Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:45:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udarac u afektu ~ Molim Vas za savet  (Pročitano 63851 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
@arlekin
Ja nzm da li stvarno verujes kad ovi likovi kazu da nisi reagovali u afektu?
Lupaju
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
... djecace, imas dozvolu da mi se obracas sa Gospodine ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Vi ljudi vodite neke mnogo dosadne živote. Da li se ikada zapitate šta se dešava izvan vaših staklenih zvona?

Arle, iskreno se nadam da to nisi napisao na kontu onoga sto je lik iznad tebe rekao kako se nikad nije napio do stanja onesvescivanja i kako nikad nije seo za volan...

Nisam u smislu sedanja za volan, nisam ni ja nikad vozio pijan, ali da se čovek nikad nije baš onako olešio od alkohola makar kad je bio klinac... Nije u pitanju ni to konkretno, već sve to ukupno..." nisam se nikad napio, nikad ništa uradio u afektu, nikada potukao, nikada imao vezu za jednu noć, nikada uradio nešto nepromišljeno, nikad  ovo, nikad ono, nikad, nikad...i volim da sedim u svojoj sobi jer se napolju dešavaju stvari koje nisu pod mojom kontrolom "
Jebem ti život.  Smile  
Hibiskus u mojoj sobi vodi uzbudljiviji...

Citat
@arlekin
Ja nzm da li stvarno verujes kad ovi likovi kazu da nisi reagovali u afektu?
Lupaju
Pa tako kažu, ne mogu da tvrdim da nije tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
.. djecace, imas dozvolu da mi se obracas sa Gospodine ...
Gospodine ja vam se iskreno divim kad ste uspeli nikad ne odreagujete u afektu..fali vam jos samo brzina bruce lee /a
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Nisam u smislu sedanja za volan, nisam ni ja nikad vozio pijan, ali da se čovek nikad nije baš onako olešio od alkohola makar kad je bio klinac... Nije u pitanju ni to konkretno, već sve to ukupno..." nisam se nikad napio, nikad ništa uradio u afektu, nikada potukao, nikada imao vezu za jednu noć, nikada uradio nešto nepromišljeno, nikad  ovo, nikad ono, nikad, nikad...i volim da sedim u svojoj sobi jer se napolju dešavaju stvari koje nisu pod mojom kontrolom "
Jebem ti život.  Smile  
Hibiskus u mojoj sobi vodi uzbudljiviji...

da bi uzivao u picu moras da se olesis ko slina?
da bi te cepio adrenalin moras da se posibas ili da kresnes neku cigancicu koju si pokupio na autoputu pa da se pitas dal si zakacio nesto ?

sto se tice zabavnosti... zavisi koji hibiskus, ovaj moj je prlicno statican mada ima i on svoje kvalitete da ne gresim dusu ... tvoj je sigurno pravi hedonista, na tebe, siguran sam

btw kakve to sve ima veze sa afektom majke ti ?

Citat
Gospodine ja vam se iskreno divim kad ste uspeli nikad ne odreagujete u afektu..fali vam jos samo brzina bruce lee /a

mladi momce, moguce je da mesate impulsivnost reakcije sa afektom ... refleksi su sasvim druga stvar ... ovde je prica o necemu sto radimo a nismo svesni toga a ni sebe u datom trenutku ...
« Poslednja izmena: 23. Feb 2010, 17:28:52 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Slobodno me zovite mladi pavijane  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Slobodno me zovite mladi pavijane

ne bih da vredjam ... mislim, zivotinje i to ...
« Poslednja izmena: 23. Feb 2010, 17:33:08 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
da bi uzivao u picu moras da se olesis ko slina?
Naravno da ne moraš, olešiti se od pića i nije toliko zabavno. Ali je korisno i to iskusiti.

Citat
da bi te cepio adrenalin moras da se posibas ili da kresnes neku cigancicu koju si pokupio na autoputu pa da se pitas dal si zakacio nesto ?
Ne moraš ni to, ali ....nešto, nekad,... moraš, ili si hibiskus.

Čovek nije mnogo više od skupa svojih iskustava. A čovek bez raznih i šarenolikih iskustava ( i dobrih i loših)  je siromašan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Koliko poznajem sebe imam visok stepen samokontrole............pa ipak zakaze i ta samokontrola ponekad.

Ovo ne vazi za peglanje zena, tu se jos ne zajebah Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
kad radis nesto treba da imas jak razlog, pogotovo kad bijes zensko Smiley , prvo si trebao da proveris sumnju pa onda reagujes. sledeci put pamet u glavu.
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:45:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.