Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen jer je film 'Montevideo' postavio na internet  (Pročitano 25537 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 3.1.10423
mob
Samsung 
Nije krsenje Bozijih zapovjesti, ali jeste ateistickih.  Smile

Sad zavisi kako posmatraš.
Kršenjem autorskog prava lišavaš autora jednog od najvažnijih ovlašćenja, pravom da raspolaže svojim proizvodom kako hoće. To je jedno od najvažnijih ovlašćenja vlasnika bez kojih sva svojinska prava gube najbitniju karakteristiku.
Ako ga uzgred sprečiš da ostvari zaradu, recimo prodaš mi piratski disk zbog čega ja odustanem od namere da kupim orginal, maznuo si mu pare iz džepa, a to je već krađa.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Izvini...ali po toj logici, svaka tuzba je maltretiranje gradjana i sluzenje interesima pojedinaca, a iznad svega privatne tuzbe koje cine nekih...prf... 70% slucajeva po sudovima... Smiley

Masis metu za par stotina kilometara... ali nema veze...

I onako se u ovoj drzavi svako, ali bas svako bavi politikom, paravom, medicinom, ekonomijom i fudbalom...
mozes da popujes kolko oces.  Smile

to je obicno licemerje,i veze nema sa zakonom i pravdom,vec sa sluzenjem interesa pojedinaca,koji su i sami,u 99% slucajeva,obicne lopuze.  Smile
Zaista. Kada bi odlucili da se posteno bore protiv piraterije morali bi da obijaju 90% stanova po Srbiji.
Ma,bre,ne samo u Srbiji,nego i u svetu,pobogu!
Mislim,ne nasi da obijaju,nego ocu da kazem da ako cemo tako,treba pohapsiti pola ljudi na planeti,jer svi imaju u kuci pirate.  Smile

Ajde bree....  Smile I ono sa SOKOJem.  Smile

Udji u kucu bilo koje nase "zvezde" koja sere o zastiti svojih prava,i naci ces mu na kompu sigurno bar jedan film/pesmu/program/sta god  koji je skinut sa neta.  Smile

Obicno licemerje bre.  Smile Evropa se kupa u piratima i serverima,oni ovde istrebljuju pirateriju,sto narod nece svaki film i igricu da placa 50 evra.Mogu bre da me povuku za... Kad cela Evropa bude postovala te zakone,onda cemo i mi.dotad,tu selektivnu pravdu neka sprovode nad nekim drugim ovcama.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Imamo tehnologiju koja svima na svetu može brzo da podeli nešto u beskonačno primera, ali ne smemo da je koristimo za korist čovečanstva... jer neko kaže da nije fer prema njima?

Tuki malo neću da koristim. Zakon se oblikuje po potrebi ljudi, a ne obrnuto. Ako si umetnik, ti svaraš zbog umetnosti, da podeliš nešto sa svetom, zarađuješ kako znaš i umeš, jer je umetnost bitnija... ne znam ja, tako su me učili. Ako to znači da većina umetničkih dela nebi bila ni stvorena, onda možda čovečanstvo njih još ni ne zaslužuje.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 00:42:06 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
HTC Wildfire S
Doduše, moram se u potpunosti složiti sa Aneom u jednoj stvari - Vrlo je teško objasniti u Srbiji prosečnom čoveku pojam "autorska prava" i poštovanje autora.  Smile
Vrlo apstraktna stvar.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Doduše, moram se u potpunosti složiti sa Aneom u jednoj stvari - Vrlo je teško objasniti u Srbiji prosečnom čoveku pojam "autorska prava" i poštovanje autora.  Smile
Mozda zato sto ga zabole da placa 50 evra za nesto za sta zna da i mnogi drugi na svetu ne placaju nista,a pritom imaju 10 puta vise para od njega...? mozda je to...?  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 00:43:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC One
Imamo tehnologiju koja svima na svetu može brzo da podeli nešto u beskonačno primera, ali ne smemo da je koristimo za korist čovečanstva... jer neko kaže da nije fer prema njima?

