i kompjuternog strucnjaka Vuka Drazkovica koji je uspesno preziveo preko 150 atentata! A o Bebi da i ne govorim jer to zahteva mlogo prostora?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
@duvance
Ja vidim da se ja i ti jako dobro slazemo po ovom pitanju.
Sta bi rekao da bi jedna vlada ovakvog ranga za koju ja verujem da bi donela dobrobit Srbiji, a ne bi bila gora od ove sadasnje:
Palma premijer, pa da pozovemo Bethovena i Chopina da mu pevaju.
Bidza predsednik, pa da pokazuje malo prstak i amerima, ne samo Svilajcanima.
Ceca (zavrsila srednju svinjarsku) ministar kulture.
Rade Terzic neprikosnoveno ministar pravde.
Dr. Bogi, akademik za ministra finasija.
Jocu Trafikanta ne bi dirali, jer bi pokvarili renome obijaca trafika, pa nek ostane ministar za pendrek.
Tomu grobara za ministra spoljnih poslova (samo on zna sta da kaze toj omrazenoj Evropi)
Tu bi ispao mali konflikt jer Draskovic ne bi imao mesta. Naime on je u jednoj kampanji obecao da ce Srbe da sahranjuje besplatno, a to bi jako stetilo Tomi. Ne bi imao ni za gace, a slazes se da ministar spoljinih poslova ne moze bez gaca.
Cheda ministar za Kosovo jer bi to bilo unosno za Srbiju. Beli nosevi mogu jako dobru paru da donesu, a i bratsvo sa Siptarima bi bilo zagarantovano. Zaboravili bi i za nezavisnot, kad bi lova pocela da tece potocima.
Za ministra zdravlja, Nikolu Seceroskog, jer je obecao da ako bude izabran za predsednika, ima lek protiv raka, pa bi u Srbiji bila iskorenjena ta opaka bolest.
Takva jedna vlada bi mogla da bude uspesnija od sadasnje svakako.
A i sa Terzivem pravda bi bila zadovoljena. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 17:24:40 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da je tu cela bulumenta, izabrana i po mom ukusu. Ja bih samo dodao Bebu kao ministra bez portfelja ili za odnose sa javnoscu i marketing i razne traceve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Dobri ste pravo,ali...ajmo malo na temu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
mislim da je tu cela bulumenta, izabrana i po mom ukusu. Ja bih samo dodao Bebu kao ministra bez portfelja ili za odnose sa javnoscu i marketing i razne traceve.
Tema je tanka informacijama.
@duvance
Gresis. Beba bi trebao da bude direktor ozne. Zajedno sa Jocom trafikantom bili bi odlican par za iznalazenje dusmana srptva u sopstvenim redovima.

Oko Terzica je gotovo, sada ce dalje Kurir i Press da odrade svoje.
Cilj je bio samo skretanje paznje od ozne, kos-a(Ace Tomica) i Kostunice.
Sada Kurir ce imati podatke, koja je cija zena pravila kome torte.
Pa da vrtim beli prah, moja zena bi imala svog poslasticara kome bi naredjivala kakvu tortu da napravi, a ne da mi pravi ona. Smile Smile Smile
Nego duvance, ja vidim da bi ti da vratis akademika Bogija, a sta cemo sa Markom i njegovom mamom: Mirjanom Miletic Acimovic Becarevic Markovic Milosevic Broz? Nema prosperiteta Srbije bez nje i njenih knjiga na svahmili jeziku.
Mislim da Terzic to nije citao, pa eto kako je stigao u bajbokanu?
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 09:45:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Rade Terzić štitio i Žarka Zečevića
Autor: V. V. | 09.09.2007 - 00:01

Rade Terzić, bivši okružni javni tužilac osumnjičen da je pomagao članovima zemunskog klana, spasao je od istrage svojevremeno i Žarka Zečeviću, generalnog sekretara FK Partizana.

