Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udario profesora pesnicom zbog jedinice  (Pročitano 11598 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
razumem sta oces da kazes,ali ovde radilo bas o idiotu koga boli uvo za sve,koji verovatno nije ni pipnuo knjigu na sam dan ispita,a kamoli pre.

Ма ја само хоћу да кажем да многи прођу у авусту а да исто тако ништа не знају као и ни овај клинац... То га је вјероватно са психолошке стране изиритирало...     

poenta je u tome da je on trebao da nauci za dvojku a ne da razmislja da li ce neko drugi proci a nije naucio...sta njega interesuju ostali?treba da gleda samo sebe Smile

bogme...ja sam isao na popravni a posto mi se nije svidjala ideja da idem opet u isti razred naucio sam za pisljivu dvojku...ako sam mogao ja mogu garant i ostali Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49985
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S24
Ситуација је таква да данас 90% ђака са његовим знањем ипак буде пуштена на поправном, али он је игром случаја био међу ових баксузних 10%...
« Poslednja izmena: 26. Avg 2009, 17:08:34 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
I sta sad - treba ga pustiti, da se ne bi osjecao uvrjedjeno i povrjedjeno?
Ili treba napraviti dobru reviziju u prosveti pa da takvi ne prolaze.
I pride, ja nikad nisam isla na popravni, ali koliko me moje sjecanje sluzi, da bi dobio dvojku bilo je dovoljno da odokativno pogodis o cemu se tu radi, otprilike koliko je prosjecna osoba pokupi na jedno citanje. Stvarno strasno. Kako se samo ti profesori usudjuju.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2681
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Stvarno strašno, sutra kad se bude zaposlio neko drugi će da obavlja njegove poslove. A ako ne uradi prebiće ga? Roditelji takve dece ili ne dolaze na roditeljske sastanke ili kad dođu najglasniji su.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Motorola Fire X311
Profesor ima pravo na svoje standarde.Ovaj majmun,ako jos i ne prisustvuje predavanjima,nema pravo apsolutno nista da trazi pa ni profesorovo sazaljenje.Stvarno,ako u avgustu ne moze dvojku da skrpi taj je materijal za neku obrazovnu ustanovu za lica ometena u razvoju.Sto se tice toga da mu je sad uskraceno pravo na skolovanje to pravo svakako nije ni koristio,pa je apsolutno svejedno.Posto je propalica punoljetna treba ga optuziti za napad i skloniti barem jedno smece sa ulice.
Ситуација је таква да данас 90% ђака са његовим знањем ипак буде пуштена на поправном, али он је игром случаја био међу ових баксузних 10%...
I zasto je svijet otisao do vraga.... Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Stvarno strašno, sutra kad se bude zaposlio neko drugi će da obavlja njegove poslove. A ako ne uradi prebiće ga? Roditelji takve dece ili ne dolaze na roditeljske sastanke ili kad dođu najglasniji su.

A kako ti znas ko ce sta da radi? Taj klinac mozda ima veci IQ od tebe, zavrsi ETF i bude 6x korisniji od tebe za drustvo u celini od tebe.
Lepo je Magic napisao, isti kriterijumi za sve! And justice for all. Ni ovaj slucaj ne bi izbio u javnost da klinac nije malo ocesao profu. Kad ucenik prvi put ponavlja razred iz nekog predmeta - krivica je njegova, ali kad po drugi put ponavlja razred (i svaki sledeci) - KRIVICA JE PROFESORA! Ne vidim nikakav smisao u obaranju ucenika po drugi put zato sto nije pokazao interesovanje za doticni predmet. Ako je profa video prvi put da ucenik nije bio zainteresovan, sto se nije potrudio malo da ga animira? Pa zato sto ga boli tuki naravno. Primio se covek da je on tu neki autoritet (da zaista jeste ovaj bi se verovatno i angazovao) pa ga je oborio. Bitno je ispricati iz neke knjige neki text pa posle bacis na papir neka pitanja, das ucenicima, oni kao pokazu koliko znaju i ne znaju i bogdatevidi. Plata stize, odmor 3 meseca godisnje i je be ti se...
I kao sto sam vec napisao, uspeh na fakultetu ili srednjoj skoli (sem ako nije izuzetan, citaj cirka 1 promil populacije) ne povlaci sa sobom i odgovarajuce radno mesto. (Ovo, nadam se ne moram da objasnjavam... Smile  )
Dalje, mozda jeste srednja skola neobavezna, ali svi znamo da je u interesu drzave da ima sto je moguce obrazovaniju populaciju. E sad, ako mi placamo obrazovni sistem, onda oni sto rade u njemu treba da se jebeno trude a ne da budu oportunisti ko njihove kolege iz nama drage policije. Nece da rade u skolama? Nema problema, jedva cekam da dodju na trziste rada da vide kako je lepo. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2681
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Nisam prosvetni radnik ako si to mislio. Ali znam mnogo.I ja mu želim da završi školu i da bude čovek. Mislim da treba da rasčistimo nešto, da roditelji treba da vaspitavaju a profesori da rade svoj poso.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nisam prosvetni radnik ako si to mislio. Ali znam mnogo.I ja mu želim da završi školu i da bude čovek. Mislim da treba da rasčistimo nešto, da roditelji treba da vaspitavaju a profesori da rade svoj poso.

Ne znam gde sam ja to rekao da jesi?! Dobro je sto ce (kao) da krene cistka u administraciji. A koliko vidim, na prosveti i zdravstvu ce da bude fokus. Ovakav tip profesora se, sto se mene tice, sam kandidovao da leti. Zamisli da si ti profan i da dva puta obaras nekog lika i treba jos jednu godinu da ga gledas a sasvim je jasno da te boli tuki za njega. Pa zar logika ne nalaze da ga pustis da ide svojim putem, pozelis sve najbolje i nastavis da radis svoje savesno i najbolje sto umes. Liku se digo u avgustu i oborio ga. Kao: ''Nista nije znao, morao sam..". Pa gde si bio do tad jbt? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Sigurno nema veci IQ, jer da ima bilo kakav IQ mogao bi da savlada i mandarinski...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Jebi ga, kod nas svi zavrsavaju srednju, drzava ocigledno zeli da pokaze da je taj sistem skolovanja dobar jer eto, veliki procenat ucenika zavrsava skolu. Sistem nije bas najbolji ali ni najlosoji. ipak je bolje biti kreten sa skolom nego kreten bez skole.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.