Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:58:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Rade Terzić  (Pročitano 28878 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Neces ga nikada videti iz tri razloga:
Prvo ne postoji nikakav pisan trag da im je on udovoljio kad je bio na funkciji
Drugo nepisano je pravilo da drze ledja jedan drugome, inace ne bi opstali
Trece spasao im je sluzbu, bar privremeno i to koliko se vidi dobro.

Sad se sve baca na sitne igrace: Terzic, Vitorovic, pa cak i Cheda.
Cheda je irelevntan, pisao sam sto puta, relevantna je ciljna grupa koja se formira i koja ce ih ukopati.
Ne zaboravi da javni tuzioc zavisi od podataka koje mu policija daje.
Kada ozna sakrije ono sto tuziocu treba, ne mora Djindjic da odmahuje rukom. Tuzioc mora da ih oslobodi.Nema dokaza.
Kazem ti sve je maestralno izvedeno i sada se prodaje nesto sto nema veze sa mozgom.

Pa nema pisanih tragova ali kad tad ce neko propevati.......  Smile Kad propeva neko onda ce debelo g... da ide moj k... u "sud na kafu"  Smile 2 glavna svedoka(siptara i kuma) je streljao ali to nije dovoljno.Ima jos ljudi koji znaju istinu.Sprega koja je postojala za vreme Milosevica sa Zemunskim klanom se nije ocistila 2000 nego su nastavili tamo gde su bili za vreme Slobe,Djindjic nije smeo pusti da Legija i ostala banda kontrolise drzavu.Kad je hteo da ih ocisti oni su zajedno sa Mihajlovicem organizovali atentat i ubili ga.Posle toga se krece sa unistavanjem dokaza rusenjem silerove i likvidaciojm siptara i kuma.Seselj se izvukao i rekao Djindjicu:"Ja bato idem u Hag a ti ispod zemlje".Posto je mislio da Seselj cirkusant i budala nije ozbiljno shvatio.Cak je Toma grobar na mitingu rekao da je i Tito pre smrti imao problema sa nogom....Jadikali su imali podatke iz 1 ruke ali niko ih nije shvatao ozbiljno jer je Seseljeva politika lupetanje gluposti pa ne znas sta je tacno a sta nijePoenta je jasna.Pitanje je samo ko je sve upetljan u sr... Chedica mi je isto sumljiv jer ni on nije hteo da bude Djindjicev potrcko za najgore poslove.Slozicu se da je Ceda mali igrac i da nije tako vazan kao sto pricaju kurir i press.Ali se ne slazem da je on jadni mali nesrecnik kojem su uvalili u dzep kokain a on mislio da je to prasak za pecivo  Smile Smile I on je bio pored stalno pored kantice sa medom pa mu ne verujem da nije probao med  Smile Smile Nazalost sve se zavrsilo da je uhapsen Terzic,Legija,Bagzi a glavni igraci su jos uvek na vrhu i niko ih nedira.Mislim da se klupko nece odmotati do kraja i da glavni inspiratori i nalogodavci nikad nece zavrsiti u buvari  Smile Treba malo protresti onu lopovcinu bata Zeku iz Partizana.I bata Zeka je nosio milione evra sa Legijom za otkup.Jadnicak kome se cerka brcka u Francuskoj a studira u Milanu.Covek koji je  izjavio da je mislio da Legija prodaje kokice a da je Siptar automehanicar....  Smile Smile  Tu je naravno i silikonska udovica Ceca koja nema pojma ko je Siptar a pozajmila je milion evra od sefa mafije da kupi sminku i par haljina za novi nastup  Smile Smile Smile Smile Ima tu jos dosta likova koji treba da se itresu iz gaca da bi se saznao delic istine.....  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Čedomore ti si car, niko ti ne moze nista! Ja sam uvek govorio da protiv ovoga neverovatnog coveka i jednog od osnivaca "Zemunskog Klana" - nema dokaza. Opet ce "Zemunci" poceti da jasu, ja vam kazem. (Tita mi).
Sreca sto Djindjic nije rekao Terzicu da skoci sa Zgrade Terazija, sada bi on bio mrtav, i nebi bilo nikakvih dokaza!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
@bora82
Sve je ovo tacno, ali sve su to samo male stvari.
Velika stvar je u tome sto se mora odrzati stari rezim.
Stari rezim je uspeo da ubije coveka promena, i da vrati u vidu nove Demokratske Socijalisticke Partije (bivsi DSS) sve na stari kolosek.
Vidis i sam sta se desava. Kohabitacija opozicije i vlasti je idealna. Svinjar je lepo rekao jednom: sta se bunite, svi ste na vlasti?
Ono malo sto hoce neke promene je opstruirano u parlamentu sa lopovi, leba, narod i naravno kolevka Kosovo.
Ne daju da se formira drzava.Nije ovde u pitanju Evropa, jer ces ionako morati na referendum ako hoces priljucivanje.
Dakle, ko te sprecava da ne budes u evropu i da imas uredjenu drzavu? Recimo ko te sprecava, da uvedes standarde da bi mogao da izvozis, a ne moras biti clanica evrope? Nekome debelo odgovara da Srbija izgubi sve prerogative razvoja. Pa svakako novoformiranim tajkunima koji imaju monopol uvoza a izvoz ce ici kroz primarne sirovine, jer ulaganja za preradu istih i zaposljavanje im nije u interesu.
Poenta je, da svaki pokusaj uredjivanja drzave, se tumaci kao, eto evropa, eto nalogodavci a mi to necemo.
Velike su to igre na stetu drzave i samog stanovnistva,
Terzic i Cheda su sitne ribe.
Dokle god ti imas ljude cija je briga koliko je Cheda praska dobio, to je idelano za odrzavanje statusa kvo.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 20:29:02 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Sve je ovo tacno, ali sve su to samo male stvari.
Velika stvar je u tome sto se mora odrzati stari rezim.
Stari rezim je uspeo da ubije coveka promena, i da vrati u vidu nove Demokratske Socijalisticke Partije (bivsi DSS) sve na stari kolosek.
Vidis i sam sta se desava. Kohabitacija opozicije i vlasti je idealna. Svinjar je lepo rekao jednom: sta se bunite, svi ste na vlasti?
Ono malo sto hoce neke promene je opstruirano u parlamentu sa lopovi, leba, narod i naravno kolevka Kosovo.
Ne daju da se formira drzava.Nije ovde u pitanju Evropa, jer ces ionako morati na referendum ako hoces priljucivanje.
Dakle, ko te sprecava da ne budes u evropu i da imas uredjenu drzavu? Recimo ko te sprecava, da uvedes standarde da bi mogao da izvozis, a ne moras biti clanica evrope? Nekome debelo odgovara da Srbija izgubi sve prerogative razvoja. Pa svakako novoformiranim tajkunima koji imaju monopol uvoza a izvoz ce ici kroz primarne sirovine, jer ulaganja za preradu istih i zaposljavanje im nije u interesu.
Poenta je, da svaki pokusaj uredjivanja drzave, se tumaci kao, eto evropa, eto nalogodavci a mi to necemo.
Velike su to igre na stetu drzave i samog stanovnistva,
Terzic i Cheda su sitne ribe.
Dokle god ti imas ljude cija je briga koliko je Cheda praska dobio, to je idelano za odrzavanje statusa kvo.