Ovakav zaključak se nameće uvidom u čitav slučaj koji bi mogao ući u udžbenike kao primer opstrukcije u pravosuđu. Naime, protiv Zečevića je podneta privatna krivična prijava zbog pronevere i zloupotrebe položaja. Podnosilac prijave je bio bivši Zečevićev saradnik Slobodan Milosavljević koji je u prijavi optužio generalnog sekretara „crno-belih“ da je prilikom prodaje igrača, organizacije utakmice Partizan-Roma i robno-novčane lutrije „Đžoker“, prisvojio za sebe stotine hiljada ondašnjih maraka. Milosavljević je u prijavi naveo da je i sam nosio novac koji je navodno uzeo Zečević i da poseduje priznanice.
Bila je to 1995. godina, a Rade Terzić je bio zamenik okružnog tužioca. I umesto da ispita navode iz prijave, Terzić podnosi neuobičajeni predlog Drugom opštinskom tužilaštvu da povede postupak protiv Milosavljevića zbog lažnog prijavljivanja Zečevića.
- Bio sam šokiran onim što se desilo, Terzić je „usput“ zagubio dokaze koje sam priložio uz prijavu i podigao prijavu protiv mene jer tobože lažno optužujem Zečeviča. Ali posle prvog šoka shvatio sam da je i prijava protiv mene koju je podigao Terzić zapravo indirektni put da dokažem Zečevićevu krivicu. Sve dokaze ponovio sam pred istražnim sudijom. Čekao sam da neko bude optužen, ili ja ako sam neosnovano sumnjičio Zečevića, ili Zečević zbog pronevere - kaže Milosavljević za „Blic nedelje“.
Nade Milosavljevića bile su uzaludne. Predmet je razvlačen šest godina, dok sve nije zastareo. A onda je 8. novembra 2001. godine sudija Jane Parđovski napisao rešenje kojim se zbog apsolutne zastarelosti obustavlja krivični postupak protiv Milosavljevića. Tada je već bila zastarela i prijava koju je Milosavljević podneo protiv Zečevića.
Inače Milosavljević je posle sukoba sa Zečevićem dobio otkaz u Partizanu.
U međuvremenu Terzić je promovisan za okružnog javnog tužioca, a javnosti je poznata njegova uloga u puštanju vođa zemunskog klana iz zatvora. Zbog toga, odnosno zbog istrage o pozadini Đinđićevog ubistva, bio je u istražnom zatvoru od 20. jula do 6. septembra ove godine.
Žarko Zečević je i dalje generalni sekretar Partizana.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Ovo je dobra informacija, ali Zecevica neko debelo stiti.
Secam se da je nekih osamdesetih, kada su hteli da ga smene cak bili tuceni i neki generali JNA, koji su dosli na skupstinu Partizana.
Protiv Zecevica nisu mogli ni najzadrtiji grobari.
Cinjenica je da sada izlaze na videlo prljavstine naseg pravosudja.
Terzic je jedna inspiracija. Ali opet ponavljam, ne pusta tuzioc, nego sudija iz zatvora. Cak i da ima krivicu, mora da je sa nekim deli.
Suvise je providno sto Joca Trafikant radi.Ali to ide na njegovu stetu, a ne na stetu onih koji pametno odvlace paznju od stvarnog ubistva Djindjica na zemunski klan.
Kako mozete da zamislite, trafikante droge, kriminalce i cepanice kao Legija i njegovi, kontra skolovanim oznasima, sa debelim znanjem psihologije mase i perfektno izvedenih diverzija.
Kako je lepo Cia ubila Kenedija, a svalila na jednu nazovi kurvu i njene nazovi veze sa mafijom. Trebalo je 30 godina da se vidi koji su stvarni razlozi. U medjuvremenu se ceo svet zamajavao sa pricom kako se dobro krese Merilinka.
A zasto su ga ubili? Pa da mogu da rade i nama i drugima ono sto su nam radili 99-e.
Pojedinacno se to ne resava i svi koji malo razmisljaju znaju da nije tako, kako hoce da se predstavi.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 15:48:04 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to shkorpion:
Dr Bogi i Mira su u istoj ekipi. Tu je i Mali Marko i ostali clanovi vrhunskih prevaranata i gangstera. Ovi ljudi bi mogli veoma brzo da ozive u Srbiji ona stara vremena Cikaga i Al Kaponea. Koliko bi Dr Bogi mogao jos  da prenese iz Srbije para, toliko uopste nema kofera u celoj ovoj ponosnoj zemlji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
to shkorpion:
Dr Bogi i Mira su u istoj ekipi. Tu je i Mali Marko i ostali clanovi vrhunskih prevaranata i gangstera. Ovi ljudi bi mogli veoma brzo da ozive u Srbiji ona stara vremena Cikaga i Al Kaponea. Koliko bi Dr Bogi mogao jos  da prenese iz Srbije para, toliko uopste nema kofera u celoj ovoj ponosnoj zemlji!
Ja sam se nadao da cu dr Bogiju da narucim neku pesmu da mi svira, u kafani kod Jata (Lasta), gde cigani ponekad dodju.
Vec sam imao i omiljenu melodiju da mu narucim: Od kad sam se rodio, nikad nisam radio.
Tek tu vidis koliko ti je zemlja bogata, kad mogu tek tako milione da iznose ali jebi ga svi koji dodju na vlasti ih odmah posle stite.
Ozna sve usmeri, pa kaze: hajde malo ove bele noseve sa 50 jhiljada evra prodrmajte da se golje kao ne dosete, a one sa milionima ostavljajte. Necemo vala tako sposobne Srbe kao dr Bogi i Marko da hapssimo. Svasta.
A ako bi isao kod Terzica da prijavis, rekao bi: daj mi fakta i odmah hapsim.
Ali fakta nema. Ni vile u Torontu, ni vila u Londonu ni vile na Dedinju. To nije nista, rekao bi ti: daj mi ozbiljne stvari. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 13:58:40 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 21:34:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.413 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.