Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen jer je film 'Montevideo' postavio na internet  (Pročitano 25389 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
90% koristi nelegalni softver: Aj me upoznaj sa nekim iz te grupe od 10%, ja ne znam ni jednog  Smile

I ko sto rekoh-kamo srece da se to odnosi samo na narod,gradjane.

Pogledajmo komp bilo kog saltera u kancelarijama ili institucijama,ili jos bolje-bilo kog krpelja(politicara),naci cemo sigurno bar kod polovine nelegalan OS,a potpisujem da necemo naci ni kod jegnog nijedan sistem na kome nema barem 10 fajlova skinutih(ilegalno) sa neta.

To vam potpisujem.

I? O cemu mi onda pricamo?  Smile  Ajde,bre...  Smile
  Da,bre... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
30 dana pritvora  se dobija za bilo koji zločin

Zlocin  Smile  Smile  Smile

Covek je postavio film na internet.

Inace...moram da primetim jedan fenomen - svi se upinju da nam predstave kako je ovo nepravda i ukazu na lose pravosudje, ali posebno oni koji su najglasnije branili to isto sudstvo koje je grobarima odvalilo 240god...tad nepravde, naravno, nije bilo.

....zanimljivo  Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 22:47:26 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Zanimljivo bi tek bilo uraditi "studiju" o pirateriji u Termitnjaku(Kini).

Mislim... tamo se tek valjaju mediji kako oces.Plus,i oni i Rusi im redovno upadaju u Pentagon,i imaju brdo sovjih piratskih servera i programera.Evropa takodje.
Polovina crackova i kodova dolazi odande,i nikom nista.  Smile

A ovamo se jase Srbija da se bori protiv piraterije.  Smile bole me bre k...c za pirateriju.  Smile Zavedite vi bar u svojem dvoristu red(EU),pa onda popujte nekome.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
Covek je bio dovoljno glup da dozvoli da ga uhvate u onome sto milioni ljudi svakoga dana rade...

Ne mogu da izvucem ni mrvu sazaljenja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nisam video da si majmun  Smile
Službeno se izvinjavam kosaču. Smiley

Lupi enter kad pišeš duge poruke, zamara me ovako da čitam. Ali sam uspeo da pokupim par imena onako u letu.

Snimak arene: istraga u toku, videćemo šta će da budne.

Palma: Da li postoji neki zakon koji ti zabranjuje da zoveš određene muzičare?
Ovo za ugalj, nisam upoznat o čemu se radi.

Tači je oslobođen zato što su svi svedoci doživeli saobraćajnu nesreću za vreme suđenja.  Smile

90% koristi nelegalni softver: Aj me upoznaj sa nekim iz te grupe od 10%, ja ne znam ni jednog  Smile

Verujem da od te istrage sto se tice tog snimka i arene nema nista Smiley

Pa ne postoji zakon, ali smesno je da covek koji moze da odvali tako nesto na nacionalnoj televiziji, bude na visokoj politickoj poziciji... Na sta smo spali...

Istraga oko kolubare, pominju se mnogi, medju njima je i Palma Smiley to sam samo povezao zato sto je mnogo ne logicno, ima jedna pametna od Ive Andrica :
"Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati..." Pa sam ove zadnje dve povezao sa Palmom Smiley

Pa da sve su svedoke pobili, dokaze unistili i zataskali, a jedino nama Srbima(Genocidnom Narodu) sude...

Dobro ja sam malo pozurio sa zakljuckom, ajmo reci 99.5% ljudi koristi nelegalan softver, ali to uopste nije problem kada se osudjuje ovaj mucenik Smiley

I evo izlupao sam entere Smiley nadam se da si zadovoljan  Smile
IP sačuvana
social share
НИКО НИЈЕ ТАКО БЕЗНАДЕЖНО ПОРОБЉЕН
ДО ОНИХ КОЈИ ПОГРЕШНО ВЕРУЈУ ДА СУ СЛОБОДНИ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Jedna video igra je prosjecno 50 evra. Prosjecna kamapanja u takvoj igri je 7 sati. Sada vi izracunajte koliko bi novca trebao da ima jedan srpski gamer da bi imao iole sta da odigra. 

Treba mu 10 evra da kupi loptu i igra se dok se ne usere  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Montevideo skinut sa repertoara

"Iz moralnih i bezbjedonosnih razloga" otkazane su projekcije filma Montevideo u Kulturnom centru Pale zakazane za 7. i 8. mart. Revolt u Šumskoj izazvalo presvlačenje Sergeja Trifunovića na prijemu posle premijere u Sarajevu. Moral i bezbednost sačuvali su cenzurom

Sapunica u nastavcima oko izjava i gestova podrške Jovanu Divjaku koje su članovi autorske ekipe Montevidea uputili na premijeri u Sarajevu - dobila je privremeni cenzorski epilog na Palama, neformalnoj centrali za nadgledanje opsednutog grada oko Miljacke. Osmatrajući tako neprijatelje dok se vesele u bioskopu Meeting Point, uvek budni Srbi primetili su i glumca Sergeja Trifunovića, u majici s likom Jovana Divjaka. Nešto kasnije, primetili su i izjavu reditelja Dragana Bjelogrlića, datu nešto ranije, o tome kako poznaje Divjaka, kako su često šetali Sarajevom, kako je Bjeli žao što Divjak neće, eto, prisustvovati premijeri i kako se nada da će se sve to završiti bezbolno...

Možda može da se završi, ali ne bezbolno - zaurlali su beogradski tabloidi. Mrcvarenje je trajalo čitavog vikenda, sa bombastičnim naslovima "Segej brani ubicu Srba!!!" i sličnim, a onda su i građani Šumske shvatili da je vreme da sa osmatranja pređu na dela. Pokrenuli su fejsbuk grupe za anonimno sejanje mržnje i ludila, pripretili narodnom kulturnom centru na Palama, koji se potom oglasio mudrim i izbalansiranim saopštenjem.

e-novine
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Nego, treba li kome linak, kol mi on pp... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung J7
Gledaj da ti ne zatraži neki pandur.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Nego, treba li kome linak, kol mi on pp... Smile
   Daj meni... Smile     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.226 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.