Slazem se sa vecinom osim sa onim da su to male stvari.Sve je to povezano.Da se nije desilo to sve mozda bi Djindjic uspeo da nesto uradi.Ja se ne slazem sa  njegovom politikom iz samo jednog razloga:"Zasto posle pada Slobe nije unisten stari sistem".Ta prica da nije mogao po meni ne pije vodu...Ako nisi sposoban da uradis posao onda nemoj ni raditi...  Smile Pa samo su mala deca i primitivci mislili da ce padom Slobe pasti ceo njegov sistem  Smile Znaci da bi unistio truo sistem mora se iseci sve u korenu.... Legija nije smeo nikako da ostane u JSO.Drugo debelo g... Mihajlovic nije nikako mogao da bude ministar policije.Cekaj jer neko mislio da ce bivsi clan Miloseviceve vlade da bude reformator policije  Smile Smile Sve su politicke stranke samo pioni sa kojima igraju glavonje iz senke.  Smile Tako je i ostalim zemljama samo sto oni mnogo bolje zive pa na takve stvari niko ne obraca paznju.Debeli brka Kvaric je prodavao kartice za mob za 1000 maraka i bio najveci monopolista.Canku i Tadicu se gade jadikali i SPS a ne gadi im se debeli lopov sa kojim drze vlast na pokrajinskom nivou.Toliko o "postenjacima"Da brka nije bio alav jos mi slusali DND  i price da su banane proizvod Srbije....  Smile Smile Slazem se ono oko monopolista.Ja na zalost ne vidim da ce neko imati snage da unisti monopol u Srbiji.Kako ce onda glavonje da pljackaju i dalje Srbiju.Moze Tadic da jede g... o  EU i da nam zamazuje oci ali dok ne skine monopoliste mozemo da ga p....  Po meni je izbor nikakav.Sa jedne strane lazni nacionalisti i lazni borci protiv kriminala a sa druge strane evropejci kojmai je profesija jedenje g.....  Smile Naravno stoka(narod) se kolje 
i svadja a oni zderu.kresu najbolje ribe i smeju nam se svima.......  Smile Ko nije razumeo shvatice...... Posle se masa cudi zasto 45% mase ne izlazi na izbore..... Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 22:36:32 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dr Bogi je krupna riba, zato jhe van zemlje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
@Tuta
Br. Bogiju treba vise prostora da pliva. Srbija je mala, Rusija velika.
@Boro
Sve tacno ono sto ja kazem: kohabitacija pozicije i opozicije.Kompletne. Izuzev 5% glasaca.Dolaze neopterecene generacije.
Ali Muta je morao biti ministar jer Djidjic je morao u kompromise sa ostalima iz DOS-a.
Presecanje bolesnog tkiva nije moglo da ide, jer nije ona druga strana koja drzala jacu silu bila saglasna.
Vojska je jos bila Jugoslovenska a ne srpska.
Sto se tice ozne, dacu ti primer. Rumuni su posle pada Causeska, pozatvarali i poubijali gomilu njihovih iz Sekuritatee.
Posle cetiri godine, bili su svi pomilovani, a 90% nove drzavne bezbednosti, su im bili oni.
Sve ide samo ozna ne.
Napraviti svoju mrezu, treba 20 godina najmanje.
Ne mozes ti staviti novog coveka, koji kao nov dodje kod tebe pa ti kaze: hajde da mi budes taster. Vidis koliko sam lep?
Onaj Petrovic nije mogao da bekne, jer su mu sve informacije bile uskracene.

