Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:07:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udarac u afektu ~ Molim Vas za savet  (Pročitano 63796 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Čovek nije mnogo više od skupa svojih iskustava. A čovek bez raznih i šarenolikih iskustava ( i dobrih i loših)  je siromašan.

Slazem se, medjutim, tesko da mogu smatrati osobu koja se nikad nije napila ili nikad nije pravila gluposti - gluposti na kakve smo mi navikli barem - siromasnom.

Svi ljudi manje-vise zive i prave neke greske i imaju neka svoja iskustva, samo mi to ravnamo prema sopstvenom nahodjenju - Svako smatra svoje iskustvo i svoje greske ''pravim'', svako smatra da je njegov zivot zanimljiv i zanimljiviji od tudjeg jer, eto...Ne znam ni sama zasto  Smile

Nema mnogo veze sa temom, ali eto, zacnulo me posto sam trenutno u fazi gde su neki meni blisku ljudi u tom fazonu...''Staaaa, nisi mrljala spid?Bas si dosadna...Inace, potrosila sam juce 3,000 na alkohol i vratila se kuci u 9 ujutru, jeaaaaa''...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N-shurnaest
Je l' to bila flasha jegera?  Smile

dragi ljudi mrljaju spid.. hihihi .  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2010, 19:16:13 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Ma ne zalažem se ja za pravljenje gluposti, već za život punim plućima, za neku vrstu spontanosti nasuprot potpunoj opreznosti i promišljenosti , a to neminovno nosi i neke greške sa sobom. Iz tih grešaka se uči a  tuđe prepričano iskustvo nije dovoljno. Ne može ti neko prepričati kako izgleda pijanstvo.
Hoću reći da je bolje živeti slobodno i načiniti i neke greške nego stalno bežati od života u strahu da negde ne pogrešiš, da ti se slučajno nešto loše ne desi.
A ne kaže se bezveze "bogatiji za iskustvo".  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Ma ne zalažem se ja za pravljenje gluposti, već za život punim plućima, za neku vrstu spontanosti nasuprot potpunoj opreznosti i promišljenosti , a to neminovno nosi i neke greške sa sobom. Iz tih grešaka se uči a  tuđe prepričano iskustvo nije dovoljno. Ne može ti neko prepričati kako izgleda pijanstvo.

pa sto nisi probao kolain, sto si oprezan ? ili malo u gej bar, sta sad - zeznes se ... namazes kremu na zadnjicu i malo na grudi za dusu i prodje to a ostane iskustvo... bas si hibi

elem,
bez uvrede al malo si izgubio nit i otisao na neku drugu stranu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
pa sto nisi probao kolain, sto si oprezan ?
Smile

Citat
ili malo u gej bar, sta sad - zeznes se ... namazes kremu na zadnjicu i malo na grudi za dusu i prodje to a ostane iskustvo... bas si hibi
Nigde nisam napisao da treba da radiš nešto suprotno svojim afinitetima samo da bi to probao, i to je i tebi jasno, bar bi trebalo da bude. Nadam se boljem argumentu od karikiranja onoga što sam napisao.
Ono što sam ja napisao  je da ako želiš da uradiš nešto onda to i uradiš bez obzira što je sigurnije da ostaneš kući među četiri zida.
I naravno onaj ko želi da ode u gej bar i da namaže kremicu treba to i da uradi. Ja to ne želim, ali kada bih želeo ja bih to i uradio, ne bih ostao kući i tražio neka opravdanja da to ne uradim.
Citat
elem,
bez uvrede al malo si izgubio nit i otisao na neku drugu stranu ...
Daleko od toga da sam izgubio nit, govorim o nečemu što se skoro može nazvati životnom filozofijom koju praktikujem.
I kada kažem praktikujem, upravo to i mislim, ne govorim o pukom teoretisanju na forumu.
Samo si ti odlučan u tome da ne razumeš ono što kažem.
Mene je ta filozofija u životu sasvim dobro poslužila, možda bi i ti trebao da budeš manje tvrdoglav u tom pogledu pa nešto koriguješ u svojoj životnoj filozofiji pa te možda neće hvatati paranoja i moći ćeš više da se opustiš.
Vredelo bi probati.

