Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uginula sova koju je šutnuo fudbaler Pereire!  (Pročitano 15074 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
uh sto ja znam jedog fudbalera ... lep... zavrsio prava ... zgodan ... neophodan ... cita covek stripove, uclanjen u biblioteku, redovno uzima i vraca  knjige .. i koncem cisti zube  Smile

ali dzaba .. on je jedan na njih 500 mazgova bez ceonog reznja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
koliki mentol mozes biti da ovako nesto uradis?  Smiley 1 Smiley 1 seljacina prostacka, da ga neko prebije do smrti zbog ovoga ni malo mi ne bi bilo zao   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
Ja poznajem mnogo plavusa i mnogo fudbalera i nekako mi uvek plavuse izgledaju gluplje...
I upravu si da pigment kose nije pokazatelj inteligencije. Cak sta vise vecina glupih plavusa ustvari farba kosu u plavo, tako da je to vise kao simbolni status niske inteligencije. Smile
Ali ajde necu sad da kenjam o plavusama...

Realno ovaj potez fudbalera nije pokazatelj niske inteligencije, fasizma ili kakve su sve nazive upotrebljavali ljudi ovde, vec reakcija nervoznog coveka, a pod pritiskom su i najveci geniji pravili greske tako da mi je skroz neshvatljivo kako mozete toliko da napadate lika, ko da je odgovoran za genocid... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Realno ovaj potez fudbalera nije pokazatelj niske inteligencije, fasizma ili kakve su sve nazive upotrebljavali ljudi ovde, vec reakcija nervoznog coveka, a pod pritiskom su i najveci geniji pravili greske tako da mi je skroz neshvatljivo kako mozete toliko da napadate lika, ko da je odgovoran za genocid... Smile

Sustina svega.

uh sto ja znam jedog fudbalera ... lep... zavrsio prava ... zgodan ... neophodan ... cita covek stripove, uclanjen u biblioteku, redovno uzima i vraca  knjige .. i koncem cisti zube  Smile

ali dzaba .. on je jedan na njih 500 mazgova bez ceonog reznja  Smile

A zasto imas takvo misljenje?
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 01:38:25 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
misljenje ? ja i 19/20-ina sveta  Smile

ne znam, mora da ima bar neki polu-realan razlog... sta ti mislis  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pa ja sam tebe pitao, ne uzvracaj pitanjem Smile

Vidi Mule, licno nikad necu shvatiti te predrasude da su sportisti, konkretno fudbaleri, s manjkom inteligencije. U stvari, zavisi koja vrsta inteligencije... Sale Ilic je jako inteligentan igrac... mozemo i to uracunati. Ne mislim suprotno od tih iz razloga sto se ja bavim fudbalom pa makar i ovako amaterski jos uvek... nije to ono "branjenje svog posla"... jednostavno, nikako mi se ne da da razumem te stvari.

Postavi covek Sliskovicev engleski... jeste smesno... ali smesan je i Dijarin srpski... smesan je.
A ovo za Vucinica... to se zove lapsus, kao sto ih svi mi imamo. U bilo kojoj profesiji imas ljude s manjkom inteligencije, sto mora biti sportista? A ja sad tebi pisem nesto kao da ti ne znas to Smile Smile

I ako je covek farmaceut, zasto mora da zna sta je IP adresa?

A jel si sigurna da 19/20-ina sveta misli tako bas? Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:33:51 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
naprotiv, ja sam jedina rekla da znam inteligentnog fudbalera  Smile

nemoj sad te igrice obrnute psihologije na meni da primenjujes, udarice te struja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
a jel? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Znate ono... kazu profesori lade muda na faksu... ne rade nista, sprdnja, dodju na faks da se odmore. Da, tako je... ali sta su radili u skolskim danima? Ucili, mucili se da dodju do tog nivoa. Sada lade muda. Tako je i sa sportistima. Odricu se svakakvih stvari pa i drugara, roditelja... e, kad prodje taj period, ako umes i bio si uporan... eto te na mestu nekoga ko zaradjuje 100k evra nedeljno Smile

Sta se desava sa onima koji nakon 10 godina treniranja ne uspeju da se domognu ni domace lige?
Nit skole, nit posla, nit iskustva. Sta oni rade?

Dobro, ovaj baja je dogurao do kapitena, sto jes jes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
jebiga
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.