Tuki malo neću da koristim. Zakon se oblikuje po potrebi ljudi, a ne obrnuto. Ako si umetnik, ti svaraš zbog umetnosti, da podeliš nešto sa svetom, zarađuješ kako znaš i umeš, jer je umetnost bitnija... ne znam ja, tako su me učili. Ako to znači da većina umetničkih dela nebi bila ni stvorena, onda možda čovečanstvo njih još ni ne zaslužuje.

Potreba ljudi jeste zastita njihovog rada. Ovo sto si upravo napisao znaci da je ok da odes kod automehanicara, on ti popravi auto, stavi novi deo a ti mu kazes - odjebi, ne placam jer je ovo za opste dobro - a ustvari dobro je za tvoje dupe.  Smile
Mozda zato sto ga zabole da placa 50 evra za nesto za sta zna da i mnogi drugi na svetu ne placaju nista,a pritom imaju 10 puta vise para od njega...? mozda je to...?  Smile

Zavisi. Ameri skidaju uglavnom serije koje su propustili, filmove retko kada. Uopste im nije skupo da urade dva klika na daljinskom, i u roku od odmah gledaju film koji zele.

« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 00:45:25 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Zaista. Kada bi odlucili da se posteno bore protiv piraterije morali bi da obijaju 90% stanova po Srbiji. Sto bi izazvalo spontani bunt. Drugim rijecima sema koju sam postavio je princip zdravorazumske logike. Zakone pisu razlicite interesne grupe. Mocnici cesto diktiraju zakon, tako da on uglavnom sluzi interesu manjeg broja pojedinaca koji na njemu profitiraju. Npr. Ako PDV bude 30% ti ces i dalje morati da ga placas, bez obzira sto je to duboko neposteno i nelogicno. Jer to je pobogu ZAKON.  Smile

Izvini druze, ali ti si taj koji ce da utera te interesne grupe u parlament koji je u ovoj drzavi zakonodavni organ...
Ti si taj koji delegira deo svojih prava na svog predstavnika u parlamentu...
Ti si taj koji u krajnjoj liniji odlucuje...

I to je jedna od odlika demokratije - sto se svaki glas racuna... i ulazi u konacni zbir... Wink

Najlakse je zazivati te neke lobi krugove i sta ti ja znam... ali.. u krajnjem slucaju, ti si taj koji glasa za odredjeni zakon...

A autorska prava su ipak malo starija od Bjelogrlica i Dragojevica.

Citat
mozes da popujes kolko oces.  
to je obicno licemerje,i veze nema sa zakonom i pravdom,vec sa sluzenjem interesa pojedinaca,koji su i sami,u 99% slucajeva,obicne lopuze.

radis ono za sta optuzujes drzavu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Potreba ljudi jeste zastita njihovog rada. Ovo sto si upravo napisao znaci da je ok da odes kod automehanicara, on ti popravi auto, stavi novi deo a ti mu kazes - odjebi, ne placam jer je ovo za opste dobro - a ustvari dobro je za tvoje dupe.  Smile
ne, već bi magijom replikovao taj isti deo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 3.1.10423
mob
Samsung 
Lepo je to Anea primetila.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
radis ono za sta optuzujes drzavu...  Smile
sta radim? Smiley ajde,sta? Smiley

Kaznjavam ih sto zive,sta...? Uvozim im skart robu,a prodajem po premium cenama? Lupam im porez na poreze?
Nabijam cene i carine? Naplacujem 50 evra nesto sto kosta 10 evra u ostatku sveta?  jel to?

Krv samo sto nismo propisali od silnih poreza,taksi,carina,pretplata,kuraca,palaca... I jos bi da vode "borbu protiv piraterije" dok 5000 raznoraznih Svaba,Franja i Britisera sad,ove sekunde,skida citave OS pakete sa piratskih servera.  Smile

Ocemo da budemo veci "Evropljani" od "Evropljana".o tome se radi.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 00:48:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.