Jedna stvar je ovde sigurna, a to je da smo odlutali podaleko od teme.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
suma sumarum, nisam ja taj koji je ovde pricao 'sto ste dosadni ... ja i moj zivotni put smo zabavniji, probajte nekad hibiskusi' ... nisi ni jednog trenutka pitao sta ko zeli i da li to i radi ...

elem,
poenta je da su to sve svesne radnje (pa i te ludarije) ... tako da - da, prija nekad da budes van kontrole ali totalno bez kontrole... pa, recimo da to nije bas za mene ... volim kad u svakoj situaciji mogu da povucem rucnu ...

« Poslednja izmena: 24. Feb 2010, 01:21:05 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia N97
Citat
pa sto nisi probao kolain, sto si oprezan ?
Smile

Je l bilo u fazonu "ladies and gentlemen, one hundred percent pure Colombian cocaine ... disco shit" ?

Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vi ljudi vodite neke mnogo dosadne živote. Da li se ikada zapitate šta se dešava izvan vaših staklenih zvona?

Arle, iskreno se nadam da to nisi napisao na kontu onoga sto je lik iznad tebe rekao kako se nikad nije napio do stanja onesvescivanja i kako nikad nije seo za volan...

Nisam u smislu sedanja za volan, nisam ni ja nikad vozio pijan, ali da se čovek nikad nije baš onako olešio od alkohola makar kad je bio klinac... Nije u pitanju ni to konkretno, već sve to ukupno..." nisam se nikad napio, nikad ništa uradio u afektu, nikada potukao, nikada imao vezu za jednu noć, nikada uradio nešto nepromišljeno, nikad  ovo, nikad ono, nikad, nikad...i volim da sedim u svojoj sobi jer se napolju dešavaju stvari koje nisu pod mojom kontrolom "
Jebem ti život.  Smile 
Hibiskus u mojoj sobi vodi uzbudljiviji...

Citat
@arlekin
Ja nzm da li stvarno verujes kad ovi likovi kazu da nisi reagovali u afektu?
Lupaju
Pa tako kažu, ne mogu da tvrdim da nije tako...

Znaš kako, brate, sve je stvar odgovornosti. Ne radim zaista ništa što može nekoga da ugrozi zbog MOJE neodgovornosti. Bar one koju sam umeo da sprečim. Kao klinac se nisam ušikao jer su mi matorci drobili da j eto opasno i slično, a za ostalo što si napisao, imam sledeći komentar. Ne mogu da se setim koji je kompozitor to rekao (znam da je neki muzičar, garant!) ali ide ovako nekako: Istog dana sam zapalio prvu cigaretu i prvi put poljubio devojku. Nikada više nisam zapalio cigaretu, čisto gubljenje vremena i zdravlja koje mi je itekako potrebno da bih zauvek ljubio ženu. Mogao bih ove retke posvetiti i ženama za 8. mart  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
suma sumarum, nisam ja taj koji je ovde pricao 'sto ste dosadni ... ja i moj zivotni put smo zabavniji, probajte nekad hibiskusi' ... nisi ni jednog trenutka pitao sta ko zeli i da li to i radi ...
Ja to u vidu dobronamernog saveta.  Smile 
Mislim, ako ti možeš da tvrdiš da je neko mentalno poremećen ili necivilizovani divljak zato što je nekada odreagovao drugačije nego što bi ti odreagovao mogu  i ja tvrdim da si ti dosadan zato što voliš uvek da ti ručna  bude na dohvat ruke.
Ne?
Svako voli ono što voli, ali nisam ja taj koji je počeo sa osuđivanjem onih koji su drugačiji. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Mislim, ako ti možeš da tvrdiš da je neko mentalno poremećen ili necivilizovani divljak

gde ja to napisah ?

Citat
ja tvrdim da si ti dosadan zato što voliš uvek da ti ručna  bude na dohvat ruke.
Ne?

covek je svesno bice ... to je ono sto nas odvaja od zivotinja i to je nasa najveca prednost ... toliko ima vidova zabave bez 'oduzimanja sebe' da nema potrebe da zavrsim ovu recenicu ... a toliko sranja moze da se napravi kad smo van sebe ...

Citat
Svako voli ono što voli, ali nisam ja taj koji je počeo sa osuđivanjem onih koji su drugačiji. 

nisi osudjivao, naravno .. to je vise kao sikaniranje i poruga ...  sreca tvoja pa sam introvertan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:07:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.