Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uginula sova koju je šutnuo fudbaler Pereire!  (Pročitano 14976 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
software mu je u startu bio falican...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Moj burazer lepo objasnio.

Citat
Ако се неко професионално бави неким захтевним спортом, ако је кренуо од малена, углавном основна и средња школа трпе због спорта, факса углавном нема, уопште, запостави се неко знање, начитаност.
A vi to po difoltu pricate da fudbaler zapostavlja faks i da nije nacitan?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Citat
pritom je ovaj lik verovatno šutnuo sovu u nameri da je izbaci sa terena, verovatno ni sam nije želeo da je fatalno povredi.
Ne treba ti mensina inteligencija da shvatis da udarac kopackom u pola kile zive mase nece ostaviti neke posljedice. Uzgred, taj nacin razmisljanja se ne uci, ne moze da se vadi da nije imao vremena da to negdje "procita".  Smile

pa čak i da je znao šta radi i čak i da je imao nameru da je ubije ne znači da je čovek glup. i Hitler je imao nameru da napravi Nemačko arijevsko carstvo koje bi za robove imalo hinduse i crnce, ali nije bio glup.
ovog fudbalera možete da etiketirate kao bezosećajnog skota, čoveka koji mrzi životinje, pa čak i kao manijaka i ludaka... ali to ne oslikava njegovu inteligenciju. već napravih analogiju sa lovcima...

činjenica je da nije pokazao neko saosećanje prema životinji, ali lično ne verujem da je želeo da je baš ubije.
nije je gazio kramponima ili tako nešto...

i ne znam čemu tolika frka oko ovoga, vidim da se čovek izvinio i sigurno pokajao.

mislim da sam pričao već jednom to ovde na forumu... znaš šta je bezosećajnost? kad majka u dronjcima uđe u autobus gradskog prevoza sa odojčetom uvijenim u ćebe u nameri da izazove samilost ostalih putnika i isprosi neki dinar, a onda na sledećoj stanici izađe, sedne na klupu na stajalištu, dete bukvalno baci na zemlju pored i prekrsti ruke.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 15:20:05 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 

Citat
Ако се неко професионално бави неким захтевним спортом, ако је кренуо од малена, углавном основна и средња школа трпе због спорта, факса углавном нема, уопште, запостави се неко знање, начитаност.

Pa sada...moli te...necemo se lagati. I moj dragi sebio posvetio fudbalu. 2 treninga dnevno pred neke vazne utakmice? Ko ima vremena za citanje. Uostalom zna se da sportisitima, a pogotovo fudbalerima knjiga bas ne ide od ruke. Pa dobro sta onda? To i nije sramota. Lepo je biti atleta. Treba i to umeti. Ne moze svako ni tu loptu da goni preko terena 90 minuta....
Neko je stvoren za umni neko za fizicki rad. I jedno i drugo od coveka moze da stvori samo osobu kojoj se mozes diviti. Smile
Da bi se bavio sportom treba puno rada, truda, suza , discipline, muke, udaraca, padova,snage volje i snage tela.  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Citat

Pa sada...moli te...necemo se lagati. I moj dragi sebio posvetio fudbalu. 2 treninga dnevno pred neke vazne utakmice? Ko ima vremena za citanje. Uostalom zna se da sportisitima, a pogotovo fudbalerima knjiga bas ne ide od ruke. Pa dobro sta onda? To i nije sramota. Lepo je biti atleta. Treba i to umeti. Ne moze svako ni tu loptu da goni preko terena 90 minuta....
Neko je stvoren za umni neko za fizicki rad. I jedno i drugo od coveka moze da stvori samo osobu kojoj se mozes diviti. Smile
Da bi se bavio sportom treba puno rada, truda, suza , discipline, muke, udaraca, padova,snage volje i snage tela.  Smile
Svaka cast na postu. Sve si lepo rekla.

Jedino se ne slazem sa ovim... da imaju 2 treninga dnevno. Odnosno, retko ko to ima. Ako izuzmemo pripremni period gde je 2 treninga dnevno obavezno. A to je onaj najtezi period. Mesec, mesec i po dana umiranja.
Posle se obicno ima 1 trening dnevno koji je, ajde racunaj, 2 sata... sta da radi igrac, koji je nov u klubu, posle toga? Nema sta drugo nego da pogleda film kuci ili procita knjigu. Svakako da se ima vremena za sve to ako imamo na umu da trening traje 2 ili 2 i po sata.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
E pa sada mnogo me pitas  Smile...Imao je, pricao mi je, pre rata bio je u dobrom klubu, bio je odlican igrac...jbg izjalovilo mu se  Smile

Nego, znas sta sam htela da ti kazem , sta sam odavno primetila.  Smile
Oni muskarci koji su rodjeni naucnici nikako ne mogu da budu sportisti. Nemaju "gen"zato, nisu rodjeni za loptu nego za knjigu.
Sa sportistima je drugacije, obrnuto.
I postoji rivalitet i pomalo mrznje izmedju te 2 grupe muskaraca. A zasto? Zbog zena. Jer vecina zena ima oko za sportski gradjenog muskarca Smile
Za naucnika vrlo malo zena.
A naucnik spretan sa loptom i vrlo lepo gradjen -  jako tesko, skoro nikako.  Smile
Fudbaleri sa onim svojim guzama, pa i da kaze :"Umm" moze da prodje bar na jedno vece  Smile Smile
Iziovnjavam se na offuali kad smo vec tu kazem sta mislim  Smile

Inace, covek koji je sutnuo sovu, bez obzira cime se bavi , je kreten od coveka, gde god se nalazio i sta god radio nema opravdanja Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
To je i sustina... bavis se onim poslom u kojem si najbolji a uz to i najvise volis.

Imao uvek 2 treninga dnevno? Pitaj ga ti to jos jedared za svaki slucaj Smile

A ovaj sto je sutnuo sovu jeste idiot ispao... u tom trenutku... ali sam misljenja da je to samo bio trenutak nervoze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
To je i sustina... bavis se onim poslom u kojem si najbolji a uz to i najvise volis.

Imao uvek 2 treninga dnevno? Pitaj ga ti to jos jedared za svaki slucaj Smile

A ovaj sto je sutnuo sovu jeste idiot ispao... u tom trenutku... ali sam misljenja da je to samo bio trenutak nervoze.

Citat
2 treninga dnevno pred neke vazne utakmice?

svaki dan?  Jbm te corava  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pa tek se ne trenira 2x pred vazne meceve... tad su jos laksi treninzi Smile ode tema u 3 lepe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Pa tek se ne trenira 2x pred vazne meceve... tad su jos laksi treninzi Smile ode tema u 3 lepe Smile

Ma pojma ti nemas, nastavi na pp  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.