Jos jedan primer. Stazi u bivsem DDR-u je imao 70% nacista iz Gestapoa.
Oni su napravili cuvenu sluzbu bezbednosti DDR.
Tito je 65-e smenio Rankovica od straha od ozne, a Krcunu posadio drvo na sred puta.
Rankoviceva ozna i dan danas postoji. Bez obzira na nove generacije.
To je akademija Djerzinskog i to veoma efikasna.
To razbijanje je hteo samo Draskovic.Dva puta su hteli da ga ubiju. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Radetu Terziću danas ističe pritvor
Autor: Beta | 20.08.2007 - 11:13

Bivšem beogradskom okružnom tužiocu Radetu Terziću osumnjičenom za zloupotrebu službenog položaja i saradnju sa "zemunskim klanom" danas ističe jednomesečni pritvor.
Portparolka Specijalnog suda Maja Kovačević Tomić rekla je agenciji Beta da u ovom trenutku nema informacije o tome da li je pritvor produžen.
Pritvor u trajanju do 30 dana, 20. jula Terziću je, zbog mogućeg uticaja na svedoke odredio istražni sudija Dragan Lazarević.
Kako je objasnila Kovačević Tomić, nakon isteka pritvora, ukoliko istraga nije završena, istražni sudija podnosi predlog za produženje pritvora.
Prema istoj proceduri, ako istraga zahteva pritvor se može produžavati i više meseci, navela je ona.
Specijalno tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala podnelo je 20. jula zahtev za sprovođenje istrage protiv Terzića, zbog sumnje da je koristeći službeni položaj okružnog tužioca u Beogradu, uticao na donošenje nezakonitih odluka o puštanju iz pritvora pripadnika "zemunskog klana".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Evo Terzic pusten iz pritvora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Kad pre,... a ni Cedu nije sacekao.

Al Ceda je u Grckoj, pobego covek jer je bio nevin  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Video Cedu uzivo danas, vratio se sa odmora pre dosta vremena. Nemajte brige Wink
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:58:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.