Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:09:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ante Gotovina  (Pročitano 35938 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
A, koja je razlika izmedju Gotovine i npr. Mladica.. obojica su bili generali.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A, koja je razlika izmedju Gotovine i npr. Mladica.. obojica su bili generali.. Smile

pročitaj optužnice il barem točke za koje ih se optužuje, pa ce ti biti jasno.  Smile
IP sačuvana
social share
First they came for the Jews and I did not speak out because I was not a Jew.
Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist.
Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist.
Then they came for me and there was no one left to speak out for me.

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, jeste malo čudno uporediti Gotovinu i Karadžića sa kojim bi trebalo uporediti Tuđmana koji je ,,znao'' kada treba umreti, te nikada nećemo saznati jeste li Haški tribunal bio licemeran, ili je stvarno imao nameru da i njega pozove da ,,kolegi'' Miloševiću pravi društvo u Ševeningenu.

pa ako se pročita izmjenjena optužnica gotovini vidi se koliko je haag bio licemjeran. tj. nije bio. al nitko nije slijep kao onaj koji neće da vidi.

eh, te optužnice za sve dobro dođu.

meni se riga kad vidim kako se svi oni tamo super zabavljaju.. pa da, malo tenisa, malo šaha, malo karata. tuta i šešelj najbolji frendovi. i onda se treba zapitati, kao sto se jedna majka zapitala, tj. konstatirala:"e moj sine, i danas mi je zao, za koga si zivot dao " (tako nekako)

IP sačuvana
social share
Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist.
Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist.

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Ne, ne govorimo o optuznici.. cisto.. kao ljudi.. jedan je bio general paravojne formacije koja je izvrsila etnicko ciscenje, a drugi je bio general zvanicne vojske koji je izvrsio etnicko ciscenje...

Gotovina: Progoni, ubojstva, prisilno preseljenje, pljačkanje javne ili privatne imovine, bezobzirno razaranje gradova, naselja ili sela (kršenja zakona i običaja ratovanja, zločini protiv čovječnosti), kršenja zakona i običaja rata,

Mladic: - genocid
          - teške povrede Ženevskih konvencija iz 1949.
          - kršenja zakona i običaja rata
          - zločine protiv čovječnosti

Ja se izvinjavam, ali zar to nije onaj isti arsin da kad Tutsi pobiju Hute, to je ratni zlocin, a kad americki vojnici na stranoj okupiranoj teritoriji pobiju citavo selo, to bude opravdana vojna akcija...
Zakon jaceg u savremenom drustvu.. yeah... cool Smile

U sustini, izmedju njih nema razlike... ma, koliko se vi bunili...  obojica su pocinili teska medjunarodna krivicna dela, ali, jedan uz aplauz, dok drugoga i dalje jure.. tako da... o cemu pricamo... da li je samo meni nelogicno ili...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2005, 22:18:30 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2

pročitaj optužnice il barem točke za koje ih se optužuje, pa ce ti biti jasno. Smile
Hm??...optuznica...veoma,veoma relativna stvar. Smesan i krajnje subjektivan komentar!
Zlocinac je zlocinac bio on Srbin ili bilo ko drugi, ali ne pred nekim kvaziobjektivnim sudovima vec pred Bogom i narodom.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2005, 22:38:18 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ante je zabiljezen na video materijalima kako se protivi ne postovanju ratnih pravila, dok su Mladic i Karadzic otvoreno sirili mrznju preko svih medija. Ante odgovara zato sto su ga namagarcili, a Mladic i Karadzic trebaju odgovarati zato sto su to Mladic i Karadzic, nema rijeci da se opisu ta dva krvozedna mamuta. Ne moze ih se usporedjivati nikako.
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leben Ist Kampf

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 727
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6120
...ma ante je divna osoba, namestili mu zlotvori...
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Ante je zabiljezen na video materijalima kako se protivi ne postovanju ratnih pravila, dok su Mladic i Karadzic otvoreno sirili mrznju preko svih medija. Ante odgovara zato sto su ga namagarcili, a Mladic i Karadzic trebaju odgovarati zato sto su to Mladic i Karadzic, nema rijeci da se opisu ta dva krvozedna mamuta. Ne moze ih se usporedjivati nikako.
Ma, sav je nevin! Ima jedna stara...svaki ciga svoga konja hvali. Smile ... Ili jedna jos bolja...svakome je njegova muka najveca! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leben Ist Kampf

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 727
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6120
Ma, sav je nevin! Ima jedna stara...svaki ciga svoga konja hvali. Smile ... Ili jedna jos bolja...svakome je njegova muka najveca! Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
U sustini, izmedju njih nema razlike... ma, koliko se vi bunili...  obojica su pocinili teska medjunarodna krivicna dela, ali, jedan uz aplauz, dok drugoga i dalje jure.. tako da... o cemu pricamo... da li je samo meni nelogicno ili... 

ako za tebe optuzba za genocid nije vrijedna spomena, aferim. mada zanimalo bi me: stavljas ih na jednu ravan - na koju ? jel mladic takav monstrum kakav je gotovina, il je gotovina samo braneci svoj narod kao sto je mladic cinio, pocinio zlocine. nikad necu saznati, jer se povlacim sa ovog topica. jos ce me netko od mojih prohrvatskih oponenata vidjeti da zastupam gotovininu stranu. boze sakloni.

Hm??...optuznica...veoma,veoma relativna stvar. Smesan i krajnje subjektivan komentar!
Zlocinac je zlocinac bio on Srbin ili bilo ko drugi, ali ne pred nekim kvaziobjektivnim sudovima vec pred Bogom i narodom.

pustimo se suplje price o bogu i narodu. dok je narod dijelio aplauze, bog je prespavao srebrenicu.

edit: hmmm ako je za tebe gotovina pripadnik paravojne formacije, sto su tek arkan i giška bili ?
« Poslednja izmena: 17. Dec 2005, 01:45:25 od Jane Doe »
IP sačuvana
social share

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:09:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.