Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen jer je film 'Montevideo' postavio na internet  (Pročitano 25561 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
A pravo pišu oni koji misle da znaju ša je najbolje za sve nas. Jelte?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
A pravo pišu oni koji misle da znaju ša je najbolje za sve nas. Jelte?

Da znas da je ta izjava tacna. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
I kroz 4000 godina zakona, mi smo kompilovali toliko informacija i o sociologiji i psihilogiji, da je današnji zakon 100% fer, bez korumpcije, rupa, a pritom garatuje ličnu slobodu?

A ne... čekaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Pravo je ziv organizam, ali ne ocekujem da to jedan kvazi buntovnik razume Smiley
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 00:10:45 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
@Anea...ajde da ti ja ponovim jos jednom.  Smile

Dakle jedno je cuvanje zakona i prava,a drugo je maltretiranje gradjana i sluzenje interesa pojedinacaSmile

i

Kada Evropa ukine svu svoju pirateriju,kada ukine svoje piratske servere,kada prestane da pravi crackove,kodove,i slicno... i jednomrecju-kada ceo svet bude postovao zakone protiv piraterije,onda mozemo da pricamo.

a dotad... zabole me dupe za selektivnu pravdu i "borbu protiv piraterije" koja nije nista drugo do licemerno maltretiranje ljudi samo radi izvrsenja interesa pojedinaca.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 00:15:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Oni stvarno nemaju pametnija posla  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Pravo je ziv organizam, ali ne ocekujem da to jedan kvazi buntovnik razume Smiley
Ne, ne razumem da iko misli da zna šta je za mene najbolje. Da iko misli da može sa svijim ograničenim iskustvom (koliko god da si putovao, i šta god da si video, doživeo si samo mrvcu toga što samo ova planeta ima da ponudi) da razume dovoljno život da ikom išta zabrani. Jednostavno mozak ne može to da mi svari.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 00:20:33 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Citat
Dakle jedno je cuvanje zakona i prava,a drugo je maltretiranje gradjana i sluzenje interesa pojedinaca.  Smile

Izvini...ali po toj logici, svaka tuzba je maltretiranje gradjana i sluzenje interesima pojedinaca, a iznad svega privatne tuzbe koje cine nekih...prf... 70% slucajeva po sudovima... Smiley

Masis metu za par stotina kilometara... ali nema veze...

I onako se u ovoj drzavi svako, ali bas svako bavi politikom, paravom, medicinom, ekonomijom i fudbalom...

Ovaj iz pocetne vesti je sam pao... sam se udario...

Inace... moje vidjenje je da je ovaj sa pocetka ili iz lanca legalne distribucije ili poznaje nekoga...
Da je film izasao na DVD, niko ne bi pravio frku... ali... film je i dalje u bioskopima i do kopije se ne moze tako lako doci...
I umesto da je sacekao jos koji mesec... ovaj se napravio pametan... i... i.. i...

Ko mu je kriv... niiikoooo...

Inace, Dragojevic je pravio frku i kada je izaso A2 i A3... secam se racija po Bulevaru.. Smiley
Nista novo... samo se ljudi stite...

Ne, ne razumem da iko misli da zna šta je za mene najbolje. Da iko misli da može sa svijim ograničenim iskustvom (koliko god da si putovao, i šta god da si video, doživeo si samo mrvcu toga što samo ova planeta ima da ponudi) da razume dovoljno život da ikom išta zabrani. Jednostavno mozak ne može to da mi svari.

Ne sumnjam. Zato i mislim da si buntovnik bez razloga i to je drugi put kako kazem.... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
HTC Wildfire S
Well, you wouldn't download a car, would you?  Smiley Smile
Citat
Da je i Srbija počela ozbiljnije da se bavi problemom piraterije
Pff...  Smile

Bjelogrlić je mafia.
Odavno sam to zaključio nakon saradnje mog drugara s njim.

Ovde možete skinuti skoro šta želite  i pojednako lako da kupite to isto na ulici, bez maltene ikakve odgovornosti, nerealno je da bilo ko u jednoj zemlji na prosečnu platu između 100 i 200 evra može da očekuje da neko ima mogućnosti i želje da izdvoji za igru, film ili album od 5 do 105 evra.
Al' drugo su domaći autori, posebno domaći autori čija priroda poslovanje više asocira na mafiju.
Doduše čovek po pravu ima razloga da se buni...
Al je jedan od retkih koji ima snagu da to istera na čistac i pokrene neke mehanizme da bi došlo do hapšenja.

*Naravno, pričam o odnosu piraterije i prosečnog građanina, ne piraterije i neke npr. registrovane firme.

Inače... lično, nisam hteo namerno da skinem film kao ni mnogi moji drugovi i drugarice, jer smo čuli da je dobar film. Smiley Dobar film, ako jeste, vredi otići u bioskop i pogledati.
Eto.  Smile
Nema na čemu Bjelo.  Smile I drugi put.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 00:35:03 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50213
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Samsung Galaxy S24
Zaista. Kada bi odlucili da se posteno bore protiv piraterije morali bi da obijaju 90% stanova po Srbiji. Sto bi izazvalo spontani bunt. Drugim rijecima sema koju sam postavio je princip zdravorazumske logike. Zakone pisu razlicite interesne grupe. Mocnici cesto diktiraju zakon, tako da on uglavnom sluzi interesu manjeg broja pojedinaca koji na njemu profitiraju. Npr. Ako PDV bude 30% ti ces i dalje morati da ga placas, bez obzira sto je to duboko neposteno i nelogicno. Jer to je pobogu ZAKON.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 00:33:56 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.