Slatko li je curu ljubit tajno Bolan slatko je U torbirgirgici Nosis moju sliku diko Da ne vidi niko Jer je slatko Lele sto je slatko Slatko je slatko U sto je slatko Ljubit tajno Sakrit ce nas 4 sume 4 marka crna Sakrit ce nas ludi mjesec Zora rujna Nikad nece saznat duso Moja majka i tvoja Da te ljubim ja Nece odat ni oblaci Ni ptice ni cvijece Mogu pitat i postare Odat nece Nikad nece saznat duso Moja majka i tvoja Da te ljubim ja Da te ljubim ja Doci cu ti pod prozore Dok ti majka spaaaavaaaa aaaaaa Pobjeci cu prije zore Jer to ne smije niko znati Samo ja i ti Ja i ti
Денес кога станувам пионер, давам чесен пионерски збор дека ќе учам и работам и ќе бидам добар другар дека ќе ја сакам нашата самоуправна татковина ...Социјалистичка Федеративна Република Југославија дека ќе го развивам братството и единството и идеите за кои се бореше Тито, дека ќе ги почитувам сите луѓе на светот кои сакаат слобода и мир ...
« Poslednja izmena: 29. Nov 2012, 22:19:52 od RASMC »
ja ne kontam na osnovu cega on misli da je ljep ja kako god sam gled'o onu sliku vidim da mu je faca bez ijedne pravilne crte moro sam sliku polslat...nekom zenskom drustvu ...da mi kazu jel on ljep... kazu da nije ruzan al' nije ni ljep jedva srednja zalost... pa sad kontam koji je ba njemu kurac... jel se on zajebava... ili stvarno mentol konta da je ljep svasta