kako cu da se naspavam kad se docepam svog bilo kojeg kreveta i poznatih mirisa...i jedinog iskrenog pogleda.... koji znam....i poljupca ...sa usana.. koje lazi ne znaju da kazu....izgleda da ..sretan sam covjek.. a srecu ne cijenim..obit ce mi se o glavu..kad -tad... pocinjem da mrzim sebe to je jasno kao dan... ili je to samo...onaj .... period....kad se sve nakupi...puno kafe...puno duvana..nespavanje...puuno lose hrane... negativne energije...prenesene putem cudnih i diskutabilnih ljudi...neodredjenih poimanja na svet oko sebe... koji ti vredjaju intelekt...svojom gluposcu....i naivnoscu... seljacina...papaka...idiota... koji su zadnji puta citali nesto...recimo lektiru 86 godine..nikoletinu bursaca... zemljaka kojim je vazda blato ispod noktiju od tri cm...ne od rada... nego od prljavstvine... sportskih znalaca...koji nikad u zivotu nisu nogom stali na bilo koji i bilo kakav sportski teren i obukli bilo koju boju... bilo kojeg kluba..a sve znaju.... laznih i licemjernih drugara..kolega...poznanika... svega mi je pun ku*** ..treba mi remont pod